Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#541 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 31 August 2011 - 21:41

Spoiler:

:nbleed:
Το βλέπω και θα ανταποδώσω. Απλά δώσε επιβεβαίωση ότι ο εκλεκτός είναι ο Mukuro.

Spoiler: Στα του chapter

Ninja'd
Και η Yuni καλή είναι για τον Byakuran.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#542 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 31 August 2011 - 21:54

, θα δούμε. Επίσης, μου την έσπασε τρελά ότι κάποιος πλησίασε τον Enma-kun. Bleh.

By the way, here is a picture for you dear Jorg.

Spoiler:

Well, Jorg, τουλάχιστον τώρα ξέρεις πού ήταν ο Byakuran τόσο καιρό. Έκανε πλαστική. Δυστυχώς απέτυχε. Πώς είναι έτσι;

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#543 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 31 August 2011 - 22:01

Well, Jorg, τουλάχιστον τώρα ξέρεις πού ήταν ο Byakuran τόσο καιρό. Έκανε πλαστική. Δυστυχώς απέτυχε. Πώς είναι έτσι;

Έλα κακιά. Σε μια φάση μου θύμησε hokuto no ken. :hahaha:
Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#544 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 31 August 2011 - 22:01

Spoiler:

Spoiler:

Edit:Με προλαβε ο Jorg
Posted Image
Spoiler:

#545 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 31 August 2011 - 22:05

Όντως σαν κατακαημένος είναι στο fanart. Ούτε εμένα μου άρεσε.
Spoiler:

Και εμένα μου άρεσε πολύ. Παλιό καλό Reborn. Αναμνήσεις.

#546 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 31 August 2011 - 22:07

:hahaha: Λες να έκανε οντισιόν για hokuto no ken τώρα που δεν κάνει εμφανίσεις στο Reborn!;

Spoiler: Δηλαδή έχουμε:

ySss0UF.jpg

#547 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 31 August 2011 - 23:36

Λοιπον....
1) Creepy i-need-a-favor smile απο τον Reborn... O_O Εκει τα ειδα ολα!:OMG3:

2) Τι κουλο ειναι και αυτο τωρα? Και αλλο ξυλο? Δεν λεω οχι γιατι θα εχει το ενδιαφερον "No good" Duo Dino-Tsuna οπως και ολους τους αλλους ενδιαφεροντες καλεσμενους αλλα και παλι wataf@k?

Spoiler: Δηλαδή έχουμε:

3) Verde-Mukuro epic win!
Και αν οντως ο Fong διαλεξει τον Hibari τοτε προβλεπεται Ι-pin bomb attack και παλι (<3)

Posted Image

Spoiler:

#548 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 31 August 2011 - 23:43

2) Τι κουλο ειναι και αυτο τωρα? Και αλλο ξυλο?

Noμίζω πως πλέον πρέπει να παραιτηθούμε από την ιδέα να επιστρέψει στα παλιά και να ευχόμαστε να είναι ενδιαφέρον το νέο ξύλο που θα πέσει.

ySss0UF.jpg

#549 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 31 August 2011 - 23:49

Noμίζω πως πλέον πρέπει να παραιτηθούμε από την ιδέα να επιστρέψει στα παλιά και να ευχόμαστε να είναι ενδιαφέρον το νέο ξύλο που θα πέσει.

Nαι αλλα θα προτειμουσα ενα ξυλο μεταξυ Arcobaleno... Η' γενικα τα Arcobaleno να παλευαν τον οποιο εχθρο or whatever :kill4u:

Και κατι ασχετο...

Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#550 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 01 September 2011 - 00:58

Εσύ αμέσως να σχολιάσεις την τροπή της υπόθεσης, daily life fan. Kι όσο για το fanart μην το κακολογείτε ρε, εμένα μ'άρεσε!

Αγαπητέ Jorg, έχεις μεγάλο δίκιο σ'αυτό το θέμα με το ότι στην ουσία όλοι διαλέξανε πολλούς απλώς νομίζω ώρες ώρες γυρνάει ο διακόπτης στο κάρβουνο στον εργκέφαλό μου.

Επίσης τρελαλινομαι πως όλοι αποκαλείτε το κάθε Arcobaleno με το όνομά του. Ειλικρινά βαριόμουν τόσο πολύ να τα θυμάμαι.

Και μια ακόμα ιδέα που μου κατέβηκε. Αν και στην αρχή και ακόμα δηλαδή το θέμα μου μοιάζει κάπως "εγώ έχω την τάδε ομάδα" "εγώ την άλλη" οπότε "ας δούμε ποιος έχει την ικανότερη" δε θα ήταν χαζό αντί να ενωθούνε όλοι μαζί να πάνε και να πολεμήσουν μεταξύ τους? Σοβαρά τώρα, θα θελα πολύ να δω και κάτι τέτοιο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#551 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 02 September 2011 - 11:32

Εσύ αμέσως να σχολιάσεις την τροπή της υπόθεσης, daily life fan.

Πάω στοίχημα ότι δεν λείπει μόνο σ' εμένα.

"εγώ έχω την τάδε ομάδα" "εγώ την άλλη" οπότε "ας δούμε ποιος έχει την ικανότερη" δε θα ήταν χαζό αντί να ενωθούνε όλοι μαζί να πάνε και να πολεμήσουν μεταξύ τους?

Αν και κάπου σε χάνω... Βασικά, να ενωθούνε όλοι μαζί και να πάνε πού όμως; Να πολεμίσουν το αγόρι με την μάσκα; Χωρίς αυτόν δεν μπορούν να λύσουν την κατάρα οπότε δεν τους παίρνει. Δηλαδή μπορεί να τους πει και 'σκοτώστε με αν θέλετε, σιγά να μην σας πω'. Οπότε η μόνη επιλογή, έστω και επιφανειακά για την ώρα, είναι να κάτσουν στ' αυγά τους και να τον ακούσουν.

Επίσης δεν ξέρουμε ακόμα πού το πάει, δεν ξέρουμε τι τους έχει πει και δεν ξέρουμε καν τι χρειάζεται να πετύχουν ακόμα κι αν έχουν δικό τους σχέδιο. Μπορεί πολύ απλά να ανταγωνιστούν για να δουν ποιος είναι ο πιο ικανός ν' αναλάβει την αποστολή, μπορεί να πέσουν συμμαχίες, μπορεί-μπορεί-μπορεί αλλά έλπίζω να μην κλείσει με heartwarming δηλώσεις πίστης, αγάπης και φιλίας απέναντι στον super κακό.

Το καλό είναι ότι θα δούμε μπόλικους παλιούς χαρακτήρες - έχει καλές προοπτικές - και περιμένουμε να δούμε ακόμα πότε θα καταφτάσει ο καημένος ο Spanner στην Ιαπωνία.
Πού εισαι Spanner;

ΥΣΤ. Το καημένο το chapter με την ένωση των δαχτυλιδιών, σχεδόν πάτωσε στα rankings.

ySss0UF.jpg

#552 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 02 September 2011 - 12:01

Επίσης δεν ξέρουμε ακόμα πού το πάει, δεν ξέρουμε τι τους έχει πει και δεν ξέρουμε καν τι χρειάζεται να πετύχουν ακόμα κι αν έχουν δικό τους σχέδιο. Μπορεί πολύ απλά να ανταγωνιστούν για να δουν ποιος είναι ο πιο ικανός ν' αναλάβει την αποστολή, μπορεί να πέσουν συμμαχίες, μπορεί-μπορεί-μπορεί αλλά έλπίζω να μην κλείσει με heartwarming δηλώσεις πίστης, αγάπης και φιλίας απέναντι στον super κακό.

ΥΣΤ. Το καημένο το chapter με την ένωση των δαχτυλιδιών, σχεδόν πάτωσε στα rankings.

Aυτό είναι το κακό, πως ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα και πότε θα μάθουμε daymn? :roar: We want moar info! Αλλά αυτό που εννοούσα είναι ότι μου φαίνεται χαζό να παλεύουν μεταξύ τους από το να κάνουν κάτι εναντίων του. Δε λέω να του επιτεθούν αμέσως αλλά πολύ στρατός για το τίποτα? Για να παλέψουν πάλι μεταξύ τους? Ε θέλω κάτι άλλο αυτήν την φορά. Σιγά μη βάλουν και νούμερα και για παρουσιαστή την Haru!

Και πλάκα κάνεις τώρα! Επίσης δεν ξέρω αν εννοείς πιπίλες ή αν είναι λογοπαίγνιο για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ξες, "one ring to rule them all" thing με το αγόρι με τη μάσκα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#553 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 02 September 2011 - 12:08

Προσωπικά δε θα με χαλούσε να είναι κωμικός ο ανταγωνισμός και να έχει για παρουσιάστρια την Haru, αλλά δεν παίζει να γίνει. Το θέμα είναι να είναι ανοιχτές οι επιθέσεις και να μπορούν να χτυπάνε αιφνιδιαστικά και πισώπλατα αφού θα δούμε πάλι battle και όχι σε στυλ διαγωνισμού.

Όχι, εννούσα πως το chapter που ενώθηκαν τα δαχτυλίδια
Spoiler:
στα rankings της shonen jump έπιασε bottom 3 και για την ακρίβεια ήταν 3ο από το τέλος. Καμιά σχέση με τις πιπίλες ή τον άρχοντα των δαχτυλιδιών.

ySss0UF.jpg

#554 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 02 September 2011 - 12:12

D'awwww, OK! xD Χαζή Μαρία, μιλούσες για προηγούμενο chapter.

Επίσης, ναι μια χιουμοριστική έκδοση της μάχης θα ταν καλό αλλά καταλαβαίνεις τη σαρκαστική μου διάθεση όταν το είπα. Παρόλαυτα θα συμφωνήσω μαζί σου. Καθαρόαιμες μάχες θα ήταν πολύ προτιμότερο από μάχες του στυλ karate τρία σημεία ή ότι να ναι.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#555 Caliburn

Caliburn

ZzZzZzZz

• Members
  • 102 posts

Posted 03 September 2011 - 18:01

Ωραιο Chapteraki......
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team