Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2371 oneiro

oneiro

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 12 October 2008 - 13:30

χαιρετω... ειμαι ο θωμας απο θεσσαλονικη.. αρχισα να ασχολουμαι με anime οταν ενας φιλος μου εδωσε το death note... εχω δει αρκετα ως τωρα αλλα νομιζω πως το death note ειναι μοναδικο..

#2372 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 12 October 2008 - 13:36

Welcome Oneiro have a nice stay
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2373 DrSpook

DrSpook

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 15 October 2008 - 01:10

Γειά σας παιδιά!!! Είμαι ο Νίκος 23 ετών -εεε καλά και κάτι ψιλά- , ζω στην Αθήνα και αυτή είναι η πρώτη φόρα που γράφω στο Forum. Ααα.. και μην το ξεχάσω κάποιοι από εσάς με γνωρίζετε ήδη......

PS. (από animeclipse)
When captured birds grow wiser, they try to open the cage with their beaks. They don't give up, because they want to fly again ...

Posted ImageTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz.

#2374 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 15 October 2008 - 09:44

Καλησπέρα στα μέλη του forum, βλέπω anime εδώ και ενάμιση χρόνο τώρα, και μόλις ανακάλυψα το forum σας. Όσο για τι και πόσα έχω δει, παραπέμπω στην υπογραφή μου. Cheers!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2375 mugiwara333

mugiwara333

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 15 October 2008 - 10:03

γεια σας,με λενε Μιτς:smokingg: και ειμαι καινουργιος εδω.βασικα ειχα επιχειρισει να γραφτω στο animeforum.gr πιο πριν ομως μου κοπηκε το inernet και μεχρι να συνδεθει το ειχα ξεχασει.
σημερα λοιπον που ειμαι και εγω μελοσ ειμαι χαρουμενοσ γιατι μπορω να κατεβασω τοσα anime που δεν μπορουσα να βρω αλλου αλλα και να ανεβασω αλλα τοσα...¨αγαπημενοι μου animators ειναι ο σατοσι κον,χαγιαο μιγιαζακι,κατσουχιρο οτομο,ριν οκαμοτο.
επισης εχω μεγαλη τρελα με την ιαπωνια και τα ιαπωνικα και γενικα ολη τη κουλτουρα...
ομως μενω στη πατρα και ειναι σχεδον αδυνατον να βρω καθηγητη να μου κανει μαθηματα..:cry5:
εχω ξεκινησει μονος μου εδω και κατι μηνες και μεχρι τωρα ξερω 84 καντζι τα αλφαβητα χιραγκανα και κατακανα και καποιο συντακτικο,θα ημουν ιδιαιτερα υποχρεως σε οποιον μπορουσε να με βοηθησει στο να βρω καθηγητη ιαπωνικων στη πατρα...ειμαι 16 και ζω οπως μου αρεσει!:bike:

τα λεμεεε!!!

#2376 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 15 October 2008 - 10:28

γεια σας,με λενε Μιτς:smokingg: και ειμαι καινουργιος εδω.βασικα ειχα επιχειρισει να γραφτω στο animeforum.gr πιο πριν ομως μου κοπηκε το inernet και μεχρι να συνδεθει το ειχα ξεχασει.
σημερα λοιπον που ειμαι και εγω μελοσ ειμαι χαρουμενοσ γιατι μπορω να κατεβασω τοσα anime που δεν μπορουσα να βρω αλλου αλλα και να ανεβασω αλλα τοσα...¨αγαπημενοι μου animators ειναι ο σατοσι κον,χαγιαο μιγιαζακι,κατσουχιρο οτομο,ριν οκαμοτο.
επισης εχω μεγαλη τρελα με την ιαπωνια και τα ιαπωνικα και γενικα ολη τη κουλτουρα...
ομως μενω στη πατρα και ειναι σχεδον αδυνατον να βρω καθηγητη να μου κανει μαθηματα..:cry5:
εχω ξεκινησει μονος μου εδω και κατι μηνες και μεχρι τωρα ξερω 84 καντζι τα αλφαβητα χιραγκανα και κατακανα και καποιο συντακτικο,θα ημουν ιδιαιτερα υποχρεως σε οποιον μπορουσε να με βοηθησει στο να βρω καθηγητη ιαπωνικων στη πατρα...ειμαι 16 και ζω οπως μου αρεσει!:bike:

τα λεμεεε!!!

σωστοοοοοςςς !!
welcome dude !

#2377 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 15 October 2008 - 11:00

Γεια σας!!! Είμαι η Kirenahana (τουλάχιστον αυτή είναι η μεταφρασμένη στα ιαπωνικά βερσιόν του ονόματος μου), 18 και κάτι μήνες, και η άτιμη ζωή μ έριξε να σπουδάζω στην Κέρκυρα (σου λέει, αλλού δεν έχει τέτοια σχολή...), αν και είμαι απ την Αθήνα. Τελευταία πέτυχα το forum, καθώς πολύ τελευταία απέκτησα σύνδεση (τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος). :Blissfull:
Βλέπω και διαβαζω ότι είδος και να ναι, αρκεί να μου κάνει κλικ. Αλλά είμαι αρκετά περίεργη όταν διαλέγω. :Ρ,

Και Μιτς, όσο για το θέμα των μαθημάτων, απλά σκέψου ότι υπαρχουν και χειρότερα (εδώ που να βρω καθηγητή η έρμη???). Συνέχισε εσύ την προσπάθεια, κάτι θα βρεις, δεν είναι δα και μικρή η Πάτρα. Και γω προς το παρόν με κατακάνα, χιραγκάνα και περιορισμένα καντζι (που πληθαίνουνε με σταθερό ρυθμό) λειτουργώ, σε επίπεδο αυτοδιδασκαλίας...

Edited by Kirenahana, 15 October 2008 - 11:08.

Posted Image

#2378 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 15 October 2008 - 11:50

γεια σας...ξεκίνησα να βλέπω anime με το death note που είναι το αγαπημένο μου.Επίσης βλεπω bleach και διαφορα άλλα σχετικά.και κάποιες παροτρύνσεις: να ακούτε metal,να παίζετε d&d μα πάνω απ'όλα να βλεπετε πολλα πολλα ΑΝΙΜΕ!!!

#2379 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 15 October 2008 - 13:01

Καλωσήρθατε, η καλοπέραση είναι εγγυημένη αρκεί να μείνετε μακριά απο τα social groups:stubborn:!

#2380 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 October 2008 - 13:20

γεια σας...ξεκίνησα να βλέπω anime με το death note που είναι το αγαπημένο μου.Επίσης βλεπω bleach και διαφορα άλλα σχετικά.και κάποιες παροτρύνσεις: να ακούτε metal,να παίζετε d&d μα πάνω απ'όλα να βλεπετε πολλα πολλα ΑΝΙΜΕ!!!

ελα παππου, να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου.
ποσω χρονω εισαι παληκαρι μου?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2381 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 15 October 2008 - 13:27

Hi...

My name is A.C. and I am 29 years of age!!!!!! :P
I loooooove anime and my most favourite is Saint Seiya, which I saw for the first time when I was 11!!!!!! Since that time I have been intensely following the anime world...
I visited Japan twice so far and I must admit that I want to move there permanently!!!!!! [ppl call me crazy!!!! hehehehe...]

Mits... u might like to look for `Minna no nihongo´ if u really want to learn Japanese grammar!!! I could also tell you other titles of books I have which are good for self-studying if u want...
Posted Image

#2382 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 15 October 2008 - 14:25

[...] και κάποιες παροτρύνσεις: να ακούτε metal,να παίζετε d&d μα πάνω απ'όλα να βλεπετε πολλα πολλα ΑΝΙΜΕ!!!

... και ΟΧΙ σκουπίδια, ΟΧΙ πλαστικά
σε θάλασσες και ακτές...
:hahaha: :P

Σε όλα τα νέα μέλη, yoroshiku onegaishimasita!! :drink:

Camus, do you have any e-books on learning japanese?? If you do, please hit me back in a pm...
Arigato gozaimasu... :nod:
Posted Image
Posted Image

#2383 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 15 October 2008 - 14:43

Αρκετα καινουρια μελη βλεπω τελευταια, καλως ηρθατε παιδες και καλα να περασετε μαζι μας:drink:
Posted Image

#2384 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 15 October 2008 - 21:09

Hi...

My name is A.C. and I am 29 years of age!!!!!! :P
I loooooove anime and my most favourite is Saint Seiya, which I saw for the first time when I was 11!!!!!! Since that time I have been intensely following the anime world...
I visited Japan twice so far and I must admit that I want to move there permanently!!!!!! [ppl call me crazy!!!! hehehehe...]

Mits... u might like to look for `Minna no nihongo´ if u really want to learn Japanese grammar!!! I could also tell you other titles of books I have which are good for self-studying if u want...

wellcome. αλλα τον λογο που μιλας αγγλικα δεν τον καταλαβαμε.. :erk:

#2385 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 15 October 2008 - 21:14

Because i suck writing in Greek!!!!!!!:emptyonexg1:
Posted Image