Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Katekyo Hitman Reborn!
Posted 13 July 2011 - 13:52
Posted 13 July 2011 - 14:11
Either way, δε θα ήταν περίεργο αν κάποιος εκεί που ήταν μέσα στους πρώτους ακόμα φύλακες -που το κάνανε κυριολεκτικά από πρωτοβουλία δικιά τους- ξαφνικά να του γυρνούσε το μάτι και να έλεγε μια ωραία πρωία "Και τώρα θέλω να κάνω την Vongola μια δυνατή οικογένεια". Μα ήταν ήδη δυνατή η οικογένεια κι ούτε καν δικιά του, του Giotto ήτανε και αυτός είχε την αρχική ιδέα. Αν δεν είχε γίνει κάτι συνταρακτικό στη ζωή του για να του αλλάξει η λάμπα τότε ο τύπος είναι απλώς τρελός.
Αλλά εφόσον δεν έδωσε τη δικαιολογία της πνευματικής αστάθειας τότε έναν άλλο λόγο θα χρειάζεται. Μα γιατί όλοι θέλουν τις "κακές φιγούρες" κενές? Δεν πρέπει να έχουν κι αυτές την ανθρωπιά τους? Δεν έγιναν μια μέρα ξαφνικά κακοί...
Posted 13 July 2011 - 14:32
Aντε πάλι με το παράπονο του badass κακού χωρίς αιτία...μα αν είναι χωρίς αιτία είναι χάλια σαν χαρακτήρας. Αν δεν έχει λόγο γι αυτό που κάνει είναι ένας μονοδιάστατος, κακογραμμένος χαρακτήρας που υπάρχει μόνο και μόνο για να υπάρχει κακός. Κι ενώ στην αρχή είχα αναρωτηθεί κάπως, το έγραψε ωραία και μ'άρεσε πολύ. Εσένα τώρα δε σε άρεσε ο λόγος ή το ότι έχει λόγο (1)?
Either way, δε θα ήταν περίεργο αν κάποιος εκεί που ήταν μέσα στους πρώτους ακόμα φύλακες -που το κάνανε κυριολεκτικά από πρωτοβουλία δικιά τους- ξαφνικά να του γυρνούσε το μάτι και να έλεγε μια ωραία πρωία "Και τώρα θέλω να κάνω την Vongola μια δυνατή οικογένεια". Μα ήταν ήδη δυνατή η οικογένεια κι ούτε καν δικιά του, του Giotto ήτανε και αυτός είχε την αρχική ιδέα. Αν δεν είχε γίνει κάτι συνταρακτικό στη ζωή του για να του αλλάξει η λάμπα τότε ο τύπος είναι απλώς τρελός (2).
Αλλά εφόσον δεν έδωσε τη δικαιολογία της πνευματικής αστάθειας τότε έναν άλλο λόγο θα χρειάζεται. Μα γιατί όλοι θέλουν τις "κακές φιγούρες" κενές? Δεν πρέπει να έχουν κι αυτές την ανθρωπιά τους? Δεν έγιναν μια μέρα ξαφνικά κακοί...
(1) Βoth.
(2) Ακριβώς! Τρελα! Γιατι οχι? Απιθανο ειναι? Εμενα θα μου αρεσε περισσοτερο αν ετσι στα καλα καθουμενα αποφάσησε πως δεν του αρεσε η βονγκόλα έτσι οπως ηταν και ηθελε να την αλλαξει καταστρέφοντας την και πέρνοντας την αρχηγια για τον εαυτο του.... Αλλα όχι , έπρεπε ΠΑΛΙ να καταλήξουμε στο Love story και στην εκδίκηση επειδη η παντοτινή αγαπη του Φτυάρι πεθανε απο μια εκρηξη..... Και , ειναι ΚΑΚΟΙ Κ-Α-Κ-Ο-Ι γιατι να χρειαζονται ανθρωπια?? Οκ ναι ενα μπάκργκράουντ στόρι αλλα ελεος....
Ow και φυσικα στο τελος δάκρυα επειδη δεν καταλαβε τι επρεπε πραγματικα να κανει..... wtf , αν ειχα ενα ευρο για καθε φορα που εχει χρησιμοποιηθει αυτο , θα ημουν εκκατομυριούχος >.>
Περιμενω να δω ποιος θα πει "Μα ρε BFL shonen ειναι" -.-
Posted 13 July 2011 - 14:41
Posted 13 July 2011 - 14:52
Όσον αφορά το (2)...Κοίτα, δε με χαλάει η τρέλα ως δικαιολογία, στην αρχή της τρίτης παραγράφου -lol- λέω κιόλας ότι θα ταν καλή...αλλά ναι, απλώς δεν την έδωσε. Τι να κάνεις. Αλλά εφόσον δεν είναι τρελός χρειαζόμαστε κάποιον άλλον λόγο.
Και δεν υπάρχει άνθρωπος που γεννήθηκε κακός φίλε BFL. Είναι πολύ μανιχαϊστικό τρόπο σκέψεις έχει καλέ! Επειδή κάποιος είναι "κακός" και θες να τον σπάσεις στο ξύλο δε σημαίνει ότι κι αυτός δεν έχει κάποιο σοβαρό λόγο που είναι έτσι. Κανείς μα κανείς άνθρωπος δε θα πει "σήμερα, ενώ όλα πάνε καλά στη ζωή μου, θα σκοτώσω λίγο κόσμο". Και φυσικά όποιος κι αν είναι ο λόγος του δε σημαίνει ότι εσύ πρέπει να τον ασπαστείς ή ότι τον δέχεσαι αλλά ότι έχει κάποιον λόγο.
Επίσης, για το (1), ε, εντάξει, τι να κάνεις εκεί. Ήταν λίγο awkward να πέσει ξαφνικά love story εδώ ομολογώ αλλά σκέψου θετικά. Μέχρι τώρα κανένας άλλος στο συγκεκριμένο manga δεν χρησιμοποίησε κάτι τέτοιο ως δικαιολογία. Είναι ο πρώτος -κι ας ελπίσουμε κι ο μοναδικός- και γενικότερα η manga-ka ναι μεν χρησιμοποιεί κλισέ αλλά για μένα το κάνει με καλό τρόπο και πάντα κάτι διαφορετικό, δεν επαναλαμβάνεται.
Θα συμφωνήσω μαζί σου πάνυως στο ότι δεν αντέχω άλλο να βλέπω ανθρώπους να κλαίνε μαζί με τον άνθρωπο που μέχρι δέκα λεπτά ήθελαν να σκοτώσουν/νικήσουν ή οτιδήποτε. Είναι αηδία και σπαστικό. Θέλω μια φορά να δω έναν shounen πρωταγωνιστή να μη δίνει δεκάρα και να τον παραδίδει, να τον σκοτώνει ή ο,τι του κάνει χωρίς να συγκινηθεί καθόλου.
Posted 13 July 2011 - 15:13
lameshit.jpg
Posted 14 July 2011 - 11:14
Καλά είμουν σίγουρος ότι το chapter θα έκλεινε με τους Vindice,άντε να δούμε τι θέλουν πάλι

Posted 14 July 2011 - 11:25
Πολύ καιρο είχα να δω ως κίνητρο κακού την αγάπη για μια γυναίκα σε manga και ειδικά σε fantasy shonen,μιας και γενικά το θεωρούν πολύ κλισέ οι mangakas και το αποφεύγουν.
I lol'd there.
*waving intensifies*
Posted 14 July 2011 - 11:44
BTW επειδη δεν εχω καταλαβει , το Vongola super intuition τι δυνατότητες εχει??

Posted 14 July 2011 - 12:13
Τι να πεις, ούτε καν lie detector!
Posted 14 July 2011 - 12:18
Εννοούσα ότι το reborn έχει αρκετά κλισέ ώστε το "έγινα κακός για μια γυναίκα" να μην θεωρείται ένα από αυτά. Και να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πολλά anime (shounen τουλάχιστον) που να χρησιμοποιήθηκε αυτό ως κύριος λόγος.
Also vongola intiution Αν και το έχει εξηγήσει και στο anime και αρκετά ξεκάθαρα.
Αλλά βέβαια, κάλεσα τον άλλο spammer, μη γίνω και εγώ
*waving intensifies*
Posted 14 July 2011 - 12:39
~~~Spammer's Paradise~~~
Posted 19 July 2011 - 10:52
Posted 21 July 2011 - 19:35