Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2146 Gelu

Gelu

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 18:06

Το forum σας είναι τέλειο!!!Σας βρήκα να πω την αλήθεια ψάχνοντας για τα moomins αν και δεν έχω καταφέρει τπτ ακόμα (είμαι ολίγον τι άσχετη εως πολύ) Τα anime τα λατρεύω το αγαπημένο μου είναι το spirited away by hayao miyazaki αλλά με το internet και τα forums γενικότερα δεν έχω ακόμα την καλύτερη σχέση...Ελπίζω να με βοηθήσετε να συμβαδίσω..Thanks!:deadga6::nbleed:

#2147 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 21:01

..................

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pointman-aka-thenewguy: 09 Δεκέμβριος 2008 - 02:55

#2148 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 21:05

Ναι.
Καλοσωρίσατε τα νέα μέλη...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2149 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 21:15

καλοσωριτατε new members και have fun
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2150 Yeti

Yeti

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 02:04

Καλημέρες (μιας και είναι περασμένη η ώρα) σε όλους.
Αποφάσισα και εγω να γραφτώ στο forum έπειτα απο παράκληση - προοτροπή του χρήστη red pyramid και της χρήστριας LaRocca (πιθανόν επειδή ανα διήμερο τους ζητούσα προτάσεις για anime, δεδομένης της ταχύτητας με την οποιά παρακολουθώ μια σειρα :P).

Αργόσχολος φοιτητής, καμμένος Monty Pythonας, cinefil, άμουσος μουσικόφιλος, αντικοινωνικός gamer, τώρα τελευταία εθίστηκα και στα ιαπωνικά κινούμενα (ναι, τα anime :P) τα οποία χάζευα μικρός οταν έπαιζε στη τηλέοραση (Saber Rider and the Star Sheriffs, Candy Candy, Voltron, Plawres Sanshiro, Starland Trio και φυσικά Sailor Moon :P).

Αγαπημένο, ως τώρα, το Ergo Proxy (οχι μόνο εξαιτιάς της Real :D)

Αυτάάά και συγνώμη για το βαρετό ποστ, τα λέμε μέσα.
Καλώς σας βρήκα.

#2151 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 02:12

[quote name='Yeti']
Spoiler:
quote]

Ωωωωω, μα τι βλέπουν τα μάτια μου, ήρθε και απο τα χιόνια το Yeti να χωθεί μέσα στο ανιμε.γρ???? Μη λές όμως ψέμματα.....άκου εκεί εθισμένος στα ιαπωνικά σχέδια....πίστευα ότι μόνο τα κορίτσια με σκληρό βλέμμα σε συγκινούνε εσένανε :P Welcome και ελπίζω να φέρεις όλο το Monty Python πνεύμα που κυλάει στο μεδούλι του DNA σου στο ταπεινό (μα λαμπρό) τούτο forum. Και μη φοβάσαι πιθανόν που δεν ξέρεις τόσες σειρές....με το ρυθμό που βλέπεις κάτι εσύ, αμέσως ξεφτέρι θα γίνεις.

Welcome hommie!!:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2152 Nami

Nami

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:47

Ερμ...γεια σε όλους!Είμαι 19 χρονών και μένω προς το παρόν στην Αθήνα.Σπουδάζω αγγλική φιλολογία,και μου αρέσει πολύ η λογοτεχνία και οι πολεμικές τέχνες.:bike:
Βρήκα αυτό το φόρουμ τυχαία,ψάχνοντας μάλλον κάτι σχετικό με anime, το οποίο δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να σας ανακοινώσω αν δεν το ξέχναγα.Χάρηκα πάντως πολύ που το βρήκα!:dazed:
Ξεκίνησα να βλέπω anime μέσω του θρυλικού Junior-TV που φαντάζομαι οι περισσότεροι από εσάς θα θυμάστε.

Αυτό που μου αρέσει πολύ στα anime είναι ότι έχουν έναν δικό τους χαρακτήρα και ατμόσφαιρα(και όλα μαζί σαν είδος και χωριστά),

ένα πολύ ιδιότυπο χιούμορ-ακόμα και τα πιο δραματικά(βλ.σταγόνα πάνω από το κεφάλι),

ότι είναι μακρυά από τον δυτικό πολιτισμό με τον οποίο έχω μια οικειότητα όσο να'ναι(κι όμως την ίδια στιγμή καταφέρνουν να είναι πολύ κοντά μου),

και αυτό που μου αρέσει πιο πολύ από όλα είναι ότι οι χαρακτήρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Επειδή νομίζω πως αν συνεχίσω θα γράψω έκθεση ιδεών και θα με διώξουν από το πρώτο κιόλας ποστ επειδή βγήκα εκτός θέματος,θα πω τον καημό μου και θα σας αφήσω:

Μακάρι να ήξερα να ζωγραφίζω!:emptyonexg1:Θα μάθω κάποια μέρα όμως ελπίζω.
Καλώς σας βρήκα και αν κοιμηθήκατε μπορείτε να μου ζητήσετε,όποτε έχετε αυπνίες,να ξαναμιλήσω τόσο πολύ.

#2153 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 20:35

Με τετοιο ονομα περιμενες αλλο ατομο να σε καλωσορισει??XD

Καλως Ορισες στο forum μας Nami-swan και καλα να περασεις εδω!

Αφου βλεπεις One Piece{νομιζω} θα βρεις και πολλα ατομα με παρομοιο ενδιαφερον{ηδη εχεις ενα μπροστα σου;)} οπως και θα μαθεις πολλα αλλα ανιμε!

Καλη Συνεχεια:)

[btw θα δεις οτι πολλοι εδω εχουν αυπνιες αρα μην ανυσηχεις!]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 22 Αύγουστος 2008 - 21:13

#2154 Nami

Nami

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 23:21

Με τετοιο ονομα περιμενες αλλο ατομο να σε καλωσορισει??XD

Καλως Ορισες στο forum μας Nami-swan και καλα να περασεις εδω!

Αφου βλεπεις One Piece{νομιζω} θα βρεις και πολλα ατομα με παρομοιο ενδιαφερον{ηδη εχεις ενα μπροστα σου;)} οπως και θα μαθεις πολλα αλλα ανιμε!

Καλη Συνεχεια:)

[btw θα δεις οτι πολλοι εδω εχουν αυπνιες αρα μην ανυσηχεις!]

Γεια! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Η αλήθεια είναι ότι έβλεπα One Piece παλαιότερα,τώρα βλέπω πιο σπάνια(όπως θα ξέρεις τα επεισόδεια δεν είναι και λίγα):sigh2:
Μου άρεσε και μου αρέσει δηλαδή,η Nami σαν χαρακτήρας αλλά κυρίως το χρησιμοποίησα επειδή μου αρέσει γενικά το όνομα και αυτό που σημαίνει(κύμα).

Τα λέμε στο φόρουμ!

#2155 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 01:03

Καλησπερα παιδες και απο εμενα..Αρης κατα nickname aeria_gloris.Εμπνευσμενο το νικ απο το τραγουδι στο ιντρο του ghost in the shell.Σπουδαζω πληροφορικη και βαδιζουμε σιγα σιγα στο δευτερο ετος..
Νεος σχετικα στο χωρο των ανιμε και μανγκα(κοντα 1.5 χρονο ασχολουμαι..) αλλα με πολυ μελλον μιας και εχω κολλησει κυριολεκτικα με τα ανιμε κυριως..

Εεερμ απο ανιμε τωρα τυχαινει να εχω δει πρωτο πρωτο το blood+ και μετα σε τυχαια σειρα εχω τελειωσει και τα naruto,naruto shippuuden,death note,darker than black,elfen lied και βλεπω τωρα τα full metal alchemist,lain serial experiments,ghost in the shell..Πρεπει να ξεχναω μερικα αλλα anyway:wis:

απο μανγκα μοναχα ναρουτο εως τωρα..

Εψαχνα για ενα ανιμε φορουμ να εγγραφω,παρακολουθουσα σαν επισκεπτης εδω και καιρο αυτο και με τραβηξε ιδιαιτερα μπορω να πω το ενδιαφερον.Οποτε δεν ηθελε και πολυ..να μαι:knock-knock:

αντε καλως μου ηρθα και σας βρηκα στο φορουμ αυτο!:D

και κλεινω με μια ευχη ασχετη με το τοπικ
"Μακαρι καποτε η μανα μου να σταματησει να φωναζει να ξεκολησω απο τα κινεζικα!!":nbleed:

PS:καλα μιλαμε τα εμοτικον τα σπανε!+1 σε οποιον το σκεφτηκε;)

#2156 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 01:08

Καλή και η νέα φουρνιά.. :P (Don't mind me....)
Καλωσήρθατε όλοι σας!!
(Θέλω emoticon σαν το happy birthday για το welcome... Γίνεται?:blingeye2:)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2157 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 06:27

SirJim κάτι θα κάνουμε, patience...:smokingg:

Καλωσορίζουμε όλα τα καινούρια μέλη στην τρελή στρουμφοπαρέα μας...have fun, and happy posting...:gotit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2158 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 09:46

Καλως μας ηρθατε λοιπον ολα τα νεα μελη...καλη διαμονη και ευχαριστιθητε την διαμονη σας
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#2159 donjuan

donjuan

...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 12:17

προέρχομαι απο ένα ξαδερφάκι forum και γράφτηκα γιατι δε χορταίνω με το ένα....{οπως λέει και ο σεφερλής "εχω αρχίσει τρείς δίαιτες μαζι" τον ρωτάν γιατί.."δεν χορταίνω με τη μία"...για το λόγο αυτό...και επειδή είδα οτι έχετε μεγάλη ποικιλία... ααα και να μην ξεχνοιομαστε ήρθα για να υπερασπιστώ όλες τις anime γκ.. κοπέλες που μου αρέσουν!!!!!!:byejg9:

#2160 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 12:29

προέρχομαι απο ένα ξαδερφάκι forum και γράφτηκα γιατι δε χορταίνω με το ένα....{οπως λέει και ο σεφερλής "εχω αρχίσει τρείς δίαιτες μαζι" τον ρωτάν γιατί.."δεν χορταίνω με τη μία"...για το λόγο αυτό...και επειδή είδα οτι έχετε μεγάλη ποικιλία... ααα και να μην ξεχνοιομαστε ήρθα για να υπερασπιστώ όλες τις anime γκ.. κοπέλες που μου αρέσουν!!!!!!:byejg9:

χμμ...συμφωνα με τις προγουμενες μερες και αλος haruhi fan μου μυριζει...
Καλως ηρθες και καλη διαμονη...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler: