Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2161 Haw Eye Mihawk

Haw Eye Mihawk

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 24 August 2008 - 23:55

παιδια για να μην γινομαι βαρετος....με λενε γιωργο ειμαι 18 χρονων.....μου αρεσον τρελα τα anime ιδιαιτερα το one piece.....μπηκα σε αυτο το site γιατι θελω να μιλαω με ατομα και να περναμε καλα και επησις να μαθς οσα μπορω γενικα για τα παντα....για μιν το ξεχασω μπηκα στο site xaris τον καλο μου φιλου GkLoc

Edited by Haw Eye Mihawk, 25 August 2008 - 00:02.

#2162 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 24 August 2008 - 23:57

welcome new members και have fun
Posted Image

#2163 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 August 2008 - 00:02

episis bika xaris enos kalou filou to GkLoc .......

GK strikes back...it was to be expectedXP

Καλως Ορησες κι εσυ Mihawk και καλα να περασεις στο forum:)

#2164 Haw Eye Mihawk

Haw Eye Mihawk

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 25 August 2008 - 00:04

ευχαριστω guys θα δειτε οτι θα τα παμε μια χαρα ολοι μας.....HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

#2165 NeverMore

NeverMore

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 25 August 2008 - 15:52

Γεια σε ολους,ειμαι ο Χρηστος,ειμαι 18 χρονων και ειμαι καλα,ετσι μου εχουν πει να λεω τουλαχιστον:emptyonexg1:.Απο τον Οκτώβριο θα ειμαι φοιτητης.Μου αρεσει ι music, τα anime,τα βιβλια,επισης ειμαι και παρα πολυ καλος φωτογραφος:congrats:.Για να μιν τα πολυλογω,δεν ξερω παρα πολλα για τα anime και μπηκα για να μου δωσετε τα φωτα σας:wooi2:,οποτε cya all around:byejg9:

#2166 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 August 2008 - 17:15

welcome welcome
respect the rulez

#2167 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 25 August 2008 - 17:17

welcome new memberz and as erisabetsu said:respect the rulez
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#2168 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 25 August 2008 - 17:28

Screw the rulez I have money...

Welcome btw

LfNX0dh.png

#2169 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 August 2008 - 21:10

γεια σας παιδια,με λενε Μαρια και ειμαι φοιτητρια νομικης,μαρεσουν τα anime απο μικρη(ξεκινησα απο candy candy :P) οποτε εβλεπα οτι ναναι μεχρι που ειδα πριν μερικους μηνες το death note και κολλησα απιστευτα...το site το προτεινε μια γνωστη κυριως γιατι ειχα χαωθει με τοσες πληροφοριες γυρω απο τα anime...οχι οτι εδω δεν χαωθηκα λιγο αλλα ειναι πρωτες μερες θα την βρω την ακρη ελπιζω...κατα ταλλα τρελα με ταινιες και μουσικη...

#2170 luffyssb

luffyssb

when is the brawl coming

• Members
  • 1 posts

Posted 25 August 2008 - 21:53

γειά σε ολούς σας μενω αθηνα ειμαι 17 και μου αρεσουν τα ανιμε κ τα κμιξ με τους ηρωες της disney θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να αρχησω μια νεα σηζυτιση? και αν ναι πως?

#2171 donjuan

donjuan

...

• Members
  • 15 posts

Posted 25 August 2008 - 23:19

λοιπόν lyffusb πήγαινε στο FAQ στην κορυφή τις σελίδας να σου λύσει τις απορείες, και πριν κάνεις ποστ ενα θέμα κανε σερτσ να δείς αν υπάρχει είδη....welcome..and to mono!!! and nevermore!!!!

#2172 Frix

Frix

Harima Kenji...

• Members
  • 8 posts

Posted 26 August 2008 - 15:01

Αν και είμαι εδώ και κάμποσο καιρό register στο forum αλλά μόνο διαβάζω σπάνια γράφω ... (δεν είμαι καλός στο να εκφράζομαι στα γραπτά ... από μπλα μπλα όμως άλλο τίποτα)

λοιπόν...

Με λένε Ανδρέα... γνωρίζω κάποια άτομα real life όπως Lockie (από μωρό παιδί :hihi2:) ,τον Alexiel (λόγο online καψίματος) ,την Katan ,την Fabianne κδιάφορα άλλα παιδιά που τυχαίνει να μη ξέρω τα nickname τους στο forum και να το μαθαίνω ξαφνικά.

Δεν είμαι και τόσο "ψαγμένος" στο θέμα Manga / Anime, απλά "καμένος" θα έλεγα με αρκετά από αυτά... για όλα φταίει το Dragonball !!! :hahaha:

μερικούς από εδώ μέσα τους γνωρίζω και από online games (T4C - Daoc - WoW etc etc)

χαίρομαι γιατί βλέπω ένα χαβαλεδιάρικο και ζεστό community (τι λε ρε μαστορα...)

Posted Image

100% Original Custom-made Funny T-Shirts!!!

hey... you wanna see some hot girls ???

check this out...

Spoiler:

#2173 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 26 August 2008 - 17:59

Καλησπέρα σε όλους τριγύρω. Γιώργος, το Sacrous είναι δικιά μου εφεύρεση. Προγραμματιστης υπολογιστων φετος ήρθε η ώρα για πτυχίο. Λάτρης των υπολογιστών, της μουσικής, των αυτοκινήτων, των anime μαζί με τη παρέα. Κάνουμε και κάτι προσπάθειες με τη παρέα σε μία ιδέα που έχουμε ακόμα στα σκαριά. Αγαπημένο anime το Death Note και μέσα από τους πάρα πολλούς αγαπημένους ήρωες που έχω μπορώ να ξεχωρίσω ίσως τον Ulquiorra Schiffer ή τον Lelouche Lamperouge.

Posted Image

#2174 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 August 2008 - 20:30

χαιρετω και εγω.με λενε γιωργο, ειμαι 18 παρα κατι μηνες,και σχετικα νεος στα ανιμε,
αν και παντα μοu αρεσαν (runouni kenshin,dragonball,yu-gi-oh απο την ελλινικη tv)πριν απο 2 -3 μηνες αρχισα να ασχολουμε.Αγαπημενο ανιμε το nge και μετα μαλλον deathnote i efen lied.
αυτα για μενα,τα λεμε στα φορουμ

#2175 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 August 2008 - 21:44

καλώς ήρθες απλά διάβασε τους κανόνες του φόρουμ και θα είσαι εντάξει.
οτι θες ρώτα τους άλλους εγώ βαριέμαι.