Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#646 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 29 September 2011 - 19:15

...

Λείπεις μισή μέρα απ' το thread για να διαβάσεις, κι έχουν φύγει κιόλας 4 σελίδες γεμάτες καμμένο epicness, συν μία πάλι επί του θέματος!:dazed: Σαν σωστή Cloud Guardian, στέκομαι από μακριά... Όχι τίποτα άλλο, έχασα την ευκαιρία να papardellίσω κι εγώ!:erk: Τι, τελικά Pestoallagenovese βγήκαμε, όχι Papardelle? Κρίμα... :nanana: Τες πα, έστω και καθυστερημένα:
Δημοσιευμένη  εικόνα Cheers for our new founded famiglia! Και για κατάκτηση του κόσμου προτείνω ένα Host Club! Εγγυημένη επιτυχία! Τους παίρνουμε με τη μία και τα λεφτά και τα μυαλά! Kαι τα bishounen/bishoujo!:hehehe:

Tώρα όσον αφορά τον Byakuran, συμφωνώ με τον junpei. Αν δεχτούμε όμως κάτι τέτοιο, έχει πραγματικά σημασία; Αφού ο Byakuran
Spoiler:

Edited by DiamondsofBlood, 29 September 2011 - 19:20.

#647 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 29 September 2011 - 19:15

Εμένα μου έχει κολλήσει ότι το

Spoiler:

Κοίτα,αν έχει λύσει την κατάρα του πως γίνεται να εμφανίζεται με δύο μορφές ταυτόχρονα ;
Το γεγονός,ότι ξαφνιάστηκε ο Reborn,με προβληματίζει κι εμένα....Μια εκδοχή,βέβαια,είναι πως ενδέχεται,ο "The Man with the Iron Hat",να εξόντωσε το Vindice Arcobaleno και να του πήρε το pacifier.

Posted Image

#648 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 September 2011 - 19:39

Ωπ, μπήκα κι εγώ αν κι όχι από το σπίτι! Εγώ για τη θεωρία για το Byakuran υποστηρίζω αυτήν που ανέφερε η Kai και είναι κι αυτή που απ'την αρχή είχαμε μπερδευτεί για να καταλάβουμε! Επίσης, Jorg μην τη δαιμονίζεις την κοπέλα...:kakaka:

Παιδιά, αλήθεια, πώς πάμε με το πρήξιμο για τα sub-forum? Zura, Ariabert eh? Hum...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#649 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 29 September 2011 - 19:59

Και επειδή δεν υπήρχε group για come το join

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#650 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 September 2011 - 20:51

Δημοσιευμένη  εικόνα
What the flying f*ck is going on here? *faints*

Ahem παίδες και παιδούλες easy with the spam. Παρακαλώ στο μέλλον οι συζητήσεις στο thread να επικεντρωθούν στις εξελίξεις επί του manga. Παντρολογήματα, τρυφερά ενσταντανε, διορισμοί, ρουσφέτια και σχέδια για κατάκτηση του πλανήτη καλό είναι να μεταφερθούν στο social group και να παραμείνουν εκεί.

Α ναι και αρκετές σελίδες ποστ διαγράφηκαν -.-. Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να κοιτάξω και τις υπόλοιπες. Τ3Τ

Anw carry on:gotit:

#651 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 13:27

Όλοι έχουμε ένα ή δύο αγαπημένα Arcobaleno ή ομάδες Arcobaleno-fighters. Κι όλοι έχουμε στο μυαλό μας μια πιθανή πορεία αυτής της arc. Εδώ λοιπόν μπορούμε να γράψουμε τις προτιμήσεις, προβλέψεις και εντυπώσεις από τις ομάδες πουδημιουργήθηκαν ή και για τα ίδια τα Arcobaleno και κατ'επέκταση κι αυτούς που διάλεξαν, αλλά εκτενέστερα ας ανφερθούμε στα δύο πρώτα.

Γιατί μας αρέσουν οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες ή οι ομάδες τους? Ποιος προβλέπεται να νικήσει? Γιατί?

Ας αναλύσουμε! ^^

pαρμένο από τη συζήτηση που σωστά μου επισημάνθηκε θα έπρεπε να αναλυθεί εδώ. So here you are. And yes this was copy/paste, problem? :D

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#652 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 October 2011 - 13:34

Well,καλή ομάδα είναι ο Verde τον Mukuro,αν και δεν τρέφω μεγάλες ελπίδες πως θα κερδίσουν.
Πιο πολλές πιθανότητες,πιστεύω,έχουν οι Varia με τον Viper και η Yuni με τον Byakuran και τους Six Funeral Wreaths.
Επίσης, ο Fon δεν έχει διαλέξει,ακόμη,αντιπρόσωπο,αν και πιστεύω πως θα καταλήξει να το ζητά από τον Hibari.

And yes this was,also,copy/paste

Posted Image

#653 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 05 October 2011 - 13:39

ΟΟΟΟχοχοχοοοο,θελω να δω πολύ Fon με Hibari-chi :dazed:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#654 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 13:42

Εγώ θέλω πάλι να δω να κερδίζει ο Mammon με τη Varia ή ο Colonello με την CEDEF αλλά νομίζω ότι κι ο Verde με τον Mukuro είναι δυνατός συνδυασμός. Δε με χαλάει αν κερδίσουν αυτοί αλλά με τίποτα δε θέλω να δω να κερδίζει κανάς Simon μεριά. Μπλε, do not want. Απ΄την άλλη είναι και λίγο δύσκολο να μην υποστηρίζεις τη Yuni με τον Byakuran εξαιτίας του προβλήματος...

Spoiler:

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 05 October 2011 - 14:00.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#655 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 October 2011 - 13:44

Επίσης,δεν θέλω να κερδίσει ο Tsuna,όχι γιατί δεν πάω τον Reborn,απλώς θα φανεί τελείως κλισέ να κερδίσει πάλι,ο βασικός πρωταγωνιστής.
Βέβαια,υπάρχει η περίπτωση να λυθεί η κατάρα απ'όλους,με κάποιο plot twist της Sensei.

Posted Image

#656 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 October 2011 - 13:46

Να σε πω τι, κι εγώ το σκέφτηκα ότι μπορεί όντως να γίνει κάτι τέτοιο αλλά μετά θα είναι πολύ από μηχανής θεός. Το πολύ να λυθούν δύο, κάπως έτσι το βλέπω.

Και συμφωνώ με το να μην κερδίσει ο Reborn όχι γιατί δεν τον πάω όπω είπες κι εσύ αλλά επειδή δε θέλω να δω τον Tsuna να νικάει πάλι. Έλεος. Όχι άλλο κάρβουνο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#657 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 05 October 2011 - 13:49

Το πιο πιθανό είναι να λυθεί η κατάρα της Yuni άντε στην καλύτερη και της Lal(γιατί είναι fake arcoballeno)

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#658 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 October 2011 - 13:51

Ρε συ,δεν είναι fake arcobaleno η Lal ή έτσι έχω καταλάβει.....:knock-knock:
@ FAI:
Ο τσου-Tsunaς,έχει καταντήσει σαν τον Chuck Norris,όλους τους σφάζει όλους τους μαχαιρώνει.Έλεος,αν το σκεφτείς,από την αρχή της σειράς,όλο δυνατότερους αντιπάλους έχει νικήσει.....

Posted Image

#659 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 05 October 2011 - 13:53

Αφού η πιπίλα χρώμα δεν έχει και special powers σαν τον colonello δεν έχει...πως αλλιώς μπορείς να την πεις?

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#660 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 October 2011 - 13:54

XD Ναι παιδιά, αν θέλετε βάλτε τα μέσα σε spoiler για να μην έχουμε παράπονα αν μπει κάποιος που δεν είναι up-to-date.

ySss0UF.jpg