Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2008 - 03:45

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 02:53
(μην σας παρουν απο τα μουτρα.,...ετσι κανουν ολοι...)
^^

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 00:52
Γεια σου Σωτήρη!!!! Καλως ήρθες και εσύ!!!
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει τους κανόνες αλλά για τεχνικούς λόγους εγώ σου δίνω ένα link!!
Κανόνες λειτουργίας του forum
Άντε όσοι πιστοί προσέλθετε στο forum!!
1) τι καλωσηρθα, τοσο καιρι εχω εδω μεσα
2) Καλα σου λεει η Ερι, λες κα εσυ τους εχεις διαβασει

(θα με συγχωρησεις Κεννυ;

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 05:30

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 07:50
Τοσο καιρο στο Forum και δεν αξιωθηκα να συστηθω
Με λενε Σωτηρη, ειμαι 16(παρα 2 μηνες) και ειμαι καλα
PS: Ειμαι απο Τρικαλα και το 1ο anime που ειδα ειναι...για μαντεψτε...το Dragonball. Aλλα αυτο που με εβαλε για τα καλα στον χωρο του anime ειναι το Naruto
Αφού μόλις συστήθηκες να μην σου πω "καλως ήρθες"? Και εγώ έχω μπει απο τον αύγουστο αλλά πριν απο λίγες μέρες συστήθηκα...1) τι καλωσηρθα, τοσο καιρι εχω εδω μεσα
2) Καλα σου λεει η Ερι, λες κα εσυ τους εχεις διαβασει
(θα με συγχωρησεις Κεννυ;)
θες να πεις οτι εσύ τους έχεις διαβάσει;
για τράβα διάβασε τους κανόνες μπας και τους καταλάβεις.
Τους έχω διαβάσει...Παρέβηκα κανέναν????":hahaha:
yare yare, κοριτσια οχι flame war και εδω πλζ.
Όχι flame war από την μεριά μου,απλά άμα έκανα λάθος πείτε μου το λάθος να το διορθώσω
α... εγώ δεν είπα τίποτα, εσύ το είπες.
και ναι ρε γμτ. σε μπέρδεψα με άλλον χρήστη γι αυτό στην είπα πριν:P
sorry my mistake.
Κανένας δεν μου εξήγησε τι λάθος είχα κάνει οπότε δεν έχω κάνει κάπου λάθος πιστεύω κατα την ταπεινή μου άποψη. Επιπλέον η παρεξήγηση έχει λυθεί γιατί την σκαλίζεις?What???Μπερδεύτηκα...τεσπα...χάρηκα που σε γνώρισα και εσενα Erisabetsu!!

Μια συμβουλή, να διαβάζεις τα προηγούμενα post για αποφυγή παρεξηγήσεων. Το θέμα θεωρείται λήξαν απο την μεριά μου.

Καλώς ήρθες Anandale! Καλη διαμονή στο forum. Μια anime πρόταση απο έμενα ειναι το darker than black!Όταν έχεις χρόνο ρίξε του μια ματιά!Γεια σας, με λένε Βασίλη, είμαι από Αθήνα και βλέπω Anime από μικρός, εποχές Area 88 κτλ. Όσο μεγάλωνα το παράτησα το άθλημα, αλλά από ένα φίλο έπεσε στα χέρια μου ένα επεισόδιο Bleach... και καταλαβαίνετε. Δεν ξέρω αν θα ποστάρω πολύ στο φόρουμ, αλλά το σίγουρο είναι οτι θα διαβάσω αρκετά ποστς. Καλως σας βρήκα λοιπόν.
Καλή διασκέδαση!
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 08:22
Γεια σας, με λένε Βασίλη, είμαι από Αθήνα και βλέπω Anime από μικρός, εποχές Area 88 κτλ. Όσο μεγάλωνα το παράτησα το άθλημα, αλλά από ένα φίλο έπεσε στα χέρια μου ένα επεισόδιο Bleach... και καταλαβαίνετε. Δεν ξέρω αν θα ποστάρω πολύ στο φόρουμ, αλλά το σίγουρο είναι οτι θα διαβάσω αρκετά ποστς. Καλως σας βρήκα λοιπόν.
μήπως σε ξέρω κάπου εσένα;;;
και βλέπω το νικ και λέω ποιος είναι ο καμένος που βάζει όνομα χαρακτήρα από το WoW...
είδα το άβαταρ και σιγουρεύτηκα
ότι θες παιδί, εδώ είμαστε. Τα anime αποτελούν κάτι παραπάνω από ένα ευχαριστο διαλειμμα από το WoW.
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 15:14
Τα πρώτα ανιμε που ειχα δεί ηταν το Dragonball και η Sailormoon .
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 16:13
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 16:54
μήπως σε ξέρω κάπου εσένα;;;
και βλέπω το νικ και λέω ποιος είναι ο καμένος που βάζει όνομα χαρακτήρα από το WoW...
είδα το άβαταρ και σιγουρεύτηκα
ότι θες παιδί, εδώ είμαστε. Τα anime αποτελούν κάτι παραπάνω από ένα ευχαριστο διαλειμμα από το WoW.
*Σφυρίζει ανέμελα* Μα που να με ξέρεις;

Βασικά έχεις δίκιο Μπιλ, το Anime το ξαναξεκίνησα για να ξεφύγω λίγο από το WoW.

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 23:21

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 21:55
Τέσπα, με λένε Δημήτρη, πάω 2α Λυκείου, ασχολούμε με τα anime, τη metal και ότι έχει να κάνει σχέση με pc...
Edit: Αγαπημένο φαγητό η καρμπονάρα

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 21:59
Καλώς ήρθες δημήτρη!Γιατί μίλησες για καρμποναρα σε μέρες νηστείας???πωπω λιγουρεύτικα τώρα....Πωπω, τι αγενής που είμαι να μην έχω συστηθεί ακόμα......
Τέσπα, με λένε Δημήτρη, πάω 2α Λυκείου, ασχολούμε με τα anime, τη metal και ότι έχει να κάνει σχέση με pc...
Edit: Αγαπημένο φαγητό η καρμπονάρα
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 23:39
, ασχολούμε με τα anime, τη metal και ότι έχει να κάνει σχέση με pc...
Ελεος, σαν να βλεπω εμενα στον καθρεφτη
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 10:11
Ελεος, σαν να βλεπω εμενα στον καθρεφτη
Όλοι εδω μέσα, πάνω-κάτω, από τη ίδια φουρνιά βγήκαμε....
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 16:14
Ονομα: Ιωάννης
Μ'αρέσουν τα άνιμε και τα μάνγκα, σ'αυτό το φόρουμ ήρθα για να κάνω νέες γνωριμίες...λολ!(κιδδινγκ)
Anyway είμαι ο Γιάννης, γράφω σπαστικά Ελληνοβρετανικά και...ΓΕΙΑ ΣΑΣ (ΑΜΑΝ style)
Και ένα ηχηρό Welcome σε όλα τα νέα μέλη...Welcome to the club!