Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2476 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 25 November 2008 - 22:46

Καλως ηρθατε Lelouch και Legion, καλη διαμονη στο φορουμ μας :wooi2: Μην ξεχασετε να ριξετε μια ματια και στους Κανονες Του Φορουμ.
Posted Image

#2477 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 26 November 2008 - 09:03

Αλλά και να το ξεχάσετε, no worries θα σας το θυμίσουμε εμείς...kukuku...:hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2478 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 posts

Posted 27 November 2008 - 02:18

Osu! Γεια και χαρα!Με λένε Μερκούρη (ΝΑΙ στο όνομα),είμαι 20 χρονών και είμαι φοιτητής στην πληροφορική του ΑΠΘ.Το είχε πάρει το μάτι μου το site και παλιά,αλλά ηταν το φιλαράκι ο Zauk που με έπεισε να γίνω μέλος.Δεν έχω κουράγιο να γράψω πολλά οπότε θα πω πως γνωριστίκαμε μια άλλη φορά.
Επίσης πέρασε μιάμιση ώρα τουλάχιστον μεχρι να διαλέξω avatar + signature >.>
Αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει... Εχω να κάνω έλεγχο για ορθογραφικά λαθη 3 χρόνια , τουλάχιστον να σας ταϊσω εικόνες ;) .Ααααα! Τι θα πει no greeklish!? Το έχω κάψει το μπιφτέκι, 20 λεπτά για 3 σειρές !
:deadga6:
Ασχολούμαι με Anime ofc ;),μουσική,ταινίες,World of Warcaft (ενα MMORPG είναι) και άφθονη κατανάλωση alcohol(who the F@*$ doesn't xD).
Εμαθα ότι οργανώνετε events και ανεβωκατεβαίνετε Θεσ/νικη-Αθήνα και θα ήθελα να γίνω μέρος αυτής της παρέας. :Blissfull:
Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω πως προσπαθώ να βρω τα καλύτερα anime αλφαβητικά,
(ναιιιιιιιιιιιιιιιι έχω ελευθερο χρονο ^_^) και ως τώρα έχω φτάσει στο 'I',οπότε δεν γνωρίζω τα 'best of' και 'all time classics".Δεν βλέπω Mecha και προτιμώ harem/comedy/schoollife...γενικά ύποπτα και όχι mainstream anime.

Αυτά για σήμερα,θα επανέλθω για περισσότερο σπαμ αυριο!
:byejg9:
Posted Image

#2479 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 27 November 2008 - 18:32

Osu! Γεια και χαρα!Με λένε Μερκούρη (ΝΑΙ στο όνομα),είμαι 20 χρονών και είμαι φοιτητής στην πληροφορική του ΑΠΘ.Το είχε πάρει το μάτι μου το site και παλιά,αλλά ηταν το φιλαράκι ο Zauk που με έπεισε να γίνω μέλος.Δεν έχω κουράγιο να γράψω πολλά οπότε θα πω πως γνωριστίκαμε μια άλλη φορά.
Αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει... Εχω να κάνω έλεγχο για ορθογραφικά λαθη 3 χρόνια , τουλάχιστον να σας ταϊσω εικόνες ;) .Ααααα! Τι θα πει no greeklish!? Το έχω κάψει το μπιφτέκι, 20 λεπτά για 3 σειρές !
Ασχολούμαι με Anime ofc ;),μουσική,ταινίες,World of Warcaft (ενα MMORPG είναι) και άφθονη κατανάλωση alcohol(who the F@*$ doesn't xD).
Εμαθα ότι οργανώνετε events και ανεβωκατεβαίνετε Θεσ/νικη-Αθήνα και θα ήθελα να γίνω μέρος αυτής της παρέας. :Blissfull:
Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω πως προσπαθώ να βρω τα καλύτερα anime αλφαβητικά,
(ναιιιιιιιιιιιιιιιι έχω ελευθερο χρονο ^_^) και ως τώρα έχω φτάσει στο 'I',οπότε δεν γνωρίζω τα 'best of' και 'all time classics".Δεν βλέπω Mecha και προτιμώ harem/comedy/schoollife...γενικά ύποπτα και όχι mainstream anime.

Καλως Ηρθες Φιλε Μερκουρη!Ειμαι χαρουμενος που καταφερα να σε πεισω να ριξεις το Βλεμα σου σε Ελληνικο Site για anime.Καλη διαμονη και καλα να περασεις μαζι μας...:bike:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2480 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 27 November 2008 - 19:56

.............

Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:45.

#2481 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 November 2008 - 03:03

Σε δεχομαστε με ανοιχτες αγκαλες φιλε Μερκουρη, ειδικα αφου υπαρχουν συμφοιτητες σου απο Πληροφορικη ΑΠΘ σε αυτο το φορουμ. Φτιαξε μονο την υπογραφη σου γιατι δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixels υψος συνολικα (εικονα και κειμενο) συμφωνα με τους κανονες μας.

Περι Greeklish, κανε κλικ σε αυτην την προταση για να καταλαβεις τι ειναι (πηγαινε στο examples).
Posted Image

#2482 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 November 2008 - 12:33

Μερκούριε!!!! λατρεμένο το όνομα σου
καλώς ήρθες στην παρέα μας αν διαβάζεις τους κανόνες
θα γίνεις εύκολα και εσύ ένας από εμάς.

legeon αυτούς τους κανόνες : .aNiMe//GR Forums - Forum Rules

καλώς ήρθατε στρουμφάκια.

#2483 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 28 November 2008 - 12:52

ναι στρουμφίτα...

#2484 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 November 2008 - 16:19

ναι στρουμφίτα...

Απο ποτε η Erisadesu θεωρειται Στρουμφιτα;; :oo:
Spoiler:

Posted Image

#2485 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 28 November 2008 - 16:38

(ξεχαστηκα...:oo:)

Καλοσηρθες στο forum φιλε GrimRip
Posted Image

#2486 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 posts

Posted 28 November 2008 - 17:01

Φτιαξε μονο την υπογραφη σου γιατι δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixels υψος συνολικα (εικονα και κειμενο) συμφωνα με τους κανονες μας.

Περι Greeklish, κανε κλικ σε αυτην την προταση για να καταλαβεις τι ειναι (πηγαινε στο examples).

Πάει το spoiler tag είμαι σχεδον σίγουρος οτι είμαι μεσα στα ορια για το signature τωρα (έτσι νομιζα και πριν βέβαια,2 φορές τους εχω διαβάσει τους κανόνες,μια οταν εγινα μελος και μια πριν ποσταρω :3)
Περι Greeklish,εννοούσα πως θα μπορέσω να επιβιωσω σε αυτο το forum χωρίς αυτα Q_Q
Τεσπα better that way, θα μονολογώ λιγότερο :bahhh:
Αυτήν τιν στιγμή τρέχω λίγο για σχολές οδηγών,WoW κτλ, κτλ.. γιαυτό εχω διαβάσει μόνο αυτό το thread.Καποια στιγμή αυριο θα μπω και στις άλλες κατηγορίες να μορφωθώ:sleepy:
Posted Image

#2487 Monty

Monty

Bring Out Your Dead

• Members
  • 13 posts

Posted 03 December 2008 - 05:26

Γιατι οχι greeklish O_o καλως αλλα τονους δεν προκειται να βαλω χεχε
Λοιποοοον ειμαι ο Monty κατα κοσμων Γιωργος απο Αθηνα, 19 ετων, σπουδαζω (δηλαδη ετσι λεω) στην πατρα στο φυσικο.Με Manga και Anime ασχολουμε απο το γυμνασιο και αρχισα οπως πολλοι με το Naruto(το Dragon Ball δεν μετραει τοτε τα λεγαμε παιδικα :P) και συνεχιζω να καιγομαι κ σημερα αλλα κυριως με manga γιατι βαριεμαι το download και το youtube.
Πρωτη φορα σε ελληνικο forum και ελπιζω να μην φαω ban σε μια μερα καλως ορισα λοιποοοοον.:tensai:
Posted Image
Still waitng 4 The new Full Metal Alchemist Chapter
Spoiler:

#2488 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 December 2008 - 06:21

Καλως ορισες στην παρεα μας Monty. Χαιρομαι που υποδεχομαστε αλλον εναν θετικο επιστημονα στην ανιμοπαρεα μας:congrats: Βλεπω ξεκινησες ηδη να ποσταρεις, οποτε σου ευχομαι να συνεχισεις και να περασεις καλα μαζι μας! Φτιαξε μονο την υπογραφη σου γιατι δεν πρεπει να ξεπερναει τα 250 pixels υψος (εικονα και κειμενο).

Και παλι καλωσορισες :)
Posted Image

#2489 bezdim

bezdim

Φωτοχάλιας

• Members
  • 10 posts

Posted 04 December 2008 - 00:44

Γειά σας παίδες και παιδούλες με λένε Δημήτρη και σπουδάζω χημεία στην αγγλία. Είμαι κάμποσο καιρό μέλος αλλά ποστάρω πρώτη φορά. Ασχολούμαι με το fansubbing και είμαι μέλος της Αnimeclipse.

#2490 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 04 December 2008 - 14:51

eimai o Andreas 14 xronon kai eimai apo tin kypro:8):
Asxoloume me anime,manga,consoles,rock music kai podosfero :ballumad:]