Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#2086 Raine1712

Raine1712

~The almighty Onigiri~

• Members
  • 64 posts

Posted 07 August 2008 - 13:55

Spoiler:

--
Γεια σε ολους, ειμαι καινουργια εδω (lol, figures) ειμαι otaku της κακομοιρας, κοινως, καμενη! :kakaka:
Με λενε Μίλη, και ζω στην λουτσα.
Εχω τρελα με τα manga τα anime τα video games, kyriws me ta RPG alla maresoun ola.
Ακουω ΚΑΘΕ ειδος μουσικης απο κλασσικη εως Heavy Metal και παει λεγοντας, εκτως απο Blues και Jazz :nosey:
eto eto...Ζωγραφιζω anime...Τραγουδαω...(κλειστε τ'αυτια σας)...κ παρα πολλα αλλα ομως δε νομιζω να σας ενδιαφερουν!
Για να δουμε...I guess that's enough :kawaii:
Yoroshiku-nee :riiight:
Posted Image
:drink:...Take it easy!

#2087 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 07 August 2008 - 14:01

welcome adamakosos,kaperonakos,dominator και raine1712. καλα να περασετε στο forum.
Posted Image

#2088 Raine1712

Raine1712

~The almighty Onigiri~

• Members
  • 64 posts

Posted 07 August 2008 - 21:51

good to be here :congrats:
Posted Image
:drink:...Take it easy!

#2089 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 07 August 2008 - 22:05

Welcome σε όλους και κάλο κάψιμο:hahaha:...εεε διαμονή ήθελα να πω :hehehe: στο forum.
Posted Image

#2090 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 08 August 2008 - 00:39

Πωπω, πολύς κόσμος, με πιάνει forumική αγοραφοβία :P

Καλώς τα νέα μέλη. (χέρια πόδια κλπ)

Edited by MoRmEnGiL, 08 August 2008 - 00:46.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#2091 marina

marina

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 08 August 2008 - 16:43

Γειά σας είμαι η μαρίνα και είμαι καινούργια στη μεγάλη παρέα σας..είμαι απο θεσσαλονίκη και σπουδάζω στην ηγουμενίτσα...ασχολούμε κυρίως με το θέατρο και το χορό ..ξεκίνησα να βλέπω ανιμε πριν λιγο καιρό οπότε να ξέρετε πως είμαι ασχετη ακομα..αλλα που θα παει....για το site έμαθα απο τον igore (πρωην αποσυρθεντα και νυν επανελθεντα)...:nbleed:
αυτα απο μενα bye..

#2092 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 08 August 2008 - 16:47

Γεια και χαρα σε ολους τους ανιμε,μανγκα φαν. Ειμαι ο καινουργιος της παρεας που λεμε:P

Ξεκινησα να προτοβλεπο ανιμε μαλλον με τον καμπαμαρου:uhh: αποτι πηρα χαμπαρι, αλλα τα επομενα "σοβαρα" ανιμε που ειδα ηταν το ναρουτο και το bleach.

Ασχολουμαι με την μουσικη και ακουο ολα τα ειδη rock,metal,classic rock kai ofc j-music.

μια απο της ερωτησεις που θα ηθελα να κανω αφου διαβασα λιγο στα forums ειναι ο καλος ο ανιμας:hahaha: ποιες σειρες ειναι αυτες που δεν πρεπει να χασει οπωσδηποτε,κατι ας πουμε full metal alchemist:frozen:,death note:frozen: kai klp που δεν εχω δει ακομα ειναι must? αν ναι πια αλλα ακομα?

αυτα για τωρα παο να δω και το ναρουτο shippuden 70 :P
Posted Image
Posted Image

#2093 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 08 August 2008 - 16:52

Καλωσήρθατε και καλή διαμονή!!

Kurosaki must είναι το NGE :P

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2094 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 08 August 2008 - 16:55

wellcome wellcome everyone
καλη διαμονη στο forum μας...

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#2095 Garuda

Garuda

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 09 August 2008 - 08:48

Hello !!
Γιάννης .. 20 καινούργιος στα anime (μετά απο πολύ πρήξιμο με κατάφεραν οι φίλοι μου :P )
Ασχολούμαι με animation 3D-2D και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό (όπως σχέδιο κτλ :P )
αυτά ... θα τα πούμε και μέσα στα υπόλοιπα fora .

#2096 zoeleene

zoeleene

No obsession=No life...

• Members
  • 36 posts

Posted 09 August 2008 - 16:18

Γεια σας παίδες! Με λένε Έμμα, ειμαι 14, λατρεύω τα manga και τα anime και... ζωγραφίζω επίσης...! Έχω την κακή συνήθεια να πορώνομαι με τους κούκλους από manga... έτσι κόλλησα με τον Alucard από το Hellsing και με τον Yagari από το Vampire Knight... Και άλους 20 περίπου...! Χεχε... Έχω γενικά μια πόρωση με τους βρυκόλακες... από παιδάκι!

#2097 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 09 August 2008 - 17:43

welcome marina,Kurosaki_Angellust,Garuda,zoeleene.
καλα να περασετε στο forum
Posted Image

#2098 zoeleene

zoeleene

No obsession=No life...

• Members
  • 36 posts

Posted 09 August 2008 - 19:51

welcome marina,Kurosaki_Angellust,Garuda,zoeleene.
καλα να περασετε στο forum

Ευχαριστώ..................................Όσο για το ότι θα περάσω καλά, είμαι σίγουρη! :wis:

#2099 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 10 August 2008 - 11:58

Welcome onboard everyone!
Garuda, nice avatar (Zelda) and profile picture (Ryu). Is it Garuda from Street FIghter Ex or anothe garuda? Do you play SF?

#2100 dinara

dinara

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 10 August 2008 - 12:02

Hello to all είμαι η Dinara (Μου κόλισε στο ταξίδι στην Τουρκία, Δεν μπορούσαν οι Τούρκοι να με φωνάξουν Δαναη:hahaha:) Σπουδάζω στην Σύρο desing, είμαι ανορθόγραφη και παρακαλώ να δίξετε υπομονή μαζί μου, Τα Manga και τα anime είναι η καινούρια μου πόρωση και επιδή δεν ξέρω πολλά ελπίζω να με βοηθάτε φορες φορές.

:gotit: