Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Aλ Τσαντιρι Νιουζζζζζ

• Please log in to reply
135 replies to this topic

Poll: Τι αποψη εχετε για την εκπομπη? (103 member(s) have cast votes)

Τι αποψη εχετε για την εκπομπη?

1. Τα σπαει χαλαρα και εχει πολυ γελιο!!! (68 votes [65.38%])

Percentage of vote: 65.38%

2. Και αυτος τα ιδια κανει και καθολου δεν τον παω! (27 votes [25.96%])

Percentage of vote: 25.96%

3. Τι ειναι αυτο ρε σεις ποτε παιζει?/ Δεν ασχολουμαι! (9 votes [8.65%])

Percentage of vote: 8.65%

Vote Guests cannot vote

#121 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 May 2008 - 17:23

Κατά κάποιο τρόπο? Μόνο κατά κάποιο τρόπο? :( :P

Χεχ,εντάξει μπορεί και εντελώς αλλά εκτός από Me loves Neliel είμαι και Me loves μετριοπάθεια στις εκφράσεις...Στην τελική αν από αυτά που έγραψα στη συνέχεια εσύ διαφωνούσες με κάτι τότε θα έβγαινα λάθος(χεχε,είμαι άνθρωπος που προσέχει-όσο μπορεί-τι γράφει)
Posted Image

#122 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 22 May 2008 - 17:46

Ωχ ωχ, πάμε πάλι για πολιτικό και είχα λόγο που δεν το σχολίασα απο την αρχή.

Κατά κάποιο τρόπο? Μόνο κατά κάποιο τρόπο? :( :P

Το ξέρω και ευχαριστώ πολύ, και respect to Kenny!

Ε, ο showman είναι (τεράστιο LOL), αυτό δεν θα μπορούσε να μην το κάνει, ειδικά αφού είναι σε στύλ stand-up η όλη φάση.

Πρέπει πάντως να θυμιθώ να βρώ το λινκ απο ένα blog ενός τύπου που είχε βρεί μιά πολύ κραγμένη περίπτωση λαικισμού του Λαζόπουλου. Γενικά είναι μία αλήθεια για τη σάτυρα του, ότι είναι λαικίστικη (τουλάχιστον τώρα) αλλά αν δεν ήταν, τότε απλά δεν θα καθόμασταν απο την αρχή να συζητάγαμε για αυτή γιατί δεν θα είχε τόση δημοτικότητα.

Πάντως, επειδή καλό είναι να μιλάμε με παραδείγματα, το έχω απορία: όσοι τον θάβετε για την έλλειψη ποιότητας, τι έχετε στο νού ως παράδειγμα καλής σάτυρας? εγώ ανέφερα προν τον Stewart, αν θέλει κανείς ας αναφέρει κάποιον άλλο.

νομιζω πως μιλαμε για ελληνικη τηλεοραση....οποτε αμα μου βρεις κατι καλυτερο τοτε ναι θα σε παραδεχτω...
απιστευτος θεος,απλα οτι καλυτερο προσφερε η τηλεοραση μετα τους αμαν
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#123 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 22 May 2008 - 17:55

νομιζω πως μιλαμε για ελληνικη τηλεοραση....οποτε αμα μου βρεις κατι καλυτερο τοτε ναι θα σε παραδεχτω...

απιστευτος θεος,απλα οτι καλυτερο προσφερε η τηλεοραση μετα τους αμαν

Χμ, μόνος σου είπες τους ΑΜΑΝ, αν και δεν τους έβρισκα ποτέ τόσο θεούς.

Ακόμη και να μην υπάρχει κάτι καλύτερο, δεν λέει κάτι. Κατ' εμέ, σε αυτό το τομέα δεν υπάρχει ούτε καν κάτι απλώς καλό.
Posted Image

#124 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 posts

Posted 22 May 2008 - 18:00

δεν παει για flame και ετσι απλα σκαλωσα...σορυ απλα σκαλωσα
γιατι μου φανηκε σαν να μην υπαρχει μετρο συγκρισης...γιατι οκ και απο το σκατα υπαρχει και το κατι καλο:drink:
Posted Image
πραγματικα θελω να ψοφησω

#125 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 22 May 2008 - 18:13

κάπου κάπου πετάει πετυχημένα, αλλά ποτέ δεν έχω κάτσει να δω μέχρι το τέλος την εκπομπή του.
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#126 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 May 2008 - 19:13

Βασικά πιστεύω ότι κυρίως αμφισβητούμε εδώ το στυλ του και όχι το χιούμορ του...Δλδ τα καταφέρνει ο άνθρωπος γελάω αρκετά μαζί του...Άλλες είναι οι ενστάσεις μου και γι'αυτό έβαλα και δεν ασχολούμαι στο poll...Θα μπορούσε να προστεθεί και ένα -έχει χιούμορ αλλά μεγάλα ελαττώματα στο poll αλλά πολλές φορές αν έχει πολλές επιλογές καταντάει βαρετή στατιστικη αντί για poll...
Posted Image

#127 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 22 May 2008 - 19:32

εγω προσωπικα οταν εβλεπα τα αμερικανικα που εφερε ο Σκαι δεν ενθουσιαστηκα. Ισως επειδη ειμαι συνιθισμενος στη βρετανικη σατυρα, ισως επειδη η βρετανικη σατυρα ειναι οντως καλυτερη. Βεβαια υπαρχουν και αμερικανοι που ειναι πολυ καλοι οπως ο Jay Leno η ο Leterrman.

Αυτο που με ενοχλει στο Λαζοπουλο ειναι οτι ΔΕΝ κανει σατυρα αλλα καθαρη προπαγανδα. Αλλο το να σατυριζεις την πολιτικη ζωη του τοπου και αλλο να προσπαθεις να επιβαλεις με ολους τους τροπους (ακομα και με κινδυνολογια) οτι ενας συγκεκριμενος τροπος σκεψης η μια παραταξη ειναι η σωστη.

Επειδη αναρωτηθηκες για αγγλικη πολιτικη σατυρα θα αναφερω κανα παραδειγμα. Μιλαμε για εκπομπες που καταλαβαινεις οτι οι παρουσιαστες ανηκουν στον liberal χωρο, παρολα αυτα τα χωνουν στους παντες χωρις ελεος και με εξυπνο χιουμορ... Περνανε τα μυνηματα τους αλλα δεν επιβαλουν τις ιδεες τους. Οχι σαν τον Λαζοπουλο που εχει καταντησει ενα καταστροφολογικο δελτιο ειδησεων με γαρνιτουρα γριες που κλανουν και αυνανιστες πιθηκους.

Δυο αγγλικα παραδειγματα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι οι εκπομπες του Rory Bremner και η εκπομπη Have I Got News For You. Για περαιτερω πληροφοριες και συντελεστες γκουγκλαρε τα. Στο Youtube παντως δεν βρηκα πολλα αξιολογα κλιπακια απο τις συγκεκριμενες εκπομπες.

Ακομα και οι συνεντευξεις του Sacha Baron Cohen (Ali G / Borat) με ανυποψιαστους πολιτικους/ακτιβιστες (πριν γινει γνωστος) ηταν καλα δειγματα σατυρας/κωμωδιας.

Ali G παιρνει συνεντευξη ειδικο της Scotland Yard για τα ναρκωτικα:
Youtube Video

Sacha Baron Cohen explain his characters to David Letterman
Youtube Video

Posted Image

#128 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 23 May 2008 - 02:50

Αλλο το να σατυριζεις την πολιτικη ζωη του τοπου και αλλο να προσπαθεις να επιβαλεις με ολους τους τροπους (ακομα και με κινδυνολογια) οτι ενας συγκεκριμενος τροπος σκεψης η μια παραταξη ειναι η σωστη.

Επιβάλλει?Εγώ μπορεί να τον είδα να κάνει τόσα και τόσα ενοχλητικά για μένα πράματα,πάντως να βγάζει ένα μαχαίρι και να σου επιβάλλει την άποψη του δεν είδα γενικά...
Μήπως μπερδεύεις αυτούς που κάνουν προπαγάνδα με αυτούς που απλώς διαφωνείς(δλδ αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από σενα)?:thatsit:
Posted Image

#129 Masterhead

Masterhead

Beware of Genius

• Members
  • 20 posts

Posted 23 May 2008 - 15:35

Παρολο που θεωρω το Λαζοπουλο καλο σε αυτο που κανει και εχει πολυ χιουμορ νομιζω οτι στις τελευταιες εκπομπες λεει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Χρειαζεται ανανεωση εαν θελει να συνεχιζει να εχει μεγαλη επιτυχια
Posted Image

#130 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 23 May 2008 - 15:42

Παρολο που θεωρω το Λαζοπουλο καλο σε αυτο που κανει και εχει πολυ χιουμορ νομιζω οτι στις τελευταιες εκπομπες λεει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Χρειαζεται ανανεωση εαν θελει να συνεχιζει να εχει μεγαλη επιτυχια

Ενας λογος για εμενα ειναι αυτος που θελει να σταματησει φετος την εκπομπη του.
Posted Image

#131 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 23 May 2008 - 15:50

Καλά φαντάζομαι του κοψε και την έσβησε τη φάση!Πάλι καλά,θα γινόταν τελείως γελειότητα όπως Μητσικώστας κτλ...
Posted Image

#132 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 23 May 2008 - 22:26

Αλ τσαντίρι νιούζ ε?Χμμμμ...λοιπόν τα τελευταία 2 χρόνια σαφώς καλύτερο από πρίν,που απλά έκανε το γύφτο...είναι απ' τις λίγες (κακώς) εκπομπές που κάνουν σάτηρα...κάποιες φορές θίγει ωραία πολιτικά θέματα,αλλά μετά σχολιάζει και σατιρίζει άτομα τα οποία προβάλονται από μεσημεριανές εκπομπές.Τα νούμερα που κάνει προέρχονται δυστυχώς από το δεύτερο από τα παραπάνω...Η Ελληνοφρένεια που κάνει αυστηρά πολιτική σάτηρα είναι καλύτερη πιστεύω...
Posted Image

#133 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 23 May 2008 - 22:51

βασικα αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι λεει μεσα απο την εκπομπη του αυτα που θελει να πει ολος ο κοσμος και δε μπορει να τα εκφρασει (χωρις ομως αυτο να τον κανει σωτηρα μας).αυτο που με ενοχλει παρα πολυ ειναι οτι δε αγγιζει κανεναν "μεγαλο" και κανεναν δικο του-φιλο του.συμπερασματικα πιστευω πως ειναι αριστερος με δεξια τσεπη:hehehe:.

#134 Holy_Dice

Holy_Dice

stay out ... of my territory ...

• Members
  • 38 posts

Posted 06 January 2014 - 14:09

Το αλ τσαντιρι νιους ειναι μια εκπομπη που ξεκινισε αρκετα καλα ...οταν πρώτοξεκίνησε μαρεσε παρα πολυ Τωρα εχει γινει 10000 % βαρετή και μονότονη  ας μην την ονομαζουμε καν σατυρική εκπομπη πλεον ... μαλλον πολιτική γκρίνια και τραγουδι θα έπρεπε να την λενε  ...ο Λαζοπουλος απο την συνεντευξη στον ενικο που εδωσε (δεν την εχω δει ολη μεν ) αλλα μου εδωσε μια θετικη εντυπωση για αυτον ...παρολα αυτα, αυτα που λεει τα εχει χιλιοπει επαναλαμβανετε συνεχώς και αντι να δίνει ενα αστείο διάλειμμα απο αυτα που κοπανανε ολη μερα οι ειδησεις  τα τονώνει περισσότερο (με σκοπό δε να ξυπνήσει το κόσμο ή να κάνει νούμερα )όπως και να εχει η εκπομπη για έμενα εχει γινει υπερβολικά κουραστική ......

note ( δεν εχω ιδεα για το αν  επαιξε την προηγουμένη season η αν θα παιξει στην επόμενη , τελευταια φορα που ειδα την εκπομπη ηταν πέρυσι οποτε η άποψη περιορίζετε σε αυτο :P )

Edited by Holy_Dice, 06 January 2014 - 14:15.

JkhE7UI.png

#135 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 06 January 2014 - 14:27

Το αλ τσαντιρι νιους ειναι μια εκπομπη που ξεκινισε αρκετα καλα ...οταν πρώτοξεκίνησε μαρεσε παρα πολυ Τωρα εχει γινει 10000 % βαρετή και μονότονη  ας μην την ονομαζουμε καν σατυρική εκπομπη πλεον ... μαλλον πολιτική γκρίνια και τραγουδι θα έπρεπε να την λενε  ...ο Λαζοπουλος απο την συνεντευξη στον ενικο που εδωσε (δεν την εχω δει ολη μεν ) αλλα μου εδωσε μια θετικη εντυπωση για αυτον ...παρολα αυτα, αυτα που λεει τα εχει χιλιοπει επαναλαμβανετε συνεχώς και αντι να δίνει ενα αστείο διάλειμμα απο αυτα που κοπανανε ολη μερα οι ειδησεις  τα τονώνει περισσότερο (με σκοπό δε να ξυπνήσει το κόσμο ή να κάνει νούμερα )όπως και να εχει η εκπομπη για έμενα εχει γινει υπερβολικά κουραστική ......

note ( δεν εχω ιδεα για το αν  επαιξε την προηγουμένη season η αν θα παιξει στην επόμενη , τελευταια φορα που ειδα την εκπομπη ηταν πέρυσι οποτε η άποψη περιορίζετε σε αυτο :P )

Τελευταιο σχολιο ηταν το 2008  :P τελος παντων, καλα παιζει ακομα το αλ τσαντιρι νιουζ? θυμαμε που ειχε πει οτι θα τα παρατησει ο λαζοπουλος, παντως οποτε το εβλεπα (καθε τριτη στις 9 :P ) εσκαγα στα γελια :kakaka:

latest?cb=20130808020445

Spoiler: