Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νέα Σμύρνη!!!

• This topic is locked This topic is locked
789 replies to this topic

#196 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 30 March 2008 - 11:29

να σας πω, δεν υπαρχει καποια κεραια-καποιος συνδεΖμος; καποιο γκεηουιορινκιν;

hu?

#197 Skyhigh

Skyhigh

In need of vacation...

• Members
  • 99 posts

Posted 30 March 2008 - 11:57

Καλά περάσαμε, χαβαλέ είχε !
Η Νέα Σμύρνη μας έκανε λίγο νερά σε συμμετοχές, αλλά οι γείτονες καθάρισαν :congrats:

#198 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 30 March 2008 - 15:56

Η Νέα Σμύρνη μας έκανε λίγο νερά σε συμμετοχές, αλλά οι γείτονες καθάρισαν :congrats:

Χαίρομαι που ήταν καλά, κρίμα που δεν μπόρεσα. Φτου μου :P

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#199 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 31 March 2008 - 08:31

Ναι ήταν πολύ καλά. Και η καφετέρια προσφέρεται για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Έχει ησυχία, είναι άνετη, και πολλά επιτραπέζια. Παίξαμε ταμπού, μιλήσαμε λίγο (εγώ δεν πολυμιλάω γενικά-μην με παραξηγήτε) και γενικά περάσαμε ωραία. Μετά πήγαμε και για γκουχκρέπαγκουχ.
Ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερες συμμετωχές από Ν. Σμύρνη.

#200 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 31 March 2008 - 15:56

Πλάκα ειχε...Καλα περασαμε...
Την περασμενη φορα ηταν περισσοτερα ατομα νομιζω ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Βεβαια αλλοι ειπαν οτι δεν θα ερθουν κ τελικα ηρθαν...ονοματα δεν λεμε :orly:
ku-ku-ku...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#201 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 31 March 2008 - 20:30

Τελικά ποιοι ήσασταν;:hmmm:
Να πάρουμε και απουσίες...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#202 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 01 April 2008 - 09:08

Είμασταν (με σειρά προσέλευσης)

Εγώ
Skyhigh
Rebelos
b4h4mu7
Matsu
Spawn_I (ήρθε μαζί με τη Matsu)
_Sophia!!!_
Seraphimon-T.K. (ήρθε περπατώντας, χωρίς το Pegasumon:if: Πάντα ήθελα να δω ένα ντίτζιμον από κοντά)

#203 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 04 April 2008 - 15:47

Αχ ήθελα και εγώ να έρθω αλά τελικά δεν μπόρεσα έπρεπε να πάω κάπου με ένα φίλο μου τον Xalathal και κάτι άλλους φίλους.Πραγματικά κρίμα όμως στο επόμενο θα έρθω.Ανυπομονώ να γίνει!!!!!

#204 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 posts

Posted 06 April 2008 - 00:08

Αχ ήθελα και εγώ να έρθω αλά τελικά δεν μπόρεσα έπρεπε να πάω κάπου με ένα φίλο μου τον Xalathal και κάτι άλλους φίλους.Πραγματικά κρίμα όμως στο επόμενο θα έρθω.Ανυπομονώ να γίνει!!!!!

Μας κατηγορείς κι όλας?!
Να μην καθόσουν μαζί μας και να πήγαινες!!! :stubborn::bahhh::canthelp::hehehe::yellowcard:

#205 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 13 April 2008 - 16:57

Next time I'll be there, μουαχαχαχαχα
Posted Image

#206 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 14 April 2008 - 19:05

Παίδες και παιδούλες, όπως ειπώθηκε ήδη από δύο άλλους mods παρακαλώ να σταματήσετε το off topic. :df13952b:
Διαγράφηκαν τα τελευταία 18 posts που είχαν ξεφύγει τελείως εκτός θέματος.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#207 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 19 April 2008 - 20:36

Επειδή αυτό το θρεντ πάει στη δεύτερη σελίδα, ποστάρω μια πρόταση για να ανανεωθεί. Μόνο παρακαλώ πολύ μην βγούμε πάλι εκτός θέματος, γιατί χαλαρά πάει για κλείδωμα μετά.
Λοιπόν έλεγα να κανονίσουμε μια συνάντηση τη βδομάδα μετά το Πάσχα. Τα σχολεία είναι έτσι κι αλλίως κλειστά, και μπορείτε εύκολα να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από το διάβασμα. Λέω μετά την Τετάρτη, γιατί κάποιοι μπορεί να φύγουν. Προτείνω την Παρασκευή 2 Μαΐου, γιατί λόγο πρωτομαγίας όλο και κάποιες απώλειες θα υπάρξουν. Μέρος πλατεία, απέναντι από το Έβερεστ, και ώρα οκτώ με οκτώμιση, όπως την προηγούμενη φορά. Το μαγαζί που κάτσαμε νομίζω άρεσε σε όλους, και αν βγάζει τραπεζάκια έξω, θα είναι μια χαρά.
Και πάλι θερμή παράκληση μην βγούμε εκτός θέματος

#208 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 19 April 2008 - 20:48

Αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να έρθω. :
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#209 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 20 April 2008 - 15:08

Όχι Παρασκευήηηη.... Έχω φροντιστήριο.... :Crying2:

#210 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 21 April 2008 - 09:12

αντι-πρότεινε κάτι.... ή πες τι ώρα τελειώνεις να δούμε αν προλαβαίνεις...