Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 28 September 2008 - 20:22
Ο αμέσως επόμενος που θα γράψει σ' αυτό το thread και θα τον καλωσορίσει ο jimmare, θα πάθει πνευμονία, σύφιλη, καρκίνο του παχέως εντέρου και λευχαιμία, ενώ θα σπάσει το πόδι του, θα χάσει τα μαλλιά του και θα του πέσουν τα δόντια του. You have been warned.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 28 September 2008 - 20:27
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ο αμέσως επόμενος που θα γράψει σ' αυτό το thread και θα τον καλωσορίσει ο jimmare, θα πάθει πνευμονία, σύφιλη, καρκίνο του παχέως εντέρου και λευχαιμία, ενώ θα σπάσει το πόδι του, θα χάσει τα μαλλιά του και θα του πέσουν τα δόντια του. You have been warned.

Επισης...

Posted 28 September 2008 - 20:27
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Κι όλα αυτά με την ευγενική χορηγία της aNiMe//GR Team(έξοδα νοσοκομείου και κηδείας δικά σας)
In other news, welcome aboard everyone
Edit: Ο Hazuki που postαρε μετά από σένα αλλά δεν τον καλωσόρισε ο jimmare πιάνεται????
Posted 28 September 2008 - 20:42

Καλώς ήρθατε όλοι σας, όσοι δε είστε λίγο μεγαλύτεροι, μην ανησυχείτε. Η κοινότητά μας δεν γνωρίζει ηλικίες

Posted 28 September 2008 - 20:57
Μην σπαμάρετε
Phantom is right.
But,κατι τελευταιο...

Posted 28 September 2008 - 22:46
λοιπον πρεπει να δωσουμε τον τιμητικο τιτλο στον jimmare <The Great Portieris Dude> και απο δω και περα τα νεα μελη θα μας δειχνουν και φωτογραφιες τους και ο jimmare θα κανει face control και θα αποφασιζει ποιος μπαινει στο forum:hahaha:

Posted 30 September 2008 - 16:26

Posted 30 September 2008 - 16:31

Posted 30 September 2008 - 19:31
New members...
Posted 30 September 2008 - 20:17
λοιπον λοιπον........ ειμαι η Ματινα και μενω στην θεσσαλονικη συγκεκριμενα στον Ευοσμο! πηγαινω σχολειο
και οταν μου μενει ελευθερος χρονος, συνηθως δηλαδη παντα καθομαι στο Pc μου το οποιο υπεραγαπω! οταν καθομαι στο Pc μου αρεσει να κανω chat, να βλεπω anime και να ακοω μουσικη! μπορω να πω πως βαριεμαι πολυ στην ζωη μου αλλα δεν πειραζει..... για αυτο ζει ο ανθρωπως για να ...... ΒΑΡΙΕΤΑΙ!!!!!!
Jimmare back in action!

Καλοσηρθες Τινα.

Posted 30 September 2008 - 20:36
welcome, συντοπιτισσα