Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1576 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 16:48

(Ξαναήρθα στο thread)
Καλώς ήρθατε όλοι σας!!!:drink::drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#1577 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 17:50

Μετα απο πολυ καιρο που εχω δει την υπαρξη αυτου του site ειπα να γαφτω αν και ωστοσο αν και βλεπω πως ειμαι απο τους μεγαλυτερους εδω μεσα ( Ελπιζω οχι ο μεγαλυτερος ) ειπα να συστηθω. Μερικοι ισως να με ξερουν και απο αλλα Forum αλλα μαλλον θα ειναι λιγοι.
Το πρωτο μου Anime ηταν το 88 ονοματι ROBOTECH ( SDF1 Macross ) για οσους το εβλεπαν και αμεσως μετα το 1991 η σειρα GUNDAM...Και ετσι φτασαμε εδω που βλεπω τοσο EVANGELLION , CODE GEASS, MACROSS FRONTIER, GUNDAM 00 , GHOST IN THE SHELL , DRAGONAUTS , CLAYMORE και αλλα που δεν θυμαμαι...Ναι ναι ειμαι Freak με αυτα ασχετα το ηλικιακο..
Καλως σας βρηκα οποτε :)

#1578 Fry

Fry

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:01

το roboteck είναι από τα θεϊκά ανιμέ! Επίσης το claymore πολύ καλό ... αν και τα είδα όλα τα επεισόδια μαζί και μου φάνηκε κάπως σύντομο ( 26 κλασσικά ) .
Δοκίμασε και το berserker αν δεν το έχεις ήδη απολαύσει μιας και έχει το ίδιο medieval στυλ... ( έχω την εντύπωση δε πως το manga συνέχισε τη πορεία του αρκετά σε σχέση με το anime ). Επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα basilisk...
( προσοχή όχι τη ταινία που αν και καλούτσικη δε συγκρίνονται οι ηθοποιοί της με το anime... )
ηλικιακά μπορώ να πω πως μου δίνεις θάρρος... να συνεχίσω στο φόρουμ:congrats:

παίδες να υποθέσω πως κανείς δεν έχει τσεκάρει τελικά το andromeda stories ?

cu arounD :D
:OMG3: the why of fry

#1579 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:07

οταν ημασταν μικροι βλεπαμε robotech και Blue Thumder και Candy Candy οι κοπελες. η επομενη γενια ειδε Dragonball. η επομενη Gundam. αυτα τα ανιμε μας εβαλαν στο παιχνιδι. ηλικια? εχουν τα ανιμε οριο ηλικιας κα ιδεν το ξεραμε? Welcome μαστορα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1580 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:11

Ε σε 5 χρονια απο τωρα ισως να αναρωτιεσαι και εσυ αν ειναι νορμαλ να βλεπεις Anime ακομα. Εγω μια φορα αναρωτιεμαι , αφου οι περισσοτεροι δεν βλεπουν πια. Ισως να φταινε και οι κοπελες αφου οσες δεν βλεπουν ( Δλδ οι περισσοτερες ) θεωρουν καπως αυτους που τα βλεπουν και αρα μερικοι ισως να υποχρεωνονται να μην τα παρακολουθουν πια.

ΥΓ : Αφου εισαι 23 τοτε γιατι λες η επομενη γενια ειδε Gundam ? Τοσο το Gundam οσο και το Robotech-Macross βγηκαν μαζι στα τελη του 70 αρχες 80......Εκτος αν αναφερεσαι στα Ελληνικα Airings τοσο του Robotech και του Gundam που ηταν επιεικος απαραδεκτα. Παλι καλα που εγω τα εβλεπα σε VHS απο αμερικη αρκετα χρονια πριν τα δειξει εδω το Mega και τα αλλα καναλια.

#1581 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:18

:terror2: την εβγαζα με τα ελληνικα. μην το ψαχνεις. Gundam ειδα πρωτη φορα στο Alter. καταντια οχι αστεια
σωστο αυτο που λες. αλλα ελπιζω σε 5 χρονια να βλεπω ακομα. ο παραγοντας που δινεις ομως ειναι ιδιατερα βαρβατος.

#1582 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:21

Hellas Vagabond όσο αφορά τα Macross τα ίδια βλέπαμε μόνο με ελληνικό audio,
μη σνομπάρεις αυτά που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.
και το Mega δεν έδειξε ποτέ τα anime Με τα οποια μεγαλώσαμε.
Καλως ήρθες κιόλας.

... και αν θυμάμαι καλά... τα αμερικάνικα vhs ήταν αυτά που βίασαν τα anime...
αλλά δεν είμαστε στο σωστό μέρος για να μιλήσουμε γι αυτό το θέμα.

#1583 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:24

Hellas Vagabond όσο αφορά τα Macross τα ίδια βλέπαμε μόνο με ελληνικό audio,
μη σνομπάρεις αυτά που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.
και το Mega δεν έδειξε ποτέ τα anime Με τα οποια μεγαλώσαμε.
Καλως ήρθες κιόλας.

... και αν θυμάμαι καλά... τα αμερικάνικα vhs ήταν αυτά που βίασαν τα anime...
αλλά δεν είμαστε στο σωστό μέρος για να μιλήσουμε γι αυτό το θέμα.

Δεν αναφερθηκα σε διαφορα που φυσικα και δεν υπηρχε ( Μονο ισως ποιοτικα αφου ακομα και το VHS ειχε καλυτερο σημα απο τα απλα καναλια ) ουτε σνομπαρα κανεναν.
Εγω αναφερθηκα στο οτι τα Ελληνικα καναλια προβαλαν τοσο το ROBOTECH οσο και τα GUNDAM τουλαχιστον 13 χρονια μετα την πρωτη τους προβολη στην αμερικη.

#1584 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:30

ε τότε θα ξέρεις αυτό που λέμε στο χωρίο μου

γουατέβα

#1585 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:32

Οταν εννοεις χωριο εννοεις φυσικα το μεγαλο χωριο που βλεπω στο προφιλ σου ετσι ? :P

#1586 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:47

Οταν εννοεις χωριο εννοεις φυσικα το μεγαλο χωριο που βλεπω στο προφιλ σου ετσι ? :P

This Sir, is a declaration of war!

#1587 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:52

Ε σε 5 χρονια απο τωρα ισως να αναρωτιεσαι και εσυ αν ειναι νορμαλ να βλεπεις Anime ακομα. Εγω μια φορα αναρωτιεμαι , αφου οι περισσοτεροι δεν βλεπουν πια. Ισως να φταινε και οι κοπελες αφου οσες δεν βλεπουν ( Δλδ οι περισσοτερες ) θεωρουν καπως αυτους που τα βλεπουν και αρα μερικοι ισως να υποχρεωνονται να μην τα παρακολουθουν πια.

χμμ... Ξέρω πάρα πολλές κοπέλες που βλέπουν άνιμε! Και είναι οι πιο νορμάλ άνθρωποι που έχω γνωρίσει ποτέ!

Δεν θέλω να θίξω αυτές που δεν βλέπουν, απλά όσοι δεν βλέπουν άνιμε χάνουν πολλά. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα και γιαυτό δεν βλέπουν. Όταν μπεις στο παιχνίδι και κολλήσεις την αρρώστια μετά δύσκολα θεραπεύεσαι!

Και επειδή είπα λίγα για εμένα στο προηγούμενο ποστ (ευχαριστώ για το καλοσώρισμα) οφείλω να πω λίγα περισσότερα. Από άνιμε έχω δει και το Νάνα το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. Πρόσφατα διάβασα και ένα μάνγκα που μου έκαναν δώρο, την Princess Ai.

Έχω στην κατοχή μου κάποια άνιμε που μου έχουν προτείνει για να δω τα οποία σκοπεύω να δω στο άμεσο μέλλον αλλά αυτή την εποχή βλέπω το death note και επειδή βρίσκομαι σε πολύ δύσκολο σημείο νομίζω πως θα μου πάρει ένα χρονικό διάστημα μέχρι να πάρω την απόφαση να δω κάτι άλλο.

Αυτά...

#1588 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:55

Μηπως οταν λες κοπελες αναφερεσαι σε κατω των 20 ?

#1589 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 19:56

υπάρχει ανάλογο thread που λέγετε ανιμε και κορίτσια
όποιος θέλει chit chat έχουμε το κανάλι του irc και την black hole...
ας μη βγαίνουμε οφ τόπικ γιατί πάλι εγώ θα τα ακούσω απο τους Mods.

#1590 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 20:02

Δεν πιστευω πως το συγεκριμενο Thread εχει καποια σημαντικη βαρυτητα ωστε να μην μπορουμε να βγουμε λιγο εκτος θεματος. Εξαλλου δεν αναφερομαστε σε κατι κακο, απλα μιλαμε. Και δεν ειναι αναγκη κανεις να σου κανει μονο εσενα παρατηρηση, αν ειναι τοσο φοβερο θα κανουν σε ολους οσους βγηκαμε εκτος.