Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 18:06
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 21:01
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pointman-aka-thenewguy: 09 Δεκέμβριος 2008 - 02:55
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 21:05
Καλοσωρίσατε τα νέα μέλη...
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 21:15
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 02:04
Αποφάσισα και εγω να γραφτώ στο forum έπειτα απο παράκληση - προοτροπή του χρήστη red pyramid και της χρήστριας LaRocca (πιθανόν επειδή ανα διήμερο τους ζητούσα προτάσεις για anime, δεδομένης της ταχύτητας με την οποιά παρακολουθώ μια σειρα
Αργόσχολος φοιτητής, καμμένος Monty Pythonας, cinefil, άμουσος μουσικόφιλος, αντικοινωνικός gamer, τώρα τελευταία εθίστηκα και στα ιαπωνικά κινούμενα (ναι, τα anime
Αγαπημένο, ως τώρα, το Ergo Proxy (οχι μόνο εξαιτιάς της Real
Αυτάάά και συγνώμη για το βαρετό ποστ, τα λέμε μέσα.
Καλώς σας βρήκα.
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 02:12
Ωωωωω, μα τι βλέπουν τα μάτια μου, ήρθε και απο τα χιόνια το Yeti να χωθεί μέσα στο ανιμε.γρ???? Μη λές όμως ψέμματα.....άκου εκεί εθισμένος στα ιαπωνικά σχέδια....πίστευα ότι μόνο τα κορίτσια με σκληρό βλέμμα σε συγκινούνε εσένανε
Welcome hommie!!
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:47
Βρήκα αυτό το φόρουμ τυχαία,ψάχνοντας μάλλον κάτι σχετικό με anime, το οποίο δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να σας ανακοινώσω αν δεν το ξέχναγα.Χάρηκα πάντως πολύ που το βρήκα!
Ξεκίνησα να βλέπω anime μέσω του θρυλικού Junior-TV που φαντάζομαι οι περισσότεροι από εσάς θα θυμάστε.
Αυτό που μου αρέσει πολύ στα anime είναι ότι έχουν έναν δικό τους χαρακτήρα και ατμόσφαιρα(και όλα μαζί σαν είδος και χωριστά),
ένα πολύ ιδιότυπο χιούμορ-ακόμα και τα πιο δραματικά(βλ.σταγόνα πάνω από το κεφάλι),
ότι είναι μακρυά από τον δυτικό πολιτισμό με τον οποίο έχω μια οικειότητα όσο να'ναι(κι όμως την ίδια στιγμή καταφέρνουν να είναι πολύ κοντά μου),
και αυτό που μου αρέσει πιο πολύ από όλα είναι ότι οι χαρακτήρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Επειδή νομίζω πως αν συνεχίσω θα γράψω έκθεση ιδεών και θα με διώξουν από το πρώτο κιόλας ποστ επειδή βγήκα εκτός θέματος,θα πω τον καημό μου και θα σας αφήσω:
Μακάρι να ήξερα να ζωγραφίζω!
Καλώς σας βρήκα και αν κοιμηθήκατε μπορείτε να μου ζητήσετε,όποτε έχετε αυπνίες,να ξαναμιλήσω τόσο πολύ.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 20:35
Καλως Ορισες στο forum μας Nami-swan και καλα να περασεις εδω!
Αφου βλεπεις One Piece{νομιζω} θα βρεις και πολλα ατομα με παρομοιο ενδιαφερον{ηδη εχεις ενα μπροστα σου
Καλη Συνεχεια
[btw θα δεις οτι πολλοι εδω εχουν αυπνιες αρα μην ανυσηχεις!]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 22 Αύγουστος 2008 - 21:13
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 23:21
Με τετοιο ονομα περιμενες αλλο ατομο να σε καλωσορισει??XD
Καλως Ορισες στο forum μας Nami-swan και καλα να περασεις εδω!
Αφου βλεπεις One Piece{νομιζω} θα βρεις και πολλα ατομα με παρομοιο ενδιαφερον{ηδη εχεις ενα μπροστα σου} οπως και θα μαθεις πολλα αλλα ανιμε!
Καλη Συνεχεια
[btw θα δεις οτι πολλοι εδω εχουν αυπνιες αρα μην ανυσηχεις!]
Γεια! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Η αλήθεια είναι ότι έβλεπα One Piece παλαιότερα,τώρα βλέπω πιο σπάνια(όπως θα ξέρεις τα επεισόδεια δεν είναι και λίγα)
Μου άρεσε και μου αρέσει δηλαδή,η Nami σαν χαρακτήρας αλλά κυρίως το χρησιμοποίησα επειδή μου αρέσει γενικά το όνομα και αυτό που σημαίνει(κύμα).
Τα λέμε στο φόρουμ!
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 01:03
Νεος σχετικα στο χωρο των ανιμε και μανγκα(κοντα 1.5 χρονο ασχολουμαι..) αλλα με πολυ μελλον μιας και εχω κολλησει κυριολεκτικα με τα ανιμε κυριως..
Εεερμ απο ανιμε τωρα τυχαινει να εχω δει πρωτο πρωτο το blood+ και μετα σε τυχαια σειρα εχω τελειωσει και τα naruto,naruto shippuuden,death note,darker than black,elfen lied και βλεπω τωρα τα full metal alchemist,lain serial experiments,ghost in the shell..Πρεπει να ξεχναω μερικα αλλα anyway:wis:
απο μανγκα μοναχα ναρουτο εως τωρα..
Εψαχνα για ενα ανιμε φορουμ να εγγραφω,παρακολουθουσα σαν επισκεπτης εδω και καιρο αυτο και με τραβηξε ιδιαιτερα μπορω να πω το ενδιαφερον.Οποτε δεν ηθελε και πολυ..να μαι
αντε καλως μου ηρθα και σας βρηκα στο φορουμ αυτο!
και κλεινω με μια ευχη ασχετη με το τοπικ
"Μακαρι καποτε η μανα μου να σταματησει να φωναζει να ξεκολησω απο τα κινεζικα!!":nbleed:
PS:καλα μιλαμε τα εμοτικον τα σπανε!+1 σε οποιον το σκεφτηκε
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 01:08
Καλωσήρθατε όλοι σας!!
(Θέλω emoticon σαν το happy birthday για το welcome... Γίνεται?
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 06:27
Καλωσορίζουμε όλα τα καινούρια μέλη στην τρελή στρουμφοπαρέα μας...have fun, and happy posting...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 09:46

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 12:17
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 12:29
χμμ...συμφωνα με τις προγουμενες μερες και αλος haruhi fan μου μυριζει...προέρχομαι απο ένα ξαδερφάκι forum και γράφτηκα γιατι δε χορταίνω με το ένα....{οπως λέει και ο σεφερλής "εχω αρχίσει τρείς δίαιτες μαζι" τον ρωτάν γιατί.."δεν χορταίνω με τη μία"...για το λόγο αυτό...και επειδή είδα οτι έχετε μεγάλη ποικιλία... ααα και να μην ξεχνοιομαστε ήρθα για να υπερασπιστώ όλες τις anime γκ.. κοπέλες που μου αρέσουν!!!!!!
Καλως ηρθες και καλη διαμονη...