Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Katekyo Hitman Reborn!
Started By
Sparda
, Oct 21 2007 04:20
1204 replies to this topic
Posted 06 October 2011 - 13:28
Spoiler:
Posted 06 October 2011 - 13:29
Βασικά,υπάρχουν πολλοί δυνατοί χαρακτήρες που έχουν καιρό να εμφανιστούν. Όπως ο Kawahira και ο Shamal.Θεωρώ,πως αυτό το arc,αποτελεί καλή ευκαιρία για να εμφανιστούν.
Ίδωμεν...
Ίδωμεν...
Posted 06 October 2011 - 13:36
Προτιμώ Shamal και perverted ζουζουνάκια πάντως....Άντε πολύ καιρό έχει να φλερτάρει και δεν μ'αρέσει!
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....
Posted 06 October 2011 - 15:57
Καλησπέρες σε γνωστούς και άγνωστους... Σας παρακολουθώ εδώ και βδομάδες, αλλά η βαρεμάρα δεν μ' άφηνε να κάνω log in και να γράψω... Τώρα όμως δε γλιτώνει, όλα θα τα πω... Διαβάζω Reborn εδώ και χρόνια, χάρη στην αγαπητή Κάι, και έχω να πω ότι τέτοιο setting και τόσο υποσχόμενο arc έχω να δω από τις ένδοξες πραγματικά εποχές του Varia Arc...
Και τώρα για προβλέψεις περί του τρέχοντος arc και chapter...
Και τώρα για προβλέψεις περί του τρέχοντος arc και chapter...
Spoiler:
Posted 06 October 2011 - 16:07
Spoiler:
Posted 06 October 2011 - 16:12
Χα χα χα, έχεις και τον Squalo στο avatar και μου θύμισες την ερώτηση που του έκανε ο Tsuna πανάθεμά σε! xD
Koίτα, είναι πολύ πιθανόν να δίνουν οδηγίες/συμβουλές/να τρέχουν από πίσω αν και μου έχει έρθει και η εικόνα τώρα όλων των arcobaleno να κάθονται και να πίνουν όλα μαζί και να βλέπουν με κάμερες τους άλλους να σκοτώνονται και να λένε "Τι ωραίο θέαμα. Δέκα εκατομμύρια yen στον τάδε"!
Koίτα, είναι πολύ πιθανόν να δίνουν οδηγίες/συμβουλές/να τρέχουν από πίσω αν και μου έχει έρθει και η εικόνα τώρα όλων των arcobaleno να κάθονται και να πίνουν όλα μαζί και να βλέπουν με κάμερες τους άλλους να σκοτώνονται και να λένε "Τι ωραίο θέαμα. Δέκα εκατομμύρια yen στον τάδε"!
Posted 06 October 2011 - 16:14
Πόσο χαίρομαι που έγραψες! Επιτέλους

Μαρία δεν έχει τον Squalo στο άβαταρ! Προς Θεού XD Έλεος. Ο Accelerator από το To aru Majutsu no Index είναι.

Spoiler:
Μαρία δεν έχει τον Squalo στο άβαταρ! Προς Θεού XD Έλεος. Ο Accelerator από το To aru Majutsu no Index είναι.
Posted 06 October 2011 - 16:15
OMAGAAAAAD! Τώρα που έγραψες μην τυχόν και δεν ξαναγράψεις! Welcome, θα σου κάνω πάρτυ.
Lol, ναι καμία σχέση με τον Squalo.
Spoiler:
Lol, ναι καμία σχέση με τον Squalo.
Posted 06 October 2011 - 16:26
Καλέ ποιον Squalo
Το παιδί είναι από το To Aru Majutsu No Index!
Βλέπεις Zura, τελικά δεν αντέξα και έγραψα...
Και με βλέπω να κολλάω εδώ πέρα...

Βλέπεις Zura, τελικά δεν αντέξα και έγραψα...

Spoiler:
Posted 06 October 2011 - 16:34
Spoiler:
Edit: Ο τύπος τους τυρρανάει έτσι κι αλλιώς, αυτό ειναι το λιγότερα που θα μπορούσε να σκεφτεί αν ήθελε να τους τυρρανήσει κι άλλο
Posted 06 October 2011 - 16:41
Spoiler: