Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ninja Boy - Iga no Kabamaru

• Please log in to reply
60 replies to this topic

#16 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 13 May 2008 - 07:49

35 επισοδεια δεν ειναι συνολικα ; Τουλαχιστον ετσι ακουσα καπου.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#17 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 May 2008 - 11:49

Όχι είναι 24.
phmava.php

#18 Rick Hunter

Rick Hunter

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 24 May 2008 - 23:24

Εχω δει ολα τα επεισοδια και σιγουρα ειναι το ποιο αστειο ανιμε που εχει περασει απο την ελλαδα!!..ο καμπαμαρου εδινε ρεσιταλ καθε φορα που ετρωγε!!!!!!:respect::kakaka:
Posted Image

#19 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 29 May 2008 - 11:39

Βρήκα προχτές στο dvdάδικο της γειτονίας ένα dvd με τα πρώτα επεισόδια της σειράς! :oo: Είναι μεταφορά από τις κασέτες του 80! Δεν ξέρω πόσα dvd έχουν βγει, γιατί ο τύπος είχε μόνο το πρώτο.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#20 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 29 May 2008 - 13:43

Βρήκα προχτές στο dvdάδικο της γειτονίας ένα dvd με τα πρώτα επεισόδια της σειράς! :oo: Είναι μεταφορά από τις κασέτες του 80! Δεν ξέρω πόσα dvd έχουν βγει, γιατί ο τύπος είχε μόνο το πρώτο.

Kabamaru σε DVD-ποιοτητα (οσο μπορει να ειναι βεβαια μια σειρα του '80); Me wants badly!

Εχεις καμια ιδεα σε τι γλωσσα ειναι;
Posted Image

#21 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 29 May 2008 - 16:58

Δεν είναι DVD ποιότητα. αφού λέει πως είναι μεταφορά κασέτας. Και αν είναι το DVD που κυκλοφορεί και δεν το κανε μόνος του ο μαγαζάτορας τότε δεν πρόκειται για τα πρώτα επισόδεια αλλά κάπου ενδιάμεσα
Posted Image

#22 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 30 May 2008 - 09:40

Είναι όπως το λέει ο Leon. Είναι μεταφορά από την κασέτα με την original μεταγλώττιση. Τώρα πια επεισόδια έχει δεν το γνωρίζω. Κάπου στο εξώφυλλο έλεγε πως είναι το πρώτο dvd , οπότε υποθέτω πως θα κυκλοφορήσουν κι άλλα.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#23 xalkidiki

xalkidiki

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 12 September 2008 - 11:41

error....

Edited by xalkidiki, 15 September 2008 - 20:32.
κ

#24 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 12 September 2008 - 11:45

δεν επρεπε να το ανοιξεις αυτο θεμα εδω...επρεπε να πας αλλου....καποιος lock...

#25 xalkidiki

xalkidiki

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 15 September 2008 - 20:30

συγνωμη για το θεμα αλλου ηταν να μπει αλλου μπηκε ....
μια ερωτηση παιδια τις φωνες που κανουν την μεταγλωτιση τις ξερεται?
εχω οργωση τα σιτε και τα φορουμ κανεισ δεν ξερει σιγουρα
εγω βρηκα για καπαμαρου 2 βλαδιμιρος κυριακιδης-βασιλης χαλακατεβακας

#26 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 15 September 2008 - 23:04

Kαι δε νομίζω να βγάλεις και άκρη. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό του πανούση:deadga6:

Check this out:hahaha:(from wikipedia)

Reception (about Kabamaru)

Besides Japan, the anime has been distributed in France, Italy, Greece, Cyprus and countries in the Arabic peninsula. It has attained the status of cult classic in many of these regions, in part due to its extravagant characters and plot.

For Greek and Cypriot fans, a key element that adds to the show's notoriety is its poor dubbing. Translated from Japanese into Greek through English, the dub has many instances of awkward, word-for-word, or completely erroneous translation (such as calling a baseball bat by the word for the mammal bat, or referring to a shuriken as a "knife".) The actors' performance is also sub par, featuring bad to non-existent lip-synching, the repeat of a phrase over the characteristically long-winded original Japanese, an actor dubbing two characters in the same scene using the same voice, and speaking in a monotone or a low voice while the animated character is shown yelling. Viewers generally feel that all this makes the dub hilarious rather than insufferable.

Wikipedia has everything:oo:
Posted Image

#27 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 16 September 2008 - 08:52

Παιδιά σας έχω άσχημα νέα..
Πήγα να δω χτες κάποια επεισόδια της σειράς στο youtube και είδα αυτό [media]http://www.youtube.com/watch?v=eIUdUep-mo0[/media] στο κανάλι του profsinistro.
Μου φαίνεται πως οι εταιρίες άρχισαν σιγά σιγά να ξυπνάνε μετά από λήθαργο χρόνων..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#28 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 16 September 2008 - 09:42

καμπαμαρού για να δεις και να αξίζει να το δεις κατεμε ειναι με την ελληνική μεταγλώτιση..το 50 % του ανιμε για μενα ειναι οι φωνές...Είναι ένα απο τα καλύτερα ανιμε που υπάρχουν...Ο καμπαμαρού ειναι cult.τελεία και παύλα...εγω βρήκα τα 3 τελευταια επεισόδια σε βιντεοκασέτες μόνο σε ενα παλιό βιντεοκλαπ στη γειτονιά μου στην Κύπρο...η αδερφή μου με είπε οτι βρηκε dvd στην Αθήνα αλλά με αθλια εικόνα αφού ειναι αντιγραφή απο βιντεοκασέτες

#29 kavamarou

kavamarou

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 16 October 2008 - 16:08

Παιδιά, όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του γράψω όλα τα επεισόδια, καθώς τα έχω σε dvd(ποιότητα βέβαια βιντεοκασσέτας).Θα εξυπηρετήσω τον/την οποιο/αδήποτε αρκεί να είναι και αυτός/ή άρρωστος/η με τον Kagemaru(όπως αναφέρεται το αληθέστερο όνομά του στο πρώτο επεισόδιο).Μόνο οι παιδικές αναμνήσεις και η νοσταλγία μας έμειναν πια...

Επικοινωνήστε μαζί μου στο kavamarou@hotmail.com

#30 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 16 October 2008 - 23:22

For Greek and Cypriot fans, a key element that adds to the show's notoriety is its poor dubbing. Translated from Japanese into Greek through English, the dub has many instances of awkward, word-for-word, or completely erroneous translation (such as calling a baseball bat by the word for the mammal bat, or referring to a shuriken as a "knife".) The actors' performance is also sub par, featuring bad to non-existent lip-synching, the repeat of a phrase over the characteristically long-winded original Japanese, an actor dubbing two characters in the same scene using the same voice, and speaking in a monotone or a low voice while the animated character is shown yelling. Viewers generally feel that all this makes the dub hilarious rather than insufferable.

Wikipedia has everything:oo:

:terror2:ντάξει μιλάμε είναι τρομακτικά ακριβής αυτή η περιγραφή, έτσι? αλλά όχι πείτε μου, γίνεται Kabamaru χωρίς ελεηνικο (ελεεινό&ελληνικό για όσους δεν κατάλαβαν) dub?:canthelp:

Posted Image