Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Katekyo Hitman Reborn!

• Please log in to reply
1204 replies to this topic

#466 Clow Reed

Clow Reed

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 16 June 2011 - 14:32

Επιτέλους να κάνει κάτι και η μικρή chrome!Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να μπλοκάρει ολοκληρωτικά το ΧΧ Burner:smokingg:Υποπτεύομαι ότι στο επόμενο chapter θα μας αποχαιρετήσει ο Daemon Spade:joyful:Mετά θα ρίξει και κανά μονόλογο ο Reborn σχετικά με την ιστορία της πρώτης vongola family,άρα σε μερικές εβδομάδες τελειώνει το αrc εκτός απροόπτου βέβαια,γιατι είναι στο παιχνίδι και οι τρομεροί mafia law protectors που πάντα κάνουν το καθήκον τους διακριτικά, χωρίς να αφήνουν "ξενους" να αναμειγνύονται στα καθήκοντα τους.
It is Sky that allows the Cloud to move about freely but someday,i will even bite up the Sky itself.

#467 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 June 2011 - 14:53

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#468 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 16 June 2011 - 15:11

που είναι ο Byakuran ορε!
μια χαρά μου φάνηκε αν και ήθελαν να τον φάει τον Enma o μικρο(tsu)tsuna που λέει και ο Napster
δε με χάλασε όμως και στο τέλος ωραία η pic....από ότι κατάλαβα πάμε για flashback
btw η vongola δεν ήταν από την αρχή μαφια αλλά ο δεύτερος(λες και μιλάω για hokage είναι) την έκανε έτσι

#469 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 June 2011 - 15:40

Nαι ήτανε κάτι σαν vigilante ομάδα που προστάτευε τους απλούς ανθρώπους αλλά σε πάω στοίχημα δεν ήταν αγγελούδια και μπορεί να μην έκλεβαν απ'τους φτωχούς και να τους είχανε υπό αλλά νομίζω όλα δρομολογήθηκαν όταν οι απλοί άνθρωποι άρχισαν να τους βλέπουν σαν "ανώτερους" σαν μικρούς Θεούς. Κι αφόσον ο είναι Spade Vongola first generation τότε σίγουρα υπήρχε πάντα η υπόννοια ή η πεποίθηση σε κάποιους ότι είναι ανώτεροι απ'τους απλούς "θνητούς" καθώς κι ότι θέλουν μερικοί λεφτά κλπ κλπ...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#470 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 18 June 2011 - 21:32

Spoiler:

#471 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 23 June 2011 - 10:59

http://www.mangareader.net/katekyo-hitman-reborn/342

Spoiler:

Edited by aXxXeL, 23 June 2011 - 12:01.

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#472 Clow Reed

Clow Reed

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 23 June 2011 - 13:32

Spoiler:

It is Sky that allows the Cloud to move about freely but someday,i will even bite up the Sky itself.

#473 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 23 June 2011 - 17:56

πoλύ γρήγορο μου φάνηκε...ποιος είναι ο λόγος αραγε που σταματήσανε τον Reborn?

#474 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 30 June 2011 - 13:39

http://mangastream.com/read/katekyo_hitman_reborn/12579302/1

Πολύ kick-ass έπεσε σε αυτό το chapter

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#475 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 30 June 2011 - 13:42

πολύ ωραίο και ξύλο και ιστορία...μια χαρά :)

#476 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 30 June 2011 - 19:14

Μόνο εγώ νομίζω ότι έπρεπε να έιχανε τελειώσει σε αυτό το chapter? Αν και χαίρομαι που μας έδειξε επιτέλους κάτι έστω κι αν είναι ένα μικρό δείγμα για τα arcobaleno κι ότι όντως έχουν κάποια σχέση με την Vongola familia, αυτός ο Spade αλλά κι ο Tsuna, πολύ overpowered βρε παιδί μου...Αλλά δεν πειράζει, είδαμε ωραίο flashback. I like plot development you know!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#477 Clow Reed

Clow Reed

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 30 June 2011 - 20:25

Μου αρέσει αυτή η "μυστικοπάθεια" της Amano σχετικά με τα Arcobaleno,έτσι θα είναι και πιο epic όταν θα αποκαλυφθούν τα μυστικά τους στο μέλλον και ταυτόχρονα δίνει και ένα κύρος στα 7 strongest infants.Τέλος πάντων,το περίμενα ότι ο Daemon θα είχε κάποια κρυμμένη δύναμη άλλωστε mist is deception.Go Tsuna!Είναι η ευκαιρία στο επόμενο ή στα επόμενα chapters να δείξεις αν αξίζεις τελικά την θέση του 10th Vongola.

#478 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 01 July 2011 - 16:11

αρχίζει και failarei άσχημα...πρέπει να το τελειώσει γρήγορα

Posted Image

#479 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 01 July 2011 - 22:10

Θα συμφωνήσω ότι αρχίζει και χαλάει, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να το τελειώσει σύντομα.
Έχει τόσα πράγματα να μας εξηγήσει, για τους vindice, τους arcobaleno etc (Αν εννοείς το manga. Αν μιλάς για το arc συμφωνώ).
Spoiler:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#480 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 01 July 2011 - 23:50

ναι σόρρυ,το αρκ εννούσα..για τον λόγο ακριβώς που παραθέτεις στο σποιλερ

Posted Image