Για αυτό πρέπει να έρθεις. Για να σου φύγει η υποψίαεδιτ: άσε που έχω μια υποψία ότι δεν είμαι και πολύ αγαπητός στο νέο φιλοθέαμον κοινό
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Νέα Σμύρνη!!!
Posted 21 January 2009 - 12:37
Posted 21 January 2009 - 14:43

Posted 22 January 2009 - 08:17
Συγνώμη κι όλας, αλλά 30τόσα άτομα είδαν το θέμα και ήρθαν. Εσύ δηλαδή γιατί θέλεις πμ; Δεν είναι τόσο δύσκολο να τσακάρεις το θρεντ μια στις τόσο. Οι συναντήσεις ανακοινόνονται 2 βδομάδες πριν
'Subscribe to thread' is your friend!
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 22 January 2009 - 13:01
pff i dont care αν η άλλοι σε συμπαθούνε η όχi neither i know if they do or not αλλα πρέπει να παραδεχτώ πως θέλω να σε γνωρίσω IRLΣάββατο το πρόγραμμα έχει μπάλα... παίξατε και χάσατε
εδιτ: άσε που έχω μια υποψία ότι δεν είμαι και πολύ αγαπητός στο νέο φιλοθέαμον κοινό

would be cool to have an other anime.gr no kami-sama with us

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 23 January 2009 - 01:38
Συγνώμη κι όλας, αλλά 30τόσα άτομα είδαν το θέμα και ήρθαν. Εσύ δηλαδή γιατί θέλεις πμ; Δεν είναι τόσο δύσκολο να τσακάρεις το θρεντ μια στις τόσο. Οι συναντήσεις ανακοινόνονται 2 βδομάδες πριν
Άραξε, απλά είχα την εντύπωση πως άμα κανονίζεται κάποιο meeting γίνεται sticky όπως με τις προβολές. Θα έχω το νου μου και εδώ πλέον.
Posted 01 February 2009 - 10:48

Posted 01 February 2009 - 12:33
κάθε μηνα γίνονται cosplay party. το έχουμε πει άπειρες φορεςπαίδες είστε για κανένα μασκέ ή cosplay meeting όταν θα εχουμε απόκριες?

Posted 02 February 2009 - 07:44

Posted 22 February 2009 - 00:50
Σάββατο 14 Μαρτίου, ώρα 19:00 το απόγευμα θα γίνει το επόμενο meeting της Νέας Σμύρνης, με σημείο συνάντησης κλασσικά στη πλατεία Νέα Σμύρνης απέναντι απο τα Everest.
Περιμένουμε γνωστές αλλά και καινούργιες φάτσες, να έρθετε να περάσουμε όλοι καλά και να μη σταματήσει αυτός ο θεσμός που για πολλούς απο εμάς μόνο ευχάριστες αναμνήσεις φέρνει. Άλλωστε θα έχει περάσει και ένα μικρό διάστημα απο την τριπλή συνάντηση των forums, οπότε τι καλύτερο απο το να ξαναβρεθούμε.
Ο πιο εύκολος τρόπος για να έρθετε είναι με το τραμ, στάση Αγ. Φωτεινή.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα προηγούμενα ποστ, και αν δεν σας καλύπτουμε, ρωτήστε.
Όσοι θα έρθετε, καλό είναι να κάνετε ένα ποστ εδώ, για να δούμε αν μαζευόμαστε.
Περιμένουμε και άλλους καινούργιους και αυτοί τη φορά, μην ντρέπεστε.
Kαι βάλτε και μια υπενθύμιση στο κινητό οι έχοντες αδύναμη μνήμη

Posted 22 February 2009 - 01:48

Posted 22 February 2009 - 02:42
Posted 22 February 2009 - 11:42

Posted 22 February 2009 - 12:04
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 22 February 2009 - 13:51
"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito
Posted 22 February 2009 - 14:03