Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 15:13

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2009 - 04:12
γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ, με λενε γιαννη 16 χρονων, απο περσι αρχισα να βλεπω anime ξεκινωντας με cardcaptor sakura και συνεχιζοντας με one piece που το εψαχνα απο τοτε που το εδειχνε το αλτερ, μου αρεσει η metal μουσικη και τα εξωσχολικα βιβλια, και εχω παθει κολλημα και θελω να μαθω ιαπωνικα .
θα σου περασει ...

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 13:45
Έχω να πω ότι, μέχρι στιγμής, αυτήν την μία - μιάμιση βδομάδα που μπένω, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για την οργάνωση και τα μέλη αυτού του φόρουμ!

Οι εμπειρία μου από anime - manga είναι ελάχιστη, αφού δεν έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που άρχισα να βλέπω anime συστηματικά και τα μόνα manga που έχω διαβασει είναι του Naruto. Μέχρι στιγμής έχω ενθουσιαστεί και είναι πολλά αυτά που μ' αρέσουν στην τέχνη αυτή.
Επίσης μ' αρέσει η Ιαπωνική και Κινέζικη μουσική και, κατά ένα περίεργο τρόπο, τρελαίνομαι να ακούω να μιλάνε ιαπωνικά

Πριν ασχοληθώ με anime-manga είχα πάντα είχα μια προτίμηση στα βιβλία φαντασίας και γενικότερα σε οτιδήποτε έχει σχέση με τέχνη φανταστικού περιεχομένου.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 13 Μάρτιος 2009 - 23:35
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 22:00

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 22:01

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 02:56
Sup Μαγκες?
Με βαφτησαν Guest-35074 και ειμαι πολυ κουκλος.
LoL:kakaka:
Σοβαρα τωρα δεν κανω πλακα
Λοιπον about me, μου αρεσουν τα anime και αν δεν εχω ασχοληθει πολυ λεω να αρχισω τωρα.Φυσικα οταν ημουν μικρος εβλεπα τα απανοτα σε star και alter. Μου τη βιδωνε ομως αγρια ο Barnie και τα teletabies:madtodeath:.Ετσι πληροφοριακα
Σκεφτομαι να αρχισω να μουτζουρωνω κατι στο χαρτι αλλα φοβαμαι πως θα βγει πολυ τελειο .
Ασχολουμε συνηθως με τιποτα εκτος και αν καμια φορα προκυψει τιποτα και δεν κανω τιποτα.Για αυτο θελω να ζωγραφισω xD
Αυτα για μενα,βαρεθηκα.Τερμα.Τελεια.Τελος.
Δειξτε ελεος...ειναι 3 τα χαραματα :]
ΑΓΑΠΑΜΕ Anime//gr:himitsu:
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 03:19

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 10:21
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 22:24

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 00:14
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 00:23

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 00:49
<(O_o)> wat?
αγνοηστε το braindamage, και καλως ηρθατε.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 17:06

Από anime βλέπω σχεδόν τα πάντα, αρκεί να έχουν μια στοιχειώδη πλοκή και να μη με κάνουν να θέλω να πλακώσω τον(ην) πρωταγωνιστή(ρια) από το πρώτο κιόλας επεισόδιο από τη χαζομάρα που τους δέρνει... Many of you will probably know the type. XD
Αυτήν την περίοδο βλέπω το Natsume Yuujinchou και έχω καταπιαστεί και με τη μετάφραση του Porfy no nagai tabi... Γι'αυτό σας ήρθα κιόλας εδώ φοβάμαι. Αλλά το site με μια πρώτη ματιά δείχνει τεράστιο με πάρα πολλά μέλη. Μπράβο, αυτό μάλλον σημαίνει ότι κάτι κάνετε σωστά!
Αυτά και καλώς σας βρήκα.

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 17:18
Γι'αυτό σας ήρθα κιόλας εδώ φοβάμαι.
είσαι σε πολύ καλό δρόμο....μην αλλάξεις ποτέ άποψη...

Αλλά το site με μια πρώτη ματιά δείχνει τεράστιο με πάρα πολλά μέλη. Μπράβο, αυτό μάλλον σημαίνει ότι κάτι κάνετε σωστά!
Αυτά και καλώς σας βρήκα.
Όταν πρωτομπήκα νόμιζα πως ήμουν στο Μολλ....

Η αυτό...ή απλά κάνουμε κάτι πολύ λάθος...όλοι μαζί...

Καλώς ήρθες καλή διαμονή να έχεις και ετοιμάσου να χάσεις τόνους από εγκεφαλικά κύτταρα...
καλώς ήρθατε όλοι βασικά....καλή τύχη....

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 17:28
Hestia μην τρομάζεις από τον αγροίκο πιο πάνω. All is good right and lovey dovey in this forum (καταπνίγει τις πονεμένες κραυγές που ακούγονται στο background:kill4u:).... Διάβασε άλλη μια φορά τους κανόνες και feel free να περιηγηθείς ελεύθερα σε όλα τα sections. Καλή διαμονή και Happy posting!