Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ninja Boy - Iga no Kabamaru
Posted 27 February 2010 - 17:53

Posted 27 February 2010 - 18:39
To κατεβάζω εγώ raw, αλλά έχει κολλήσει στο 15% και έχει 1 seeder όταν θυμάται.
Αν κατεβεί ποτέ θα ενημερώσω, αλλιώς αν θες μπορώ να σε pm και να γίνεις κι εσύ ένας από μας τους leechers που περιμένουν τον "θεό".
Ναι αυτό είναι το κακό με τις παλιές σειρές..... Και μετά κατεβάζεις για 2 χρόνια με ταχύτητα ταχυδρομικού περιστεριού..... Λες να το πιάσει ποτέ κανένα γκρουπ να το μεταφράσει;
Posted 28 February 2010 - 00:25

Posted 28 February 2010 - 04:11
Aν και θα έλεγα "δεν νομίζω", ψάχνοντας για την ταινία (από πάνω) στο live journal έπεσα πάνω σε κάποια συζήτηση για μετάφραση του anime. Οπότε δεν ξέρεις καμιά φορά.Ναι αυτό είναι το κακό με τις παλιές σειρές..... Και μετά κατεβάζεις για 2 χρόνια με ταχύτητα ταχυδρομικού περιστεριού..... Λες να το πιάσει ποτέ κανένα γκρουπ να το μεταφράσει;

Για την ταινία, φαίνεται καλύτερη απ' ότι περίμενα. Ο shizune είναι για τα μπάζα: Αν έτσι ήταν τα πρότυπα του ωραίου το 1983 τώρα καταλαβαίνω γιατί είναι έτσι τα σημερινά.

O kabamaru, καλός όμως. Είναι πολύ κοντά σ' αυτόν του anime. Η Mai καμία σχέση βέβαια, αλλά δεν επιτρέπεται να βάφουν τα μαλλιά τους στο σχολείο οπότε τι να κάνουμε...Αναρωτιέμαι πως κάναν την Kaoru που ήταν και ξανθιά και με περμαναντ.

--Αν βρει κανένας link για κατεβασμα της ταινίας please tell me.--
Posted 01 March 2010 - 16:31
Για την ταινία, φαίνεται καλύτερη απ' ότι περίμενα. Ο shizune είναι για τα μπάζα: Αν έτσι ήταν τα πρότυπα του ωραίου το 1983 τώρα καταλαβαίνω γιατί είναι έτσι τα σημερινά.
O kabamaru, καλός όμως. Είναι πολύ κοντά σ' αυτόν του anime. Η Mai καμία σχέση βέβαια, αλλά δεν επιτρέπεται να βάφουν τα μαλλιά τους στο σχολείο οπότε τι να κάνουμε...Αναρωτιέμαι πως κάναν την Kaoru που ήταν και ξανθιά και με περμαναντ.
Ο Shizune είναι στο πνεύμα των ταινιών καράτε της εποχής!

Posted 15 April 2010 - 23:50

Ο λόγος ήταν επειδή ήθελα να δω τυχόν διαφορές ανάμεσα στην δική μας έκδοση και του πρωτότυπου. Τίποτα extra σκηνες... Τελικά τζίφος! Δεν είχαν κόψει τίποτα, πέρα από την σκηνή που τραβολογάει την Kaoru πηδώντας από δέντρο σε δέντρο που έδειξε να πετάγεται το βυζί της ενώ στην δικιά μας έκδοση αν θυμάμαι καλά το ρετουσάρανε. Κλασικό Ιαπωνικό χιούμορ (το έχω πετύχει και σε άντρες) που δεν μπορώ να καταλάβω

Κατα τ' άλλα. οι φωνές ΟΚ, εκτός του Kabamaru που δεν μου άρεσε καθόλου. Η έκδοση μας από άποψη ηθοποιών θα ήταν μια χαρά αν δεν ήταν χάλια η μεταγλώττιση και ο ήχος. Ο δικός μας Kabamaru είχε πολύ πιο καλή φωνή.
Posted 07 September 2010 - 01:46
Posted 07 September 2010 - 03:11
Posted 07 September 2010 - 03:20

Ξερετε κανα link?
Posted 07 September 2010 - 04:00
To μονο που με χαλασε ηταν ο ηχος και πιο συγκεκριμενα η μουσικη η οποια ωρες ωρες σκεπαζεται απο τις δυνατες φωνες των χαρακτηρων.Αυτο βεβαια παρατηρειται σε πολλα retro anime but still...
Θυμαμαι ολα τα κλασικα κομματια εν μεσω των επεισοδιων και θεωρω πως στο ελληνικο ακουγονταν καλυτερα.
Κατα τα αλλα very nice!Aντε να γινει internationally αποδεκτo σαν classic.
Λεμε τωρα...

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 07 September 2010 - 08:54
Posted 07 September 2010 - 12:12
Είδα το ένα από τα δύο επεισόδια χτες και με χτύπησε το κύμα νοσταλγίας. Οk σε μερικά σημεία μου έλλειψε το ελληνικό dub για το epicness της υπόθεσης αλλά προτιμώ αυτήν την έκδοση any time of the day.
Ας ελπίσουμε βέβαια να μην το dropparoun (γι αυτό στείλτε όσα ενθαρρυντικά μηνύματα μπορείτε στο fansub group- ΟΧΙ ΕΣΥ LDM). XD
Posted 05 October 2010 - 01:26