Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2761 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 March 2009 - 15:13

Γειά σου crow1974 καλώς ήρθες και σου εύχομαι καλή διαμονή στο forum. Koίταξε άλλη μια φορά τους κανόνες (όπου θα δείς ότι τα greeklish απαγορεύονται) και καλό posting! :congrats:

#2762 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 March 2009 - 04:12

γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ, με λενε γιαννη 16 χρονων, απο περσι αρχισα να βλεπω anime ξεκινωντας με cardcaptor sakura και συνεχιζοντας με one piece που το εψαχνα απο τοτε που το εδειχνε το αλτερ, μου αρεσει η metal μουσικη και τα εξωσχολικα βιβλια, και εχω παθει κολλημα και θελω να μαθω ιαπωνικα .

θα σου περασει ...

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2763 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 13 March 2009 - 13:45

Λοιπόν, γειά σε όλους κι από μένα μιας και είμαι νέος στο φόρουμ!

Έχω να πω ότι, μέχρι στιγμής, αυτήν την μία - μιάμιση βδομάδα που μπένω, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για την οργάνωση και τα μέλη αυτού του φόρουμ! :riiight:

Οι εμπειρία μου από anime - manga είναι ελάχιστη, αφού δεν έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που άρχισα να βλέπω anime συστηματικά και τα μόνα manga που έχω διαβασει είναι του Naruto. Μέχρι στιγμής έχω ενθουσιαστεί και είναι πολλά αυτά που μ' αρέσουν στην τέχνη αυτή.
Επίσης μ' αρέσει η Ιαπωνική και Κινέζικη μουσική και, κατά ένα περίεργο τρόπο, τρελαίνομαι να ακούω να μιλάνε ιαπωνικά :nbleed:(παρότι δεν γνωρίζω)!

Πριν ασχοληθώ με anime-manga είχα πάντα είχα μια προτίμηση στα βιβλία φαντασίας και γενικότερα σε οτιδήποτε έχει σχέση με τέχνη φανταστικού περιεχομένου.

Edited by Gilmaru, 13 March 2009 - 23:35.

#2764 Blood_Naruto

Blood_Naruto

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 13 March 2009 - 22:00

γεια σας...ειμαι ο Blood_Naruto :P και δεν πολυβλεπω anime ουτε διαβαζω πολλα manga...ειμαι εδω για πλακα...και να κανω παρεα στον flame.alchemist xD να περασω την ωρα μου :o και να βλεπω τα χαζα posts για naruto και bleach...αυτα....τιποτα τ ιδιαιτερο... ^^

#2765 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 13 March 2009 - 22:01

welcome blood_ναρουτο! good to have you here mate :D ke nai, απότι φαίνεται θα ξαναποσταρο σε naruto threads από εδώ και πέρα!

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2766 Guest-35074

Guest-35074

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 14 March 2009 - 02:56

Sup Μαγκες? :orly:
Με βαφτησαν Guest-35074 και ειμαι πολυ κουκλος. :Blissfull:
LoL:kakaka:
Σοβαρα τωρα δεν κανω πλακα :tensai:
Λοιπον about me, μου αρεσουν τα anime και αν δεν εχω ασχοληθει πολυ λεω να αρχισω τωρα.Φυσικα οταν ημουν μικρος εβλεπα τα απανοτα σε star και alter. :wooi2:Μου τη βιδωνε ομως αγρια ο Barnie και τα teletabies:madtodeath:.Ετσι πληροφοριακα :P
Σκεφτομαι να αρχισω να μουτζουρωνω κατι στο χαρτι αλλα φοβαμαι πως θα βγει πολυ τελειο :P.
Ασχολουμε συνηθως με τιποτα εκτος και αν καμια φορα προκυψει τιποτα και δεν κανω τιποτα.Για αυτο θελω να ζωγραφισω xD
Αυτα για μενα,βαρεθηκα.Τερμα.Τελεια.Τελος.
Δειξτε ελεος...ειναι 3 τα χαραματα :]

ΑΓΑΠΑΜΕ Anime//gr:himitsu:

#2767 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 14 March 2009 - 03:19

Tα γλυψηματα δεν πιανουν εδω ρε...Να φυγετε να πατε αλου!Με αλλα λογια καλως ηρθες και καλη διαμονη CoRe!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2768 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 14 March 2009 - 10:21

Welcome guys! Eλπιζω να μαθεις περισσοτερα για τα ανιμε απο εδω CoRe:)

#2769 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 14 March 2009 - 22:24

καλως τα νεα μελη !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2770 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 15 March 2009 - 00:14

γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ,με λενε μιχαλη ειμαι 24 χρονων,εκτος απο anime,manga ασχολοουμαι με ταινιες σειρες βιβλια κυριως fantasy,sci fi, video games και ειμαι φανατικος μπασκετοβιος.

#2771 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 15 March 2009 - 00:23

Καλοσηρθες melkior στο forum!Να περασεις καλα:)

#2772 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 March 2009 - 00:49

willkommen, wir hoffen dass sie einen gutten zeit hier habt.

<(O_o)> wat?

αγνοηστε το braindamage, και καλως ηρθατε.

#2773 Hestia

Hestia

Porfy no nagai tabi

• Members
  • 16 posts

Posted 17 March 2009 - 17:06

Γεια σε όλους, είμαι η Hestia και θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι παλιά στο κουρμπέτι... αν και μέχρι τώρα σύχναζα σε αγγλόφωνες κυρίως (anime) κακογειτονιές. :tensai:

Από anime βλέπω σχεδόν τα πάντα, αρκεί να έχουν μια στοιχειώδη πλοκή και να μη με κάνουν να θέλω να πλακώσω τον(ην) πρωταγωνιστή(ρια) από το πρώτο κιόλας επεισόδιο από τη χαζομάρα που τους δέρνει... Many of you will probably know the type. XD

Αυτήν την περίοδο βλέπω το Natsume Yuujinchou και έχω καταπιαστεί και με τη μετάφραση του Porfy no nagai tabi... Γι'αυτό σας ήρθα κιόλας εδώ φοβάμαι. Αλλά το site με μια πρώτη ματιά δείχνει τεράστιο με πάρα πολλά μέλη. Μπράβο, αυτό μάλλον σημαίνει ότι κάτι κάνετε σωστά!

Αυτά και καλώς σας βρήκα. :hi:

#2774 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 March 2009 - 17:18

Γι'αυτό σας ήρθα κιόλας εδώ φοβάμαι.

είσαι σε πολύ καλό δρόμο....μην αλλάξεις ποτέ άποψη...:hahaha:

Αλλά το site με μια πρώτη ματιά δείχνει τεράστιο με πάρα πολλά μέλη. Μπράβο, αυτό μάλλον σημαίνει ότι κάτι κάνετε σωστά!

Αυτά και καλώς σας βρήκα. :hi:

Όταν πρωτομπήκα νόμιζα πως ήμουν στο Μολλ....:emptyonexg1:
Η αυτό...ή απλά κάνουμε κάτι πολύ λάθος...όλοι μαζί...:hahaha:

Καλώς ήρθες καλή διαμονή να έχεις και ετοιμάσου να χάσεις τόνους από εγκεφαλικά κύτταρα...

καλώς ήρθατε όλοι βασικά....καλή τύχη....:hahaha:
Posted Image
Spoiler:

#2775 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 March 2009 - 17:28

*έρχεται και αρπάζει τον Seirio από το λουρί*
Spoiler: @ Seirios

Hestia μην τρομάζεις από τον αγροίκο πιο πάνω. All is good right and lovey dovey in this forum (καταπνίγει τις πονεμένες κραυγές που ακούγονται στο background:kill4u:).... Διάβασε άλλη μια φορά τους κανόνες και feel free να περιηγηθείς ελεύθερα σε όλα τα sections. Καλή διαμονή και Happy posting! :gotit: