Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1561 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 11:32

Καλώς ήρθες style-x!! Καλή διαμονή και καλά post!!:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#1562 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 11:42

αν καλωσορίζεις έναν έναν σε βλέπω να γίνεσαι η Erisabetsu του Welcome thread... έχεις δρόμο ακόμα...

#1563 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 11:44

αν καλωσορίζεις έναν έναν σε βλέπω να γίνεσαι η Erisabetsu του Welcome thread... έχεις δρόμο ακόμα...

μπα...απλά βαριέμαι τώρα στο σπίτι και γράφω σε ότι thread βρίσκω...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#1564 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 12:00

Γεια σε όλους!

Έχω εγγραφεί εδώ και λίγο καιρό στο φόρουμ αλλά δεν έκανα ποστς γιατί θεωρώ πολύ "μικρό" τον εαυτό μου επειδή θα έλεγα πως είμαι πολύ νέα στον χώρο τον anime και του μάνγκα.

Αυτή την εποχή παρακολουθώ το Death note, δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Έχω πολλά να πω σχετικά με αυτό αλλά μάλλον θα πάω στο αντίστοιχο thread.

Παρ' όλα αυτά είναι οπωσδήποτε ένας μαγικός κόσμος αυτός, ο οποίος μου αρέσει πάρα πολύ.

#1565 style-x

style-x

Death Note Owner

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 12:36

Καλώς όρισες koukouroukou. Επειδή είμαι μεγάλος φαν του Death Note, πιστευώ πως έκανες μια πάρα πολύ καλή εισαγωγή στον κόσμο του Anime με το συγκεκριμένο series. Καλή διαμονή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1566 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 13:31

Καλώς όρισες koukouroukou. Επειδή είμαι μεγάλος φαν του Death Note, πιστευώ πως έκανες μια πάρα πολύ καλή εισαγωγή στον κόσμο του Anime με το συγκεκριμένο series. Καλή διαμονή.

ωχ δεν ήξερα ότι έχουμε άτομα από καστορια, αν το ξερα θα σου λέγκα να βρεθούμε το πάσχα που ήμουν εκεί.

#1567 style-x

style-x

Death Note Owner

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 13:34

Κανένας δεν το ήξερε Erisabetsu, χθές γράφτηκα στο forum. Από πού είσαι? Που ξέρεις, μπορεί να γνωριζόμαστε :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1568 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:09

LOL φαινετε οτι το μοναδικο ανιμε που μας ενωνει ολους και δεν δημιουργει διατριβες ειναι το Death Note!(εκτος απο την διατριβη L vs Light)

Eveybody has seen it....everybody has to see it...

#1569 style-x

style-x

Death Note Owner

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:11

Συμφωνώ Zoro. Πολύ καλό σενάριο, και δεν γνωρίζω άτομο που να το είδε και να μην του άρεσε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1570 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:14

Welcome koukouroukou, κορυφαίο username :P

#1571 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:20

μετά θα γραφτεί και η Sokofreta, Serenata κτλ κτλ

#1572 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 14:35

φίλες σου? :P

#1573 mpirarxos

mpirarxos

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 16:24

mpirarxos εδω γουσταρω dragonball κυριως το site το βρηκα ψαχνοντας για μπλουζακια και ενα εχω να πω ΜΠΥΡΑ - THRASH - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΜΑΤΑΣ!!!

#1574 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 16:26

Posted Image

Και καλως ηρθες.

#1575 Fry

Fry

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 16:43

Γεια σας κιαποδώ ! Ονομαζομαι Παναγιώτης και χαιρομαι που σας γνωρίζω/συστήνομαι. Πραγματικά δε περίμενα την ύπαρξη τέτοιου φόρουμ στα ελληνικά και χαίρομαι πολύ ! Εδω και λίγο καιρό παρακολουθώ τις συζητήσεις περί naruto manga και έχω μείνει άφωνος με τις αναλύσεις!
Spoiler:

Κατά τα άλλα έχω δει/διαβάσει τα άπειρα ανιμε/manga και μπορώ να πω ότι είμαι κιεγώ καμμένος :bath:

ps: αλήθεια έχει παρακολουθήσει κανείς σας το gemini brothers ? ( η αλλιως andromeda stories ) ? αρκετά παλιό ανιμέ που μεταφράστηκε /κυκλοφόρησε πρώτα στην Ιταλια και πέρασε αργότερα ( περίπου τέλη 80 με αρχές 90 ) στην Ελλάδα σε μορφή κασέτας με τη κλασσική μεταγλώτιση... το θεωρώ προτοπώρο στο είδος του και καθώς αρκετά μικρός σε ηλικία τότε μου έκανε τραγική εντύπωση... ( μέχρι τότε βλέπετε candy candy αντε και με το ζόρι κανα gheta robot βλέπαμε ... :congrats: )

So, χάρηκα και τα ξαναλέμε σύντομα ! tcare!
:OMG3: the why of fry