Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2326 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 September 2008 - 20:22

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Ο αμέσως επόμενος που θα γράψει σ' αυτό το thread και θα τον καλωσορίσει ο jimmare, θα πάθει πνευμονία, σύφιλη, καρκίνο του παχέως εντέρου και λευχαιμία, ενώ θα σπάσει το πόδι του, θα χάσει τα μαλλιά του και θα του πέσουν τα δόντια του. You have been warned.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2327 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 28 September 2008 - 20:27

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Ο αμέσως επόμενος που θα γράψει σ' αυτό το thread και θα τον καλωσορίσει ο jimmare, θα πάθει πνευμονία, σύφιλη, καρκίνο του παχέως εντέρου και λευχαιμία, ενώ θα σπάσει το πόδι του, θα χάσει τα μαλλιά του και θα του πέσουν τα δόντια του. You have been warned.

Posted Image
rsrGbGx.gif

#2328 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

ΠΡΟΣΟΧΗ:

:erk:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Spoiler:

Επισης...

Spoiler:
:hahaha:
Posted Image

#2329 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Κι όλα αυτά με την ευγενική χορηγία της aNiMe//GR Team(έξοδα νοσοκομείου και κηδείας δικά σας)

In other news, welcome aboard everyone

Edit: Ο Hazuki που postαρε μετά από σένα αλλά δεν τον καλωσόρισε ο jimmare πιάνεται????

Posted Image

#2330 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 September 2008 - 20:32

Kenny, you win many internetz, my friend! :riiight: :nod:
Posted Image
Posted Image

#2331 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 28 September 2008 - 20:38

Edit: Ο Hazuki που postαρε μετά από σένα αλλά δεν τον καλωσόρισε ο jimmare πιάνεται????

Αι γκοτ δε πάουερ :orly:

Welcome to all!

[Mouahahha ph :P]

Edited by Hazuki, 28 September 2008 - 20:49.

rsrGbGx.gif

#2332 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 28 September 2008 - 20:42

Μην σπαμάρετε και μην τρομάζετε τα νέα μέλη λένε :hero:

Καλώς ήρθατε όλοι σας, όσοι δε είστε λίγο μεγαλύτεροι, μην ανησυχείτε. Η κοινότητά μας δεν γνωρίζει ηλικίες
:wooi2:. Have fun

E5VV38U.jpg

#2333 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 28 September 2008 - 20:57

Μην σπαμάρετε

Phantom is right.

But,κατι τελευταιο...:kawaii::

Spoiler:

Posted Image

#2334 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 28 September 2008 - 21:05

Phantom is right.

But,κατι τελευταιο...:kawaii::

Spoiler:

Posted Image
rsrGbGx.gif

#2335 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 28 September 2008 - 22:46

welcome new members and have fun

λοιπον πρεπει να δωσουμε τον τιμητικο τιτλο στον jimmare <The Great Portieris Dude> και απο δω και περα τα νεα μελη θα μας δειχνουν και φωτογραφιες τους και ο jimmare θα κανει face control και θα αποφασιζει ποιος μπαινει στο forum:hahaha:
Posted Image

#2336 Uchiha_Tina

Uchiha_Tina

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 30 September 2008 - 16:26

λοιπον λοιπον........ ειμαι η Ματινα και μενω στην θεσσαλονικη συγκεκριμενα στον Ευοσμο! πηγαινω σχολειο :bahhh: και οταν μου μενει ελευθερος χρονος, συνηθως δηλαδη παντα καθομαι στο Pc μου το οποιο υπεραγαπω! οταν καθομαι στο Pc μου αρεσει να κανω chat, να βλεπω anime και να ακοω μουσικη! μπορω να πω πως βαριεμαι πολυ στην ζωη μου αλλα δεν πειραζει..... για αυτο ζει ο ανθρωπως για να ...... ΒΑΡΙΕΤΑΙ!!!!!!:wooi2:

#2337 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 30 September 2008 - 16:31

welcome uchiha tina i bet you are paok huh?Paok eyosmoy...hehe...Have a nice stay
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2338 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 30 September 2008 - 19:31

New members...
Posted Image

Posted Image

#2339 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 30 September 2008 - 20:17

λοιπον λοιπον........ ειμαι η Ματινα και μενω στην θεσσαλονικη συγκεκριμενα στον Ευοσμο! πηγαινω σχολειο :bahhh: και οταν μου μενει ελευθερος χρονος, συνηθως δηλαδη παντα καθομαι στο Pc μου το οποιο υπεραγαπω! οταν καθομαι στο Pc μου αρεσει να κανω chat, να βλεπω anime και να ακοω μουσικη! μπορω να πω πως βαριεμαι πολυ στην ζωη μου αλλα δεν πειραζει..... για αυτο ζει ο ανθρωπως για να ...... ΒΑΡΙΕΤΑΙ!!!!!!:wooi2:

Jimmare back in action!:hahaha:

Καλοσηρθες Τινα.:tensai:Μια ερωτηση ομως...κατα που πεφτει ο Ευοσμος?:terror2:
Posted Image

#2340 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 September 2008 - 20:36

κατα Λιθουανια μερια...
welcome, συντοπιτισσα

1345977285497_zps066ae44a.jpg