Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1531 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 03:45

Με ρέγουλο το chitty-chat εδώ μέσα. Για να συστηνόμαστε και να καλωσορίζουμε είναι. :fromabove:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1532 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 02:53

so , welcome mina-san
(μην σας παρουν απο τα μουτρα.,...ετσι κανουν ολοι...)
^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1533 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 00:52

Γεια σου Σωτήρη!!!! Καλως ήρθες και εσύ!!!
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει τους κανόνες αλλά για τεχνικούς λόγους εγώ σου δίνω ένα link!!:drink:
Κανόνες λειτουργίας του forum
Άντε όσοι πιστοί προσέλθετε στο forum!!:wooi2:

1) τι καλωσηρθα, τοσο καιρι εχω εδω μεσα
2) Καλα σου λεει η Ερι, λες κα εσυ τους εχεις διαβασει:fromabove:

(θα με συγχωρησεις Κεννυ;:blingeye2:)

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1534 Anandale

Anandale

Μία πατάτες στο 4.

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 05:30

Γεια σας, με λένε Βασίλη, είμαι από Αθήνα και βλέπω Anime από μικρός, εποχές Area 88 κτλ. Όσο μεγάλωνα το παράτησα το άθλημα, αλλά από ένα φίλο έπεσε στα χέρια μου ένα επεισόδιο Bleach... και καταλαβαίνετε. Δεν ξέρω αν θα ποστάρω πολύ στο φόρουμ, αλλά το σίγουρο είναι οτι θα διαβάσω αρκετά ποστς. Καλως σας βρήκα λοιπόν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1535 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 07:50

Τοσο καιρο στο Forum και δεν αξιωθηκα να συστηθω

Με λενε Σωτηρη, ειμαι 16(παρα 2 μηνες) και ειμαι καλα:oo:

PS: Ειμαι απο Τρικαλα και το 1ο anime που ειδα ειναι...για μαντεψτε...το Dragonball. Aλλα αυτο που με εβαλε για τα καλα στον χωρο του anime ειναι το Naruto

1) τι καλωσηρθα, τοσο καιρι εχω εδω μεσα
2) Καλα σου λεει η Ερι, λες κα εσυ τους εχεις διαβασει:fromabove:

(θα με συγχωρησεις Κεννυ;:blingeye2:)

Αφού μόλις συστήθηκες να μην σου πω "καλως ήρθες"? Και εγώ έχω μπει απο τον αύγουστο αλλά πριν απο λίγες μέρες συστήθηκα...

θες να πεις οτι εσύ τους έχεις διαβάσει;
για τράβα διάβασε τους κανόνες μπας και τους καταλάβεις.

Τους έχω διαβάσει...Παρέβηκα κανέναν????":hahaha:

yare yare, κοριτσια οχι flame war και εδω πλζ.

:Blissfull:

Όχι flame war από την μεριά μου,απλά άμα έκανα λάθος πείτε μου το λάθος να το διορθώσω

α... εγώ δεν είπα τίποτα, εσύ το είπες.

και ναι ρε γμτ. σε μπέρδεψα με άλλον χρήστη γι αυτό στην είπα πριν :P:P
sorry my mistake.

What???Μπερδεύτηκα...τεσπα...χάρηκα που σε γνώρισα και εσενα Erisabetsu!!:wooi2:

Κανένας δεν μου εξήγησε τι λάθος είχα κάνει οπότε δεν έχω κάνει κάπου λάθος πιστεύω κατα την ταπεινή μου άποψη. Επιπλέον η παρεξήγηση έχει λυθεί γιατί την σκαλίζεις?:drink:
Μια συμβουλή, να διαβάζεις τα προηγούμενα post για αποφυγή παρεξηγήσεων. Το θέμα θεωρείται λήξαν απο την μεριά μου.:bath::wis:

Γεια σας, με λένε Βασίλη, είμαι από Αθήνα και βλέπω Anime από μικρός, εποχές Area 88 κτλ. Όσο μεγάλωνα το παράτησα το άθλημα, αλλά από ένα φίλο έπεσε στα χέρια μου ένα επεισόδιο Bleach... και καταλαβαίνετε. Δεν ξέρω αν θα ποστάρω πολύ στο φόρουμ, αλλά το σίγουρο είναι οτι θα διαβάσω αρκετά ποστς. Καλως σας βρήκα λοιπόν.

Καλώς ήρθες Anandale! Καλη διαμονή στο forum. Μια anime πρόταση απο έμενα ειναι το darker than black!Όταν έχεις χρόνο ρίξε του μια ματιά!
Καλή διασκέδαση!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#1536 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 08:22

μήπως σε ξέρω κάπου εσένα;;;

και βλέπω το νικ και λέω ποιος είναι ο καμένος που βάζει όνομα χαρακτήρα από το WoW...

είδα το άβαταρ και σιγουρεύτηκα

ότι θες παιδί, εδώ είμαστε. Τα anime αποτελούν κάτι παραπάνω από ένα ευχαριστο διαλειμμα από το WoW.

#1537 Tsunade

Tsunade

地の獣

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 15:14

Konnichiwa ! Mε λενε Στέλλα και ειμαι 18 χρονών και μένω στην Θεσσαλονίκη ,μου αρεσουν πολυ τα ανιμέ η Ιαπωνική μουσική και τα Ιαπωνικά . Ειμαι γραμμένη εδώ και καιρό στο φορουμ αλλα δεν έχω μπει ποτέ απο τοτε που γράφτηκα.
Τα πρώτα ανιμε που ειχα δεί ηταν το Dragonball και η Sailormoon .

#1538 marios1957

marios1957

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 16:13

Καλησπέρα σας.

#1539 Anandale

Anandale

Μία πατάτες στο 4.

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 16:54

μήπως σε ξέρω κάπου εσένα;;;

και βλέπω το νικ και λέω ποιος είναι ο καμένος που βάζει όνομα χαρακτήρα από το WoW...

είδα το άβαταρ και σιγουρεύτηκα

ότι θες παιδί, εδώ είμαστε. Τα anime αποτελούν κάτι παραπάνω από ένα ευχαριστο διαλειμμα από το WoW.

*Σφυρίζει ανέμελα* Μα που να με ξέρεις; :wis:

Βασικά έχεις δίκιο Μπιλ, το Anime το ξαναξεκίνησα για να ξεφύγω λίγο από το WoW.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1540 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 23:21

Ενα "Καλως ηρθατε" στα νεα παιδια. Φροντιστε να ποσταρετε που και που για να μας γνωρισετε και να σας γνωρισουμε ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1541 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 21:55

Πωπω, τι αγενής που είμαι να μην έχω συστηθεί ακόμα......
Τέσπα, με λένε Δημήτρη, πάω 2α Λυκείου, ασχολούμε με τα anime, τη metal και ότι έχει να κάνει σχέση με pc...

Edit: Αγαπημένο φαγητό η καρμπονάρα :P

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1542 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 21:59

Πωπω, τι αγενής που είμαι να μην έχω συστηθεί ακόμα......
Τέσπα, με λένε Δημήτρη, πάω 2α Λυκείου, ασχολούμε με τα anime, τη metal και ότι έχει να κάνει σχέση με pc...

Edit: Αγαπημένο φαγητό η καρμπονάρα :P

Καλώς ήρθες δημήτρη!Γιατί μίλησες για καρμποναρα σε μέρες νηστείας???πωπω λιγουρεύτικα τώρα....

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#1543 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 23:39

, ασχολούμε με τα anime, τη metal και ότι έχει να κάνει σχέση με pc...

Ελεος, σαν να βλεπω εμενα στον καθρεφτη

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1544 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 10:11

Ελεος, σαν να βλεπω εμενα στον καθρεφτη

Όλοι εδω μέσα, πάνω-κάτω, από τη ίδια φουρνιά βγήκαμε....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1545 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 16:14

Επειδή και γω δεν έχω συστηθεί:

Ονομα: Ιωάννης

Μ'αρέσουν τα άνιμε και τα μάνγκα, σ'αυτό το φόρουμ ήρθα για να κάνω νέες γνωριμίες...λολ!(κιδδινγκ)

Anyway είμαι ο Γιάννης, γράφω σπαστικά Ελληνοβρετανικά και...ΓΕΙΑ ΣΑΣ (ΑΜΑΝ style)

Και ένα ηχηρό Welcome σε όλα τα νέα μέλη...Welcome to the club!