Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2116 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 15 August 2008 - 16:37

για σας ειμαι ο χριστος και ειμαι 16 χρονων και ειμαι φανατικος με naruto και DBZ αν και βλεπω και αλλα anime......:tensai:

#2117 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 15 August 2008 - 19:19

Καλως ήρθες και καλή διαμονή. Εύχομαι η παρουσία σου να είναι εξ ίσου δυναμική με αυτές των κυπριακών συλλόγων το διήμερο που μας πέρασε...

#2118 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 15 August 2008 - 22:07

Γεια σας, γράφτηκα στο forum πριν λίγες μέρες και το λάτρεψα. Ουσιαστικά δεν ξέρω πολλά από anime, ούτε καν τι ακριβώς είναι και παρακαλώ κατανόηση από εσάς τους γνώστες. Όταν ανακάλυψα τον Μιγιαζάκι έβλεπα συνεχώς ταινίες του και έτσι άρχισα να ψιλοασχολούμαι. Τώρα βλέπω τα ''Δώδεκα Βασίλεια'' (The twelve kingdoms) με ελληνικούς υπότιτλους και το Ναρούτο, και έμεινα κατενθουσιασμένη μέχρι στιγμής. Σκέφτομαι να ξεκινήσω fansubbing σε κάποιες ταινίες ή σειρές. Κάτι που θέλω να κάνω κάποια στιγμή στη ζωή μου είναι να ταξιδέψω στην Ιαπωνία, για να γνωρίσω από κοντά αυτήν την κουλτούρα που με συναρπάζει τόσο. Ταξίδι όμως είναι ο κόσμος των anime και υποθέτω πως μόλις ξεκίνησε.

Edited by ellesmira, 17 August 2008 - 18:58.

#2119 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 August 2008 - 22:12

Καλωσηρθες pizza san...... Μην ανησυχεις οι περισσοτεροι καπως ετσι ξεκινησαμε και οτι μαθαμε το μαθαμε σταδιακα στην πορεια. Ευχομαι πραγματικα να μπορεσεις να επισκεφτεις την Ιαπωνια (κοινο ονειρο της πλειοψηφιας των μελων του anime.gr) και πανω απο ολα να διασκεδασεις με την ψυχη σου στο forum!

#2120 F+ A+ D-

F+ A+ D-

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 16 August 2008 - 01:50

γεια σας παιδια και εγω καινουγια ειμαι στο anime.gr σπουδασα μαγειρικη αλλα ασχολουμε επισης με το θεατρο και πεζω βιολι..... ακομα δεν ξερω και πολλα περι των anime, manga κτλ εβελπιστω να μαθω γιατι οτι μαθενει κανεις για μια τοσο ενδιαφερουσα κουλτουρα ειναι καλο....ακομα θα ηθελα να πω οτι το forum ειναι πολυ καλοστιμενο και πολυ εξυπνο......:gotit:

#2121 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 August 2008 - 01:56

Καλωσήλθατε όλοι οι καινούργιοι. Διαβάστε τους κανόνες και καλή διαμονή. :congrats:

Pizza, που βρήκες The Twelve Kingdoms με ελληνική μεταγλώττιση; :oo:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2122 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 16 August 2008 - 02:10

A Biiiiiiiiiiiig Welcome to all new members!!!!!!

Ελπίζω να περάσετε καλά εδώ:drink:

Posted Image

#2123 Melancholic

Melancholic

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 16 August 2008 - 17:53

Γειά σας το όνομα μου είναι Παντελής και είμαι 24 χρονών...
Είμαι φοιτητής ( ακόμα....:nosey:) σε τεί πληροφορικής
Τα ενδιαφέροντά μου είναι: anime, μουσική κυρίως Rock, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ping pong, PC games, να βγαίνω έξω με παρέα

Το site το έμαθα καθώσ έψαχνα πληροφορίες σχετικά με καποιά anime.

Έχετε κάνει καλή δουλεία....Συνεχίστε έτσι...

#2124 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 16 August 2008 - 18:01

Καλως ήρθες και καλή διαμονή. Εύχομαι η παρουσία σου να είναι εξ ίσου δυναμική με αυτές των κυπριακών συλλόγων το διήμερο που μας πέρασε...

ευχαριστω.......κυπριακους συλλογους??εννοεις ποδοσφαιρο?

#2125 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 16 August 2008 - 22:24

Γεια σε ολους, υποθετω ηρθε και η δικη μου σειρά, ειμαι 19 ετών και με λενε ........ , χμμμ, παλι μου εκλεψαν το ονομα...

Anyway, ασχολούμαι καιρο με ανιμε αν και δεν εχω δει αρκετα ουτε και εχω διαβασει πολλα μανγκα αλλα ποτε δεν ειναι αργα. Βεβαια βλεπω κινουμενα σχεδια και διαβαζω κομικ απο τα πεντε μου αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα... Αυτα απο εμενα λοιπον.

Υγ. Αυτη τη στιγμη η Βουλη παιζει το "Ταξιδι στη χωρα των θαυματων" στα ιαπωνικα... :oo: Α, και λατρευω τα onions! :hahaha:

#2126 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 16 August 2008 - 23:30

Καλωσορισατε Mr. Brightside και Melancholic στην anime.gr και ευχομαστε να περασετε καλα εδω...
Posted Image

#2127 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 17 August 2008 - 19:01

Pizza, που βρήκες The Twelve Kingdoms με ελληνική μεταγλώττιση; :oo:

Ελληνικούς υπότιτλους ήθελα να πω, μπερδεύτηκα:uhh:

Mr Brightside, και 'γω είδα το Spirited away στη βουλή!
Spoiler:

Ξέχασα να αναφέρω ότι με λένε Χαρούλα και είμαι 16.
Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή

#2128 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 17 August 2008 - 20:06

Ελληνικούς υπότιτλους ήθελα να πω, μπερδεύτηκα:uhh:

Mr Brightside, και 'γω είδα το Spirited away στη βουλή!

Spoiler:

Ξέχασα να αναφέρω ότι με λένε Χαρούλα και είμαι 16.
Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή

Toτε...καλωσηρθες στην online κοινοτητα μας...:tensai:
Posted Image

#2129 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 August 2008 - 20:21

καλωσηλθατε κοσμε, καλη διασκεδαση!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2130 Daiotakou

Daiotakou

Feel my bite baby

• Members
  • 43 posts

Posted 18 August 2008 - 18:20

:tensai: γεια σε όλα τα παλικάρια και τις κοπελίες. Με λένε Κώστα και έιμαι καλά!!! ( ε με τόσα επεισόδια anime τη μέρα δεν θα είμαι και για πολύ)
OH MY GOD !!!!! THEY KILLED KENNY!!!!:cry5::cry5::cry5: