Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1501 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 16 April 2008 - 18:29

καλως ηρθατε παιδες...
have a nice posting... LOL

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1502 nomizis

nomizis

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 16 April 2008 - 19:22

loipon pedes neos edo! ime 21 k asxoloume me sinthesi mousikis k spoudazo kati telios asxeto... me asfalistika ktl. apo panta imoun kollimenos me ta e3ipna cartoons alla tora teleftea ida kati videakia magna ktl k pragmatika ta spane! to site tixea to vrika k tlk ine afto p epsaxna! opios mpori as m protini diafora apo afton ton xoro

#1503 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 16 April 2008 - 19:43

Καλώς ήρθες nomizis, και καλά posts. Απλά να σου υπενθυμίσω ότι απαγορεύονται τα greeklish στο forum. Οπότε Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

#1504 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 April 2008 - 22:39

welcome everyone!

έτσι έτσι να μαζεύεται κόσμος,να ξέρετε πως απώτερος σκοπός του forum είναι να κατακτήσουμε τον κόσμο!

#1505 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 17 April 2008 - 03:06

ναι ναι ειπα να βαλω και γω την σγραγιδα μου εδω..νεος ειμαι και γω :hahaha:

ΓΕΙΑΑΑΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ με λενε Γιαννη-αλλα ολα τα ζωαδια που μαγαπανε με λενε johnaro or Johhny or Johnako ή Γιαννακη....σκατα :emptyonexg1: εγω θελω να με λενε Γιαννη
(πλακα κανω το JoHnAroC τα σπαει,παω σε κανα χρονο να αγορασω τα πνευματικα δικαιωματα κεκεκεε...)
ειμαι 18 ενας 8εος ο ιδιος..συχναζω σε καλλιθεα μοσχατο νεα σμιρνι πειραια μικρολιμανο πλακα θυσειο και μετα φιλαδελφεια αγιους αναργυρους,δν παταω ΠΟΤΕ το ποδι μου στην κηφισια...
εχω τρελα με τα anime το πρωτο που ειδα ιταν εμ...dragonball ή το sailor moon δεν θυμαμαι-νιανιαρο ημουν τοτες...αλλα εχω πολυ καλλιτεχνικι φλεβα>>δεστε τα σχεδια μου τα εχω ανεβασει<< που αμα χρειαστω bypass πρεπει να ξηλωσουνε την γκουερνικα για να με ραψουν-αοχαοχοαοχα ειμαι και ενοχλητικα χαβαλετζης
(η αυτογνωσια και η αυτοκριτικη οδηγουν στον αυτοελεγχο

ααα ααα και για να τελειωσω...ειμαι ΠΑΡΑ πολυ μετριφρονων
(τοσο μετριοφρων που βαζω στο hi5 πικς που λενε "μα καλα δεν ειμαι θεος")
ασαλαλαλαλαλαλλαλαα αυτα:wis:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#1506 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 April 2008 - 07:45

4 your info JohnAroC, no you are not a god. of any kind. in no peculiar way.
so, come to your senses and try to enjoy this forum where the only gods here are those listed in this topic http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3860-perverts%92-hall-fame.html

sorry to doubt your divine rank but seriously now....

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1507 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 17 April 2008 - 18:13

so, come to your senses and try to enjoy this forum where the only gods here are those listed in this topic http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3860-perverts%92-hall-fame.html

england 4tW!!!

ναι ναι ειπα να βαλω και γω την σγραγιδα μου εδω..νεος ειμαι και γω :hahaha:

ΓΕΙΑΑΑΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ με λενε Γιαννη-αλλα ολα τα ζωαδια που μαγαπανε με λενε johnaro or Johhny or Johnako ή Γιαννακη....σκατα :emptyonexg1: εγω θελω να με λενε Γιαννη
(πλακα κανω το JoHnAroC τα σπαει,παω σε κανα χρονο να αγορασω τα πνευματικα δικαιωματα κεκεκεε...)
ειμαι 18 ενας 8εος ο ιδιος..συχναζω σε καλλιθεα μοσχατο νεα σμιρνι πειραια μικρολιμανο πλακα θυσειο και μετα φιλαδελφεια αγιους αναργυρους,δν παταω ΠΟΤΕ το ποδι μου στην κηφισια...
εχω τρελα με τα anime το πρωτο που ειδα ιταν εμ...dragonball ή το sailor moon δεν θυμαμαι-νιανιαρο ημουν τοτες...αλλα εχω πολυ καλλιτεχνικι φλεβα>>δεστε τα σχεδια μου τα εχω ανεβασει<< που αμα χρειαστω bypass πρεπει να ξηλωσουνε την γκουερνικα για να με ραψουν-αοχαοχοαοχα ειμαι και ενοχλητικα χαβαλετζης
(η αυτογνωσια και η αυτοκριτικη οδηγουν στον αυτοελεγχο

:nod2: απλα...welcome
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1508 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 18 April 2008 - 01:31

ο αυτοσαρκασμος ειναι ατου μου...σορυ αν σου ξυνιζω τα μουτρα λυπαμαι
face the facts my friend,you are a neeeeeeeerd:congrats: <--gratz for that
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#1509 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 April 2008 - 18:56

ειμαι 18 ενας 8εος ο ιδιος

[...]

Ο θεος εισαι?

Τοτε πες μας τα νουμερα του λοττο!!:lol:

Spoiler:

#1510 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 18 April 2008 - 18:58

Welcome σε ολα τα new members....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1511 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 20 April 2008 - 16:38

Καλησπέρα σε όλους. Το Nerethil είναι αρκετό για τώρα. Έχω να μπω σε ελληνικό anime forum, απο την εποχή του dragonball.gr. Μου συνέστησαν αυτό το forum κατί γνωστοί μου, και είπα να το δοκιμάσω. Ελπίζω να περάσουμε καλά.

#1512 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 April 2008 - 19:44

είμαι σίγουρη οτι θα βρεις πολλούς παλιούς γνωστούς εδω μέσα.

Καλώς ήρθες και ελπίζουμε να μοιραστείς τις γνώσεις σου μαζί μας.

Angel Mode on (για λίγες ώρες μόνο)

#1513 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 20 April 2008 - 22:27

Γεια σας!
Ένω έχω μπει εδώ και 9 περίπου μήνες στο forum τώρα αξιώθηκα να συστηθώ...:emptyonexg1::uhh::erk:
αχεμ...:hmmm:
Με λένε Στέλλα και είμαι από Κόρινθο...τι άλλο...Λατρεύω τα manga και ασχολούμαι και με anime επίσης... Έχω προσπαθήσει να σχεδιάσω αλλα...ας το αφήσω αυτό καλύτερα!Τεσπά! Χαίρομαι που σας γνωρίζω όλους!!!:joyful::blingeye2:

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#1514 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 20 April 2008 - 22:28

Γεια σας!
Ένω έχω μπει εδώ και 9 περίπου μήνες στο forum τώρα αξιώθηκα να συστηθώ...:emptyonexg1::uhh::erk:
αχεμ...:hmmm:
Με λένε Στέλλα και είμαι από Κόρινθο...τι άλλο...Λατρεύω τα manga και ασχολούμαι και με anime επίσης... Έχω προσπαθήσει να σχεδιάσω αλλα...ας το αφήσω αυτό καλύτερα!Τεσπά! Χαίρομαι που σας γνωρίζω όλους!!!:joyful::blingeye2:

καλος μας ηρθες λοιπον και εσυ...Καλη Διαμονη:wooi2:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1515 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 20 April 2008 - 22:32

;159618']καλος μας ηρθες λοιπον και εσυ...Καλη Διαμονη:wooi2:

Ευχαριστώ πολύ!!!:bath::wooi2::drink: