Πρώτα πρώτα こんにちは σε όλους.Ονομάζομαι Σωτήρης, 16 ετών από Καστοριά, σαν ονόματα προτιμώ τα Salvatore ή Style-X.Ομολογώ ότι ΔΕΝ είμαι τεράστιος φαν των anime.Μου αρέσουν πολύ, αλλά συγκεκριμένα anime.Παίζω πολλά videogames, αν και τον τελευταίο χρόνο, λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπόρεσα να παίξω πολλά, με το PS3 τώρα θα επιστρέψω στον κανονικό μου ρυθμό.Από videogames, πραγματικά ΛΑΤΡΕΨΑ τα Final Fantasy X/X-2 καθώς και Kingdom Hearts 1 (το 2 δεν πρόλαβα να το παίξω επειδή κάηκε το PS2 από το πολύ gaming). Από σειρές anime μου άρεσαν πάρα πολύ το Death Note και το Neon Genesis Evangellion.Παλαιότερα ως μικρότερος παρακολουθούσα και Yu Gi Oh, Digimon (all series), Pokemon (all series) και Dragon Ball.Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Naruto, αλλά ποτέ δεν βρίσκω χρόνο. Όπως είπα και πριν δεν είμαι τεράστιος φαν της Ιαπωνικής κουλτούρας, χωρίς να θέλω να πω οτι δεν είναι ωραία. Σας παρακαλώ ΜΗΝ αρχίσετε να μου μιλάτε στα Ιαπωνικά γιατί δεν καταλαβαίνω γρι (ακόμα και αυτό που έγραψα στην αρχή από το Google Translate είναι

). Πέρα από αυτά είμαι ανοιχτόμυαλο άτομο, ακούω πάντα τους άλλους, προσπαθώ να βοηθάω όπου χρειάζονται βοήθεια γι`αυτό μην διστάσετε να μου ζητήσετε οτιδήποτε. [Ααα και είμαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ φαν του Kira (Yagami Light)]