Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2341 pevkos

pevkos

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 12:15

Χερετίζω. Είμαι ενας αρκετά μανιακός με τα Μάνγκα. :tensai:

Η αγαπιμένη μου ταινία είναι το Vampire Hunter D και όλες οι σειρές Final Fantasy μαζί με τα παίχνιδια στο PS1,PS2,PS3. :byejg9:

Επίσης μαρέσει να σχεδιάζω υπερήροες.:sleepy:
Σε ώσους δεν έχουν παίκσει αυτό το παιχνίδι,τους συνιστώ να το παίκσουν. Δεν θα μετανιόσουν.:drink:
Posted Image[/IMG]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pevkos: 01 Οκτώβριος 2008 - 13:05

#2342 pevkos

pevkos

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 12:22

file:///C:/Documents%20and%20Settings/savvas/Desktop/pa09829002.jpg

#2343 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 12:32

inb4 jimmare.

welcome pevkos( η σαββα ) η θα πρεπει να κανεις upload τη φωτο σε καποιο site imageshack filefront κτλπ η αμα ειναι μικρη μεσω του site. Τωρα εδωσες link που δειχνει που ειναι η φωτο στο pc σου ;)

#2344 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 12:47

welcome pevkos :) enjoy your stay as short it will be :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2345 xaross

xaross

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 19:00

Gia sas sorry gia to greek english omos dn exo greek layout sto pc enkatastimena .....:deadga6:

omos tha ithela na sistitho

Giaaaa saasss me lene daniel ke ime kala :nanana: ime 24 xronon blepo poli anime ke enasxoloume me web-design ke graphic design

ps. moderator please pm me ama kani na xrisiopiso prosorina to greek english :Blissfull:

cheers :byejg9:

#2346 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 22:06

Καλως ηρθες Daniel, enjoy your stay here :)
Για το θεμα των greeklish δοκιμασε αυτο All Greek to me! Any Greeklish to Greek

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2347 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 23:03

Χερετίζω. Είμαι ενας αρκετά μανιακός με τα Μάνγκα. :tensai:

Η αγαπιμένη μου ταινία είναι το Vampire Hunter D και όλες οι σειρές Final Fantasy μαζί με τα παίχνιδια στο PS1,PS2,PS3. :byejg9:

Επίσης μαρέσει να σχεδιάζω υπερήροες.:sleepy:
Σε ώσους δεν έχουν παίκσει αυτό το παιχνίδι,τους συνιστώ να το παίκσουν. Δεν θα μετανιόσουν.:drink:
Posted Image[/IMG]

Σ'αυτους που το επαιξαν και το μετανιωσαν, τι εχεις να προτεινεις?

ΥΓ: Καλωσηρθες

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2348 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 16:46

Γεια σας, είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ σας, ονομάζομαι Αθηνά και είμαι 23 χρονών. Τώρα μένω στην Πάτρα και είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πατρών. Τους τελευταίους 6 μήνες ασχολούμαι φανατικά με τα anime....αφορμή υπήρξε μια ομάδα η TheCandyInGreekProject, χάρης σε αυτήν την ομάδα μπόρεσα επιτέλους να ξαναδώ Candy - Candy, ένα anime που δυστυχώς όταν ήμουν μικρή ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να το δω μέχρι το τέλος......η ο άθλος αυτής της ομάδας να βρούν όλα τα επεισόδια της Candy - Candy μεταγλώττισμένα στα ελληνικά μέτα από σχεδόν 30 χρόνια με συγκίνησε και από τότε τα anime και τα manga μου έχουν γίνει ένα είδος μανίας...αρρώστια θα έλεγα.

#2349 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 16:55

Καλως Ορισες Geutella,βρηκες το καταλληλο μερος να γραφτεις για να συζητησεις περι anime,μιας και ξεκινησες να ασχολεισαι με αυτα..

Ενα αλλο μελος μου ειχε πει γι αυτο το σχεδιο που αναφερεις και χαιρομαι που σε ωθησε στο να αρχισεις να βλεπεις anime.

Καλη διαμονη στο forum >_<

αντε να μαζευονται κι αλλες με -ella στο τελος xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 06 Οκτώβριος 2008 - 04:01

#2350 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 19:37

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη στην παρέα μας. Stay well and postu postu...:wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2351 FunkyFisch

FunkyFisch

Genin

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 15:42

Γεια και απο μενα!Ειπα να γινω και γω μελος της παρεας το σαββατο που μολις μας περασε!Πηγα στο anime party της παρασκευης στη θεσσαλονικη και περασα μια χαρα!

Απο anime δεν μπορω να πω οτι ειμαι γνωστης,αρχισα περυσι με naruto και ,αφου το παρατησα για λιγο,επανηλθα δριμυτερος:tensai:
Ο αλεξακης(τον οποιο ευχαριστω για οσα εκανε) μου εκανε τη χαρη να με πωρωσει και με Claymore οπως και με Full metal alch:congrats:
Ασχολουμαι με κιθαριτσα,με λιγο σχεδιο,διαβαζοντας lovecraft και γραφω μουσικη οταν μ ερθει εμπνευση!
(να μην ξεχάσω,ειμαι 16 :P)
Δεν ηξερα πως να αρχισω σε αυτο το φορουμ μιας κ δεν ξερω κανεναν εκτος απο τον αλεξη,και ειπα να αρχισω απο δω :D

#2352 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 16:43

Καλώς όρισες Funky Fisch.

E5VV38U.jpg

#2353 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 18:18

Γεία σας και εγώ καινούργιος στην παρέα! Με λένε Γιώργο.... και ποτε δεν τραγουδάω:wis: πλάκα κάνω, και είμαι απο Λαμία.
Το 'κακό' ξεκίνησε όταν για πρωτη φορά είδα dragonball και αυτό ήταν αρκετό για να με βάλει στον κόσμο των anime. Παρακολουθώ φανατικά Οne piece και Naruto (τι πρωτότυπο ε) και περιμένω οπως πολλοι καθε βδομάδα τα νέα επεισόδια και chapters(Naruto μόνο).

#2354 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 18:24

Καλωσορισες Geo Kook...

Οσοι πιστοι του One piece...Προσελθετε...Υπολοιποι...GTFO[just joking,...]

Berserk___Gatsu.jpg

#2355 manos78

manos78

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 16:08

για σας ειμαι ο Μανος και ειμαι 30 ετων απο την ροδο:burningbe3: πρωτη μερα ειμαι σημερα στο ανιμε ακομα δεν γωριζω καλα τησ λειτουεργειεσ αλλα πιστευω θα τα καταφερω παντω χαρηκα:hahaha: