Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2446 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 13:17

καλως ορισατε τα νεα μελη και καλα να περασετε στο forum :hi:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2447 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 19:32

εργαζομαι σαν σεφ σε ενα εστιατοριο στο κολωνακι.

Αυτά δεν πρέπει να τα αποκαλύπτεις δημόσια, γιατί μπορεί να δεις ξαφνικά μια ουρά από πεινασμένους οτάκου έξω από το εστιατόριο.
Welcome mina sama

#2448 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 11:12

Αυτά δεν πρέπει να τα αποκαλύπτεις δημόσια, γιατί μπορεί να δεις ξαφνικά μια ουρά από πεινασμένους οτάκου έξω από το εστιατόριο.
Welcome mina sama

-''οτακου '' ???
:nerd:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#2449 Itachi93

Itachi93

Naruto_4_ever_

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 15:42

:colddd:ΕΙΜΑΙ Ο Itachi93 και με καλοσοριζω στο site ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ NARUTO KAI :burningbe3: ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ HENDBANG TOU LEAF VILAGE ΟΠΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙ NARUTO ΠΛΖ ΑΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΝΜ!:congrats:ΠΛΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!

#2450 Shephard

Shephard

...behind the mirror...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 17:56

Απλά, θέλω να πώ 'ενα πολύ μεγλαλο ευχαιστώ στα παλικάρια του anime.gr (και στις παλικάρισες..) που έκαναν τα anime και τ manga ευρέως διαθέσιμα σε όλους εμάς!!! Επιτελείτε ΈΡΓΟ!. Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας...!!!!!! :himitsu:
Και ιδιαίτερα με το ddl section...απλά τα σπάει....you are heroes...:hero:

:wooi2::wooi2::wooi2:

#2451 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 17:59

ναι , ειναι καλα παιδια , αλλα θα σου πουν πως σε λαθος χωρο ανοιξες το τοπικ ... μιας και υπαρχει ηδη αναλογο τοπικ .
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#2452 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 18:09

Σ' ευχαριστούμε αλλά αυτό μπορούσες να το πεις και στο θέμα http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself.html
Οπότε το μήνυμά σου μεταφέρεται εκεί.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#2453 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 19:20

:colddd:ΕΙΜΑΙ Ο Itachi93 και με καλοσοριζω στο site ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ NARUTO KAI :burningbe3: ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ HENDBANG TOU LEAF VILAGE ΟΠΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙ NARUTO ΠΛΖ ΑΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΝΜ!:congrats:ΠΛΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!

Kαλοσηρθατε νεα μελη!
(εβαλα σε spoiler αυτο που δεν σας αρεσε...)
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimmare: 20 Νοέμβριος 2008 - 23:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2454 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 00:34

Posted Image

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2455 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 00:38

welcome new members..Come all together to *FACEPALM* Erebos i am totaly with you m8..
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#2456 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 01:04

μην επιτι8εστε στον πορτιερηηηη :madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:

welcome, mina-san!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 20 Νοέμβριος 2008 - 01:35

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2457 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 02:32

αν ήταν πορτιέρης ο τζίμαρε αυτό θα ήταν μπουρδε....
δεν θα ήταν φόρουμ.

καλώς ήρθατε και να διαβάσετε τους κανόνες.

#2458 Hayato

Hayato

Shinigami

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 22:32

:hi:
Άργησα να συστηθώ λόγω των προβλημάτων του site, αλλά ποτέ δεν είναι αργά έτσι?
Λοιπόν, έχω ξεκινήσει να βλέπω και να ψάχνομαι με anime εδώ και λίγο καιρό, και είμαι λιγάκι καινούργιος στο θέμα :orly:

Είμαι 16 (σχεδόν) και είμαι καλά. Ότι θέλετε ρωτάτε γιατί βαριέμαι να γράφω για μένα..:hot:

Υ.Γ: Θέλω μια μικρή βοήθεια (είπαμε νέος στο θέμα) σχετικά με το που μπορώ να βρω manga πχ. ή πράγματα όπως φιγούρες που να έχουν σχέση με anime..Όποιος μπορεί..:ureshii:

隼人 Hayato 山口

mrp667.hi5.com

Δημοσιευμένη  εικόνα

鉄拳

Iron Fist

#2459 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 22:53

:hi:
Άργησα να συστηθώ λόγω των προβλημάτων του site, αλλά ποτέ δεν είναι αργά έτσι?
Λοιπόν, έχω ξεκινήσει να βλέπω και να ψάχνομαι με anime εδώ και λίγο καιρό, και είμαι λιγάκι καινούργιος στο θέμα :orly:

Είμαι 16 (σχεδόν) και είμαι καλά. Ότι θέλετε ρωτάτε γιατί βαριέμαι να γράφω για μένα..:hot:

Υ.Γ: Θέλω μια μικρή βοήθεια (είπαμε νέος στο θέμα) σχετικά με το που μπορώ να βρω manga πχ. ή πράγματα όπως φιγούρες που να έχουν σχέση με anime..Όποιος μπορεί..:ureshii:

Για να αρχισουμε,καλοσηρθες.

Για την ερωτηση σου,κανε ενα post στο black hole μπας και βγαλεις ακρη:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2460 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 11:03

Καλως ήρθες... 2 πραγματάκια

αν ακούς το Jimmare και ψάξεις να βρεις άκρη στη μαύρη τρύπα κάηκες, βλέπω να σε ρουφάει

και για το που μπορείς να βρεις αυτά που ζητάς... http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3468-%CF%E4%E7%E3%FC%F2-%E3%E9%E1-%CC%DC%ED%E3%EA%E1-%F3%F4%E7%ED-%C1%E8%DE%ED%E1.html

και τέλος επέλεξε άλλη εικόνα για υπογραφή ή μίκρυνε αυτήν γιατί είσαι εκτός ορίων