Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2416 Oblivion

Oblivion

Yagami Obi

• Members
  • 13 posts

Posted 27 October 2008 - 11:41

Γειά κι απο εμένα!Δεν είμαι τόσο νέο μέλος,απλά τώρα άρχισα να γράφω και να ασχολούμε.
Είμαι 14,και βλέπω ανίμε εδώ και 2 χρόνια(με πρώτο μου το naruto).Τρελένομαι για Death Note,και βρίσκω το site αυτό υπέροχο και αντάξιο ξένων anime sites!
Καλή δουλειά παιδιά ;)
A Group Of Resilient Idiots...
~What's in your head,in your head,Zombie?~

#2417 isamu

isamu

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 27 October 2008 - 11:45

Γεια σας, νέο μέλος κι εγώ, με πολύ αγάπη για την ιαπωνία και τα anime-manga. Πιστευω ότι το φόρουμ θα μου προσφέρει και ελπίζω να του προσφέρω κι εγώ ότι μπορώ.

#2418 sickdrummer

sickdrummer

Anime Newbie

• Members
  • 34 posts

Posted 27 October 2008 - 13:04

Για σας,με λενε Κωνσταντινο και ζω στην Αιγινα.Ειμαι 15 χρονων και οι ασχολες μου ειναι οι εξης:Παιζω drums και ειναι το ονειρο μου να παιξω σε μια metal μπαντα,φυσικα λιωνω μπροστα στην οθονη του Η/Υ μου βλεποντας anime,διαβαζω λιγο λογοτεχνια παιζω ps3 και ασχολουμαι τρελα με τον Θρυλο.Αυτα ειχα να πω για εμενα.:emptyonexg1:

#2419 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 27 October 2008 - 16:20

Καλως ήρθατε νέα μέλη και όπως θα ανακαλύψετε αυτό το φόρουμ είναι το κατάλληλο μέρος για όλους τους λάτρεις manga-anime-Ιαπωνίας κτλ κτλ Happy posting! ^^

#2420 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 28 October 2008 - 15:37

Χαιετώ ολα τα μέλη του forum !

Με λένε Αλέξη, είμαι 25 χρονών ιδ. υπάλληλος και μένω πειραιά. Το πρώτο μου
anime το είδα πριν απο κάτι χρόνια αλλα ασχολούμαι σοβαρότερα με το είδος περίπου 2 έτη.
Αγαπημένο μου anime είναι το dragonball και αυτη τη περίοδο βλέπω τα devil my cry και
naruto.
Άλλες ασχολίες μου είναι ο κινηματογράφος, το p.c, το ps3, η μουσική, οι κοινωνικές
επιστήμες κ εννοείται το clubbing !!!!
Posted Image

#2421 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 October 2008 - 18:13

Καλως ηρθες Darkssj. Ελπιζουμε να περασεις καλα μαζι μας :wooi2:

(Φτιαξε την υπογραφη ωστε να μην ξεπερναει συνολικα τα 250 pixels btw)

Στο φορουμ θα βρεις συζητησεις για ολα τα αγαπημενα σου ανιμε, αλλα αν σου αρεσει τοσο το Dragonball, μια συμβουλη : Σκεψου το καλα πριν μπεις στο thread της επερχομενης live-action ταινιας του!:run:
Posted Image

#2422 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 28 October 2008 - 18:18

Χαιετώ ολα τα μέλη του forum !

Με λένε Αλέξη, είμαι 25 χρονών ιδ. υπάλληλος και μένω πειραιά. Το πρώτο μου
anime το είδα πριν απο κάτι χρόνια αλλα ασχολούμαι σοβαρότερα με το είδος περίπου 2 έτη.
Αγαπημένο μου anime είναι το dragonball και αυτη τη περίοδο βλέπω τα devil my cry και
naruto.
Άλλες ασχολίες μου είναι ο κινηματογράφος, το p.c, το ps3, η μουσική, οι κοινωνικές
επιστήμες κ εννοείται το clubbing !!!!

Καλως ηλθες!!! Να περνας και καμια βολτα απο το "Video-games section" του φορουμ μιας και ασχολεισε με ps3/pc...:wis:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2423 srookie

srookie

srookie

• Members
  • 3 posts

Posted 28 October 2008 - 21:06

I'm mad,bad and dangerous to know.. D.M
Γιάννης 19Ε,φοιτητής και εργαζόμενος αλλα φανατικός με anime
και τυχερός που πρόλαβα το juniors_tv!!:byejg9:

#2424 barakudanrg

barakudanrg

newby

• Members
  • 0 posts

Posted 28 October 2008 - 22:16

ειμαι καινουργιος στην ολη φαση...και σκαλωσα αγρια οταν ειδα το final fantasy : advent children.... τα υπολοιπα next time

Edited by barakudanrg, 29 October 2008 - 00:12.

#2425 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 28 October 2008 - 22:31

welcome srookie and barukadang, enjoy ur stay and beware of the mods:P

πς. they have cookies...
Posted Image
Posted Image

#2426 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 29 October 2008 - 22:04

Το ονομα σαν μελος το βλεπετε, το πραγματικο μου ονομα ειναι Χαρης. Και την ηλικια τη βλεπετε αλλα τελος παντων ειμαι 15 για την ακριβεια θα γινω στις 24 Νοεμβριου.Με τα ανιμε ασχολουμαι σχεδον 2 χρονια. Με μανγκα ομως οχι.Πως να το κανοθμε δεν μ'αρεσουν, δοκιμασα τα απεριψα.Δεν κανουν για μενα.Ας ξαναπιασουμε λοιπον τα ανιμε. Εχω δει αρκετα αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω να θεωρηθω ειδημων ή μεγαλος γνωστης του θεματος καθως μενουν πολλα ακομα να δω και να μαθω γι'αυτα. Βεβαια τα παω με το πασο μου και δεν παραμελω (πολυ) αλλα πραγματα οπως μαθηματα, φιλους και κυριως το box που παρεπιπτοντως παρακινηθηκα πολυ απο το θεϊκο Hajime no Ippo για να το αρχισω.Αυτα για μενα και τη σχεση μου με τα ανιμε.

Posted Image
Posted Image

#2427 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 30 October 2008 - 08:11

Καλωσορίζουμε όλα τα νέα μέλη μας. Stay well, and see you in the forums...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2428 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 30 October 2008 - 21:34

Καλως ορισατε νεα μελη του φορουμ...Καλη διαμονη....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2429 atimopass

atimopass

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 31 October 2008 - 05:04

Γεια σε ολους!Ειμαι νεος φαν των Anime και ψαχνοντας στο νετ για ενημερωση ανακαλυψα την σελιδα αυτη!:congrats:Καλη δουλεια παιδια!:riiight:Πηρα αρκετες ιδεες για κατεβασμα και ευχαριστω για αυτο!ΝiCe To MeEt YoU!

#2430 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 31 October 2008 - 12:42

καλώς ήρθες!!!!
πέρνα και απο τους κανώνες του φόρουμ και θα είσαι οκ.