Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Katekyo Hitman Reborn!
Started By
Sparda
, Oct 21 2007 04:20
1204 replies to this topic
Posted 22 July 2011 - 01:44
Posted 22 July 2011 - 02:00
Spoiler:
Posted 22 July 2011 - 08:48
Spoiler:
It is Sky that allows the Cloud to move about freely but someday,i will even bite up the Sky itself.
Posted 22 July 2011 - 11:26
ευχάριστο..γυρίσαμε στα παλιά..άντε να δούμε και τι τρέχει με τους Varia.Καιρό έχουμε να μάθουμε νέα τους
Posted 22 July 2011 - 14:06
Καλό αυτό το chapter, μια ανάσα για να ξαναθυμηθούμε το School Life στοιχείο που πριν τόσο καιρό ξέχασε το Katekyo Hitman Reborn.
Posted 22 July 2011 - 18:55
Το λάτρεψα για κάποιο λόγο. Ή μάλλον όχι για κάποιον αλλά για τον λόγο που αναφέρει ο demonicmc. Πολύ μου άρεσαν τα τσάπτερς αυτού του είδους του ρεμπορν. Εκτος απο το ότι είναι ανάλαφρα βλέπεις και τον απλή καθημερινή τους συμπεριφορά. Βέβαια μπορώ να πω ότι όσο και αν λατρεύω την Αμάνο, το θέμα με το ότι όλοι παλιοί μοιάζουν με τους καινούριους χαρακτήρες μου βγαίνει τόσο άσχημα. Μα όλοι ίδιοι;
Ωραίο chapter ήταν γενικά.
Αλλά ναι ο τίτλος για το επόμενο. Πόση χαρά μπορεί να σου δώσει;
Επιτέλους θα μάθουμε και άλλα πράγματα για την Varia. Όλοι αυτό επιζητούμε βλέπω

Αλλά ναι ο τίτλος για το επόμενο. Πόση χαρά μπορεί να σου δώσει;

Posted 06 August 2011 - 16:36
Θεέ μου, πέθανα στα γέλια! Θέλω απεγνωσμένα να δω τη φάτσα του Mukuro animated as he gets pwned by Flan!!!
Priceless!!!

Posted 08 August 2011 - 18:26
Εγώ λάτρεψα γενικά τα δύο τελευταία chapters. Θύμιζε τις παλιές καλές εποχές και μακάρι να το κρατήσει έτσι λίγο περισσότερο (αν και η επιστροφή στον Tsuna στο επόμενο μάλλον σημαίνει πως όχι) της πάει το gag της Amano κι ας μην το βλέπουμε συχνά πλέον.
Πέρα από αυτό ο μικρός Fran τα έσπασε. Η μία προσβολή μετά την άλλη (γεμάτες αθωότητα όλες πάντα).
+1 Στο ότι ίσως δούμε περισσότερα για τα Arcoballeno.
Πέρα από αυτό ο μικρός Fran τα έσπασε. Η μία προσβολή μετά την άλλη (γεμάτες αθωότητα όλες πάντα).
+1 Στο ότι ίσως δούμε περισσότερα για τα Arcoballeno.
Posted 18 August 2011 - 23:57
Πολυ γουτσου γουτσου chapter. Τα λατρευω αυτα <3
Lambo,Ryohei κορυφη και παμε για Arcobaleno Arc : )
Lambo,Ryohei κορυφη και παμε για Arcobaleno Arc : )
Posted 19 August 2011 - 00:00
Ναι κάτι τέτοιο πάει να δείξει...προβλέπω δυνατές συγκινήσεις!!!!
Posted 19 August 2011 - 00:22
Χαλαρό και ωραίο τσαπτέρακι, ανυπομονώ για το επόμενο αρκ που ξεκινάει την άλλη βδομάδα. Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Posted 19 August 2011 - 00:56
Αμ για αυτό η κοπέλα κότσαρε νέα υπογραφή και avatar...το φαντάστηκα ότι θα ναι από το καινούργιο chapter αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα αυτό το πράγμα!
xD xD xD Ήταν αρκετά διασκεδαστικό θα ομολογήσω -και είναι δύσκολο για μένα αυτό που δε μ'αρέσει και το slice of life πολύ- και μου άρεσε η σύνδεση με τα προηγούμενα και το πως εξήγησε το που πήγε η Chrome -την άφησε πίσω-. Αλλά καλά, αν ήταν τόσο αναίσθητος και άκαρδος θα την άφηνε ζωντανή και θα άφηνε λεφτά και για να καλύψουν τα έξοδά της? Έλεος δηλαδή όλοι.
Επίσης, επιτέλους ο Tsuna άρχισε να σκέφτεται και για τον Reborn. Είδες? Όταν το περίεργο γίνει καθημερινότητα και το αδύνατο εφικτό δε σου φαίνεται περίεργο και δεν απορείς που ένα μωρό σε δέρνει και δολοφονεί καλύτερα από τον 9ο. Nice!
xD xD xD Ήταν αρκετά διασκεδαστικό θα ομολογήσω -και είναι δύσκολο για μένα αυτό που δε μ'αρέσει και το slice of life πολύ- και μου άρεσε η σύνδεση με τα προηγούμενα και το πως εξήγησε το που πήγε η Chrome -την άφησε πίσω-. Αλλά καλά, αν ήταν τόσο αναίσθητος και άκαρδος θα την άφηνε ζωντανή και θα άφηνε λεφτά και για να καλύψουν τα έξοδά της? Έλεος δηλαδή όλοι.
Επίσης, επιτέλους ο Tsuna άρχισε να σκέφτεται και για τον Reborn. Είδες? Όταν το περίεργο γίνει καθημερινότητα και το αδύνατο εφικτό δε σου φαίνεται περίεργο και δεν απορείς που ένα μωρό σε δέρνει και δολοφονεί καλύτερα από τον 9ο. Nice!
Posted 25 August 2011 - 22:07
Εν αναμονή στις σίγουρα καλύτερης μετάφρασης που θα βγει από mangastream, έχουμε πλέον τον νέο 'κακό' της υπόθεσης και είναι πιο fabulous απ' όσο περίμενα αλλά ταυτόχρονα φαίνεται και πολύ πιο ενδιαφέρον από τους προηγούμενος.
Ωραία η αρχή του καινούργιου arc και ο τρόπος που έκλεισε το chapter. Do want more.
Ωραία η αρχή του καινούργιου arc και ο τρόπος που έκλεισε το chapter. Do want more.
Posted 25 August 2011 - 22:59
http://mangastream.com/read/katekyo_hitman_reborn/82320440/1
^από mangastream.....εύχομαι τα καλύτερα στο νέο arc
^από mangastream.....εύχομαι τα καλύτερα στο νέο arc

Posted 25 August 2011 - 23:10
λατρεψα τις εικονες τουυ reborn στο κανονικο του μεγεθος..