Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#1696 Maladict

Maladict

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 18:55

Welcome... OOTS avatar = total respect

μου φαίνεται μιας και μαζεύεστε πρέπει να κανονιστεί κανένα OOTS Adventure Game DoD στα πέριξ...

Order of the stick = Το καλυτερο fantasy webcomic in the internets!

Αμα ειναι να παιξουμε επιλεγω V απο τωρα :P

#1697 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 19:24

Wc to all new members
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#1698 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 19:42

A welcome from me too!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#1699 Onichan

Onichan

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 23:02

ενα γεια μονο...το παιζω incognito η καπως ετσι..

#1700 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 23:06

Μιας και εχω κατι χρονια να ποσταρω εδω στο thread...

Welcome Onichan και καλα να περασεις στο site...:)

ηδη ξεκινησες δυναμικα μιας και δεν αρχισες γραφοντας greeklish...(που απαγορευονται..)

Συνεχισε ετσι:riiight::drink:

#1701 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 23:07

Δεν πιστευω να εισαι κανενας που να εχει φαει ban:kill4u:
Anyway καλως ηρθες "αδερφουλη":hihi2:

#1702 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 23:50

γεια σε ολους!!! μολις μπηκα και ψαχνω ακομη πως δουλευουν τα παντα οποτε ειπα για αρχη να αυτοπαρουσιαστω. Με λενε ρενατα και ειμαι απο αθηνα. Απο μια ματια που εριξα πρεπει να ειμαι απο τους μεγαλυτερους καθοτι 23 αλλα ξερετε τι λενε.... σημασια εχει να παρεμενεις νεος στο μυαλο (ετσι δικαιολογω το συνδρομο πητερ παν). Σχετικα προσφατα αρχισα να ασχολουμαι και θα ηθελα αν γινεται να μου προτεινετε καποια καλα anime (εχω ηδη δει death note,naruto,bleach) η μανγκα. Ευχαριστω πολυ!!! (ΥΓ : ξερει κανεις που μπορω να βρω μεταφρασμενο το τελευταιο κεφαλαιο απο το μανγκα toraware no minoue της Matsuri hino?)

#1703 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 23:57

Kαλως Ορησες Ρενατα/Istirella(u & alter ego:))..

..και καλη διαμονη να χεις στο site:bath:

Οσο γι αυτο που ρωτας πηγαιενε εδω καλυτερα και αμεσως θα παρεις τις απαντησεις που θες(δεν ειναι για εδω αυτες οι ερωτησεις)...

:riiight:

EDIT: (χαιρετα και το παιδι κατω που με διορθωσε...^^..να ξερες ποσα λαθη εγιναν με το δικο του ονομα!!)

EDIT2:Τελικα ειπα να αφησω το ονομα λαθος και οχι διορθωμενο....for more fun!!!:P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 29 Ιούλιος 2008 - 20:23

#1704 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:00

Kαλος Ορησες Ρενατα/Istirella(u & alter ego:))..

..και καλη διαμονη να χεις στο site:bath:

οχι idelonghi:hahaha:

#1705 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:05

Ένα μεγάααααλο welcome κι από μένα σε όλα τα καινούρια μέλη!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1706 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:21

γεια σε ολους!!! μολις μπηκα και ψαχνω ακομη πως δουλευουν τα παντα οποτε ειπα για αρχη να αυτοπαρουσιαστω. Με λενε ρενατα και ειμαι απο αθηνα. Απο μια ματια που εριξα πρεπει να ειμαι απο τους μεγαλυτερους καθοτι 23 αλλα ξερετε τι λενε.... σημασια εχει να παρεμενεις νεος στο μυαλο (ετσι δικαιολογω το συνδρομο πητερ παν). Σχετικα προσφατα αρχισα να ασχολουμαι και θα ηθελα αν γινεται να μου προτεινετε καποια καλα anime (εχω ηδη δει death note,naruto,bleach) η μανγκα. Ευχαριστω πολυ!!! (ΥΓ : ξερει κανεις που μπορω να βρω μεταφρασμενο το τελευταιο κεφαλαιο απο το μανγκα toraware no minoue της Matsuri hino?)

καλωσηλθες. και ομως ειμαστε πολλοι πανω απο 20 χρονων, απλα ισως δεν μας πετυχες. και εννοειται οτι ειμαστε οσο αισθανομαστε!

οσο για προτασεις...
το Ergo Proxy ειναι πολυ καλο, το Melancholy of Suzumiya Haruhi, Claymore και πολλα αλλα. βεβαια αυτα ειναι τα "τελυταιας κοπης". υπαρχουν και παλιοτερα, που ειναι αριστουργηματα.
Μια καλη λυση ειναι να ριξεις μια ματια στα παρακατω Threads:
http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1755-anime-recommendations.html
http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1220-our-anime-top-tens.html

Καλη διασκεδαση!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 17 Μάιος 2008 - 00:30

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1707 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:23

Welcome!!!

#1708 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 09:16

Welcome iristella and nice avatar by the way! Ask where zoro told you for the anime.As for the manga, have u tried onemanga.com ?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1709 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 12:18

Welcome σε ολους! Και melkor, το worshiper ειναι με 2 p (worshipper). :P
Οσο για manga, StopTazmo Manga Community! - Powered by vBulletin & Mangatraders θα ειναι χρησιμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
The answer lies in a place with a view.

#1710 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 21:13

:hi: Σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα και τις συμβουλες!:joyful: Αρχισα ηδη να κατεβαζω claymore και απο μια ματια που εριξα φαινεται πολυ ωραιο. Εχω σημειωσει και τα υπολοιπα να αρχισω να κατεβαζω σιγα σιγα. Οσο για την ατακα του HeLIRaiDeR εδωσε ρεστα!!!:hihi2: Μονο που καπως χαθηκα γιατι ο Zoro στο κειμενο το εχει σωστα αλλα στο quote φαινεται λαθος.:hmmm: Φανταζομαι οτι καπως μπορεις να διορθωνεις αυτα που εχεις πει (που θα παει θα βγαλω ακρη)... και παλι καλως σας βρηκα και πολλα ευχαριστω :lovulovu: