Have fun!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
[New member Section]:A few words about yourself
Started By
Guest
, Apr 26 2005 11:03
4853 replies to this topic
Posted 11 May 2008 - 11:25
Welcome Χρύσα and welcome all new members! 
Have fun!
Have fun!
Posted 11 May 2008 - 13:04
Γεια σε όλους και όλες
...αν και διαβάζω manga και anime δεν είχα μπει μέχρι τώρα σε κάποιο ελληνικό site
.Αυτό εδώ το site το έμαθα από την Matsu που την συνάντησα τυχαία στο WoW(κοίτα τι γνωριμίες κανί κάνεις σε MMORPG).Χμμ κάτι για μένα μου αρέσει να ζωγραφίζω manga αν και θεωρώ το σχέδιο μου χαλιά. Αυτές τις μέρες μπορεί να κάνω κόπια fan art και να τα ανεβάσω και ελπίζω να αρέσουν σε κάποιον(κάποια )
Posted 11 May 2008 - 13:57
καλως ηρθες Neuro,περιμενω να δω τα φαν αρτ

Posted 11 May 2008 - 14:00
Καλως ηρθατε Neuro και Kinmaru (που μπηκες με πολυ καλο ανιμε στον χωρο). Καλη διαμονη στο forum και καλο κουραγιο να αντεξετε τους πιο καμενος απο εμας
Posted 11 May 2008 - 20:48
Καλησπέρα παιδιά ονομάζομαι Παύλος είμαι 22 χρονών από Πάτρα και όπως όλοι μας εδώ λατρεύω τα άνιμε...Έχω ένα γκρουπάκι μουσικό με το οποίο διασκευάζουμε μουσικά κομμάτια παρμένα από διάφορες άνιμε σειρές και τυχαίνει τώρα τέλη μαίου στη Πάτρα να κάνουμε και τη πρώτη μας ζωντανή παράσταση
. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!
Και πάλι να δηλώσω τη χαρά μου να γίνω μέλος του forum
Καλη συνέχεια σε όλους !
ΒΕΝΚΙΟ ΒΕΝΚΙΟ ΒΕΝΚΙΟ!
Και πάλι να δηλώσω τη χαρά μου να γίνω μέλος του forum
Καλη συνέχεια σε όλους !
ΒΕΝΚΙΟ ΒΕΝΚΙΟ ΒΕΝΚΙΟ!
Posted 11 May 2008 - 21:10
welcome παυλο, να κανονισεις να γραψει καποιος κανα video να μας το ανεβασεις να σας δουμε οσοι/οσες ειμαστε μακρια απο πατρα
Posted 12 May 2008 - 00:14
Γειά χαρά, είμαι ο Χρήστος, 20, και έμαθα αυτό το site από τον ξάδερφο μου, Zauk[lain], και τον φίλο μου stevecof. Η επαφή μου με τα anime, ξεκίνησε με το Hellsing και εδραιώθηκε με το NGE. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με μανγκα, αλλά ενδεχομένως να το κάνω στο μέλλον. Ασχολούμαι με την παραγωγή μουσικής κυρίως στον ελεύθερο χρόνο μου, σε όσο μπορεί κανείς να βρει σε αυτό τον κόσμο.
Posted 12 May 2008 - 10:24
wc Ξαδερφε pindrops...Καλη διαμονη Και Διαβασε τους κανονες ADN μην σε διαλησω...χεχεχε...Κοn_okami...Ο Kaworu ειναι δικος μου Favorite Char απο NGE και ο pindrops η αλλιως FLOW(το flow του αρεσει περισσοτερο
)με ζηλευει...χεχεχε

Spoiler:
Spoiler:
Posted 12 May 2008 - 15:10
Welcome everybody!!!!
Have fun, and we wish you a pleasant anomaly!!!
:hahaha:
Have fun, and we wish you a pleasant anomaly!!!
Posted 12 May 2008 - 15:32
Καλως ηρθατε στο forum Liberty19, Pindrops και Gypas! Ελπιζω να περασετε καλα μαζι μας
Liberty19, ελπιζω να μην αρπαξω καμια αδεσποτη αλλα σε παρακαλω γραφε σε ελληνικα μιας και τα greeklish απαγορευονται στο φορουμ
Liberty19, ελπιζω να μην αρπαξω καμια αδεσποτη αλλα σε παρακαλω γραφε σε ελληνικα μιας και τα greeklish απαγορευονται στο φορουμ