Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Started By
Guest
, Apr 26 2005 11:03
4853 replies to this topic
Posted 05 May 2008 - 00:13
καλώς ήρθες αντωνία εγώ δεν κατάφερα να σε γνορίσω την επόμενη φορά ίσω.
καλώς ήθρες και εσύ Aoshi
προς τα κορίτσια του φόρουμ με τον Άνακιν ο aoshi έχει τα πιο ωραία μάτια στο φόρουμ.
καλώς ήθρες και εσύ Aoshi
προς τα κορίτσια του φόρουμ με τον Άνακιν ο aoshi έχει τα πιο ωραία μάτια στο φόρουμ.
Posted 05 May 2008 - 09:58
ο θείος έβαλε σκούπα πρωινιάτικα... τα σκουπιδάκια πετάχτηκαν κάτω από το χαλί... συνεχίστε να συστήνεστε και να καλωσορίζετε... ευχαριστώ
Posted 05 May 2008 - 12:17
Λοιπον, Ελισαβετ, αρχιζω να κοκκινιζω οκ?

The answer lies in a place with a view.
Posted 07 May 2008 - 15:34
geia sas!
Me lene Naki-chan!kanonika A8hna.Eimai 15 sta 16.Paw prwth lukeiou.
merika apo ta endoiaferonta moy einai logotexika biblia,internet serfing kai zwgrafikh(oneiro m eina k na ginw manga-artist!) kai epidei moy aresoyn oi istories k h wraia oikonografish exw poro8ei me anime k manga k genika me thn Japan!
Otan eida thn tainia Memoirs of a Geisha tote pwro8eika me ton Iapwniko politismo,otan eida to Naruto tote pwrothika me ta anime!
Den hksera oti upeirxan polloi ellhnes me trela gia anime-manga,xairomai poly poy brhka afto to site!
Me lene Naki-chan!kanonika A8hna.Eimai 15 sta 16.Paw prwth lukeiou.
merika apo ta endoiaferonta moy einai logotexika biblia,internet serfing kai zwgrafikh(oneiro m eina k na ginw manga-artist!) kai epidei moy aresoyn oi istories k h wraia oikonografish exw poro8ei me anime k manga k genika me thn Japan!
Otan eida thn tainia Memoirs of a Geisha tote pwro8eika me ton Iapwniko politismo,otan eida to Naruto tote pwrothika me ta anime!
Den hksera oti upeirxan polloi ellhnes me trela gia anime-manga,xairomai poly poy brhka afto to site!
Posted 07 May 2008 - 15:45
Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^
καλός ήρθες
Posted 07 May 2008 - 15:51
Καλως ηρθες
Spoiler: αλλα
Posted 07 May 2008 - 19:00
Naki..κάτσε και πωρώσου! (έτσι γράφεται αυτό? ή είναι απ'το "πόρος"?)

Posted 07 May 2008 - 21:50
Καλησπερα κι απο μενα
το ονομα μου δε θα το βρειτε ποτε!
ειμαι 19 και ασχολουμε εδω και καιρο με τα ανιμε (ειχα κανει παλια register στο animexclusive γιατι επαιζα asteroids!
και απο περιεργια ζητησα απο καποιο τυπα εκει να μου στειλει ναρουτο να δω και απο τοτε κολησα. Φεραν και τις τρελες ταχυτητες internet στην ελλαδα....})
Anyway, λιγα λογια για μενα. Ειμαι τεμπελης μαρεσει να σπαω πλακα ειμαι τεμπελης μου αρεσει γενικα η ιαπωνικη κουλτουρα ειμαι τεμπελης και εχω να παιξω ΜΜΟ game 1μισι μηνα .... νιωθω περιφανος και το λεω παντου

Anyway, λιγα λογια για μενα. Ειμαι τεμπελης μαρεσει να σπαω πλακα ειμαι τεμπελης μου αρεσει γενικα η ιαπωνικη κουλτουρα ειμαι τεμπελης και εχω να παιξω ΜΜΟ game 1μισι μηνα .... νιωθω περιφανος και το λεω παντου

Posted 07 May 2008 - 22:28
Καλως σε βρηκαμε! Μιλαω εγω ο παλιος...ναι.
Ποιο MMO εκοψες? Ε πες μας τωρα, ειναι μεγαλο κατορθωμα...
Ποιο MMO εκοψες? Ε πες μας τωρα, ειναι μεγαλο κατορθωμα...

The answer lies in a place with a view.
Posted 07 May 2008 - 22:34
Άντε καλως ήρθατε.χοχοχο, μμμ λέω να ρίξω καναν demon στην Erzebet, Αντωνία
.
Καλά κάνεις Mantho και έκοψες τα MMO εμείς οι υπέρμαχοι των κλασσικών games συνεχίζουμε τον αγώνα εναντίον των MMO

Καλά κάνεις Mantho και έκοψες τα MMO εμείς οι υπέρμαχοι των κλασσικών games συνεχίζουμε τον αγώνα εναντίον των MMO

Posted 07 May 2008 - 22:46
Καταφερα να κοψω το wow...... και πεντε μερες μετα εμαθα οτι μπηκα στη beta του warhammer..... αλλα ακομα αντιστεκομαι στη παρορμηση να κανω login

Posted 07 May 2008 - 23:14
Koniichiwa !! (Έτσι γράφεται?
)
Είμαι ο matu-san , νέος στην παρέα.
Είμαι 24, και πωρωμένος με την Ιαπωνία (τι πρωτότυπο!
) και το death note.
Αποφάσισα να κάνω εγγραφή στο site, όταν έμαθα πως η Ελληνική κοινότητα των anime είναι μεγάλη. Ειδικά όταν έμαθα για τα cosplay parties τότε κατάλαβα πόσο μεγάλη κοινότητα είστε..
Είχα έρθει στο karaoke party που κάνατε στο bios αλλά δεν ήξερα κανέναν απο εσάς και ένοιωθα λίγο άβολα...
Πιστεύω πως την επόμενη φορά θα μπορέσω να σας γνωρίσω καλύτερα.

Είμαι ο matu-san , νέος στην παρέα.
Είμαι 24, και πωρωμένος με την Ιαπωνία (τι πρωτότυπο!

Αποφάσισα να κάνω εγγραφή στο site, όταν έμαθα πως η Ελληνική κοινότητα των anime είναι μεγάλη. Ειδικά όταν έμαθα για τα cosplay parties τότε κατάλαβα πόσο μεγάλη κοινότητα είστε..
Είχα έρθει στο karaoke party που κάνατε στο bios αλλά δεν ήξερα κανέναν απο εσάς και ένοιωθα λίγο άβολα...

Πιστεύω πως την επόμενη φορά θα μπορέσω να σας γνωρίσω καλύτερα.
Posted 07 May 2008 - 23:53
welcome σε ολους / ολες !!