Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1591 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 posts

Posted 30 April 2008 - 20:03

Μηπως οταν λες κοπελες αναφερεσαι σε κατω των 20 ?

Είναι όλες στην ηλικία μου και μεγαλύτερες! (Εγώ είμαι 29)

υπάρχει ανάλογο thread που λέγετε ανιμε και κορίτσια
όποιος θέλει chit chat έχουμε το κανάλι του irc και την black hole...
ας μη βγαίνουμε οφ τόπικ γιατί πάλι εγώ θα τα ακούσω απο τους Mods.

Ελπίζω να μην ευθύνομαι εγώ για το off topic. :nosey: Sorry...

#1592 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 30 April 2008 - 20:05

Δεν ξερω...Μεγαλυτερες απο 29 και να βλεπουν Anime συγνωμη που θα το πω αλλα ειναι οντως περιεργο ( Κυριως για γυναικες )....Δεν ξερω γιατι τυπους γυναικων αναφερεσαι αλλα εγω μιλαω για εναν συγκεκριμενο που μου αρεσει...
Τεσπα αρκετα με τα εκτος για να μην μας βαλουν τις φωνες :)

#1593 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 April 2008 - 20:12

αν ήρθες για να βρεις γκόμενα.... ξέχνα το

watashitachi otakus desu!!!

#1594 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 30 April 2008 - 20:15

Posted Image

Δε ξέρω αν το καταλάβατε αλλά είστε όλοι off-topic.

Και για να μη το ξεχάσω welcome σε όλα τα νέα μέλη.

Posted Image

#1595 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 30 April 2008 - 20:27

αν ήρθες για να βρεις γκόμενα.... ξέχνα το

watashitachi otakus desu!!!

Δοξα το θεο δεν ειχα ποτε τετοια προθεση και εξαλλου μια βολτα στο μπουρναζι, Κεφαλαρι , Γλυφαδα και μαζευεις αρκετες ;)

Thanks Jiraiya

#1596 Fry

Fry

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 01 May 2008 - 10:50

Πάντως παίδες την δικιά μου την έβαλα να δει detective conan ( αρχισα με soft ) και κατατεληξε να δει και το ακιρα... ισως εδώ πάντως να μη βλέπουν και πολλοί / πολλές, αλλά δε με χαλάει ιδιαίτερα αυτο το γεγονός... αυτοί χάνουν :D
οσο για την candy ποιος δε τη γνωρίζει απο τα 80s? :) λίγοι ...
btw cheers jiraiya
Spoiler:

κάποιος ανέφερε το death note... έχω δεί τα πρώτα τρία επεισόδια αλλά δε μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση. Βέβαια δεν είναι το πρώτο ανιμέ που αρχίζει ίσως λίγο μονότονα ( βλέπε samurai deeper kyo , το οποίο εξελίσεται απίστευτα μετά τη μέση της σειράς ) συνεπώς πιστεύω πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία!!
btw βρήκα λινκ απο το andromeda stories ( δε ξέρω βέβαια εαν επιτρέπεται οπότε το βάζω σε spoiler και ας ελπίσουμε ότι δε θα μας πετάξουν τόσο νωρίς από το φόρουμ :D )
καλό μήνα!
:OMG3: the why of fry

#1597 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 01 May 2008 - 23:17

κάποιος ανέφερε το death note... έχω δεί τα πρώτα τρία επεισόδια αλλά δε μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση.

:OMG3::Crying2:soz για το off,αλλα μου φανηκε απιστευτο,εισαι ο πρωτος που ακουω να το λεει(καλα μετα γνωμη σου εννοειται)...η αρχη ειναι ειδικα που τα λεει ολα,καθως ακομη ειναι "αγνο" και δεν το εχουν παρακανει με της προβλεψεις του ενος και του αλλου κτλ..αλλα και μεχρι το 25 ακομη τελειο εννοειται οτι ειναι..λιγο μετα χαλαει...

(τελειωνω εδω για το δυαλυσαμε το thread ολιγον..)

#1598 Fry

Fry

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 02 May 2008 - 07:58

Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου αγαπητέ!
Το θέμα πάντως με το death note είναι πως αν και έχει πρωτότυπη ιστορία δε κατάφερε να μου κάνει κλικ... εντάξει γούστα είναι αυτά!
πχ ένα παρόμοιο ανιμέ που μου κράτησε ως το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον είναι το gantz
φοβερό κόνσεπτ, αρκετά γκόρυ και αρκετά απρόβλεπτο! σου δίνει την αίσθηση πως συμμετέχεις μέσα σε κάθε επεισόδιο και σε γενικές γραμμές σου κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο ως το τέλος.
Παίδες δε ξέρω πως έφυγε από τη πορεία του το thread πάντως καλώς σας βρήκαμε. Ομολογώ πως απολαμβάνω όλες τις συζητήσεις στο φόρουμ, από τα πιο απλά θέματα εως και τις αναλυτικές συζητήσεις. Btw το κόνσεπτ του D&D αν και εκτός θεματολογίας ανιμέ είναι απλά α-πί-στευτο! gratz! :wooi2:
:OMG3: the why of fry

#1599 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 02 May 2008 - 08:42

AXEM...

welcome aboard σε όλα τα καινούρια μέλη

όπως σοφά μίλησε η Eri-chan [ :hehehe: ] είστε πλήρως όφφ τόπικ με τις συζητήσεις για άνιμε... Anime.gr είμαστε υπάρχουν αααααααααάφθονα τόπικ να τα πείτε... ευχαριστώ

Και Λίζα μη σπαμάρεις [για να μη ξεχνιόμαστε :hahaha:]

#1600 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 02 May 2008 - 11:12

HELLO EVERYBODY!!!!!! Να ΄μαι και εγώ!!! Λοιπόοον. Καλώς ήρθατε νέα μέλη!!!!!^^ :wis: Καλή διαμονή!!!

Posted Image

#1601 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 02 May 2008 - 11:22

Φιλάκια στα μαγουλάκια σε όλα τα νέα μέλη! :) Καλωσορίσατε!!

#1602 Oblivion

Oblivion

Yagami Obi

• Members
  • 13 posts

Posted 02 May 2008 - 20:33

Γεια σας παιδια,καλως με βρηκα,ονομαζομαι Βασίλης κ είμαι 14 χρονών..
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ DEATH NOTE!!!...Αυτα!
A Group Of Resilient Idiots...
~What's in your head,in your head,Zombie?~

#1603 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 02 May 2008 - 21:22

Έστω και λίγο αργά που γράφω ξανά,
Γεια σας καρντάσια είμαι η Βαρβάρα (18) από Βέροια, μ'ἀρέσουν πολύ τα manga και ότι έχει σχέση(αλλά και άσχετα όπως φραπεδιά-εφημερίδα-περιοδικο, μόδα μουσική και ταξίδια!! αλα και αθλητικα forza ΠΑΟΚ - Milan) μ΄αυτό το site το έμαθα μόνη μου ψάχνοντας πληροφορίες για manga .

Nα ενα Μember που το συμπαθησα απο την αρχη...Ελα Ρε ΠΑΟΚ...WC Σε ολα τα νεα μελη μας και καλη σας διαμονη:wooi2:
@Οblivion φιλε εισαι 14 και εχεις δει το Serial Experiments Lain(Απο εκει ειναι το Αvatar σου)
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1604 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 02 May 2008 - 22:12

εμ καλωσηρθατε οσοι ηρθατε! καλα κανατε και ηρθατε εγγραφηκατε τεσπα αντε και να περνατε καλα!

#1605 usopp-san!

usopp-san!

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 02 May 2008 - 22:30

xexexe!!!καλωσήρθατε!!να περάσετε καλά!!!!!!!