Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 1 Ψήφοι

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Που σπουδάζεις (406 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 ψήφοι [63.79%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 ψήφοι [25.86%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 ψήφοι [10.34%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 10.34%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#451 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 13:18

οταν δινω ενα μαθημα δεν κοιμαμαι παρα μονο λιγο το μεσημερι της προηγουμενης ημερας.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#452 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 00:10

Καλή εξεταστική σε όλους. Κουράγιο και όσο βρέχει θα την παλεύουμε για να διαβάσουμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#453 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 00:43

Πληροφορική Οικονομικού Πανεπιστημιου Αθηνας... soon (hopefully) to finish :/

#454 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 12:47

Ρε μην μασάτε με λίγη ντόπα όλα γίνονται. Το Γενάρη έδινα τρία μαθήματα την ίδια μέρα και ένας φίλος μου έδωσε λιποδιαλύτη σε χάπια (αυτά τα χάπια έχουν τρελή ποσότητα διεγερτικών). Έχασα 4 κιλά μέσα σε μια βδομάδα ,κοιμόμουν (όταν τα κατάφερνα) περίπου 4 ώρες τη μέρα και μόνο διάβαζα χωρίς να εμφανίζω σημάδια κούρασης. Και πέρασα και τα τρία μαθήματα.

Ντόπα FTW. Λέω φέτος να δοκιμάσω αμφεταμίνες...:burningbe3:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#455 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 14:49

Ρε μην μασάτε με λίγη ντόπα όλα γίνονται. Το Γενάρη έδινα τρία μαθήματα την ίδια μέρα και ένας φίλος μου έδωσε λιποδιαλύτη σε χάπια (αυτά τα χάπια έχουν τρελή ποσότητα διεγερτικών). Έχασα 4 κιλά μέσα σε μια βδομάδα ,κοιμόμουν (όταν τα κατάφερνα) περίπου 4 ώρες τη μέρα και μόνο διάβαζα χωρίς να εμφανίζω σημάδια κούρασης. Και πέρασα και τα τρία μαθήματα.

Ντόπα FTW. Λέω φέτος να δοκιμάσω αμφεταμίνες...:burningbe3:

εύχομαι να μη χρωστάς πολλά μαθήματα γιατί δε σε βλέπω να ζεις για πολύ

#456 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 20:44

Καλά ούτως ή άλλως χάνω 3 με 4 κιλά σε κάθε εξεταστική (παίζει να είμαι ο μόνος που το καταφέρνει αυτό..) αλλά η αλήθεια είναι ότι το Γενάρη είχα φτάσει στα 76 κιλά. Σαν ακτινογραφία που περπατάει ήμουν.

Αλλά δε βαριέσαι. Μάλλον την επόμενη θα έχω πάρει πτυχίο οπότε δεν ανησυχώ.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#457 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 21:41

Κοινωνιολογία Παντείου είμαι εγώ.

Παρ' όλο που είναι ένας αξιολογότατος κλάδος,επειδή στην Ελλάδα έχει υποβαθμιστεί λόγω δυσκολίας στην μετέπειτα ''αποκατάσταση'', σχεδόν όλοι εκεί δεν την είχαν πρώτη επιλογή(μέσα σ' αυτούς και εγώ).Με άλλα λόγια όλοι οι αποτυχημένοι/ες εκεί είμαστε μαζεμένοι:bleh:

Και έτσι απ' τους 300 φοιτητές/τριες που κανονικά είμαστε,ζήτημα να πατάνε στα μαθήματα καμιά 60αριά-70αριά(και όταν λέω να πατάνε δεν εννοώ κάθε μέρα,απλά δίνουν/δίνουμε σημεία ζωής).

Οι κορυφαίες στιγμές είναι στις εξεταστικές,όταν το 80% των παρευρισκόμενων ρωτάει πως λέγεται το μάθημα που δίνουμεPosted Image

#458 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 23:40

Καλά ούτως ή άλλως χάνω 3 με 4 κιλά σε κάθε εξεταστική (παίζει να είμαι ο μόνος που το καταφέρνει αυτό..) αλλά η αλήθεια είναι ότι το Γενάρη είχα φτάσει στα 76 κιλά. Σαν ακτινογραφία που περπατάει ήμουν.

Αλλά δε βαριέσαι. Μάλλον την επόμενη θα έχω πάρει πτυχίο οπότε δεν ανησυχώ.

Eσύ την εξεταστική περιμένεις για να χάνεις?Ένα θα σου πω:Αρχές Οκτώβρη μετά την εξεταστική του Σεπτέμβρη,~74 κιλά.Αρχές Ιούνη που καλά καλά δεν έχουμε μπει στην εξεταστική,~65 κιλά.Σε λίγο καιρό δεν θα 'χω και τίποτα άλλο για να χάσω...:OMG3:

#459 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 23:46

Αρχή της εξεταστικής του Ιούνη 2010 ~88 κιλά.

Αρχή της εξεταστικής του Ιούνη 2011 ~98 κιλά.

Αρχή της εξεταστικής του Ιούνη 2012 ελπίζω ~83 κιλά

:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#460 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 00:00

Ρε άνθρωποι του Θεού, προσέχετε με αυτές τις ντόπες και τις λοιπές μεταβολές βάρους από εξεταστική σε εξεταστική. Πάρτε για παράδειγμα εμένα που από τα 18 μου μέχρι τώρα είμαι 57 κιλά σταθερά, ανεξάρτητα από εξεταστικές, διακοπές, Χριστούγεννα / Πάσχα / Καλοκαίρι κλπ :tensai:

Κατά τ' άλλα, πρέπει να το έχω γράψει και στην τρύπα, αλλά ας το γράψω κι εδώ. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου τα χειρότερα στη γραμματεία και σε αυτόν που είναι υπαίτιος για την ανακάλυψη του ελληνικού γραφειοκρατικού συστήματος. Πάω ένα εξάμηνο πίσω στην ορκωμοσία καθαρά για γραφειοκρατικούς λόγους, τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει από μαθήματα.

E5VV38U.jpg

#461 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 20:16

εμμμ εχεις φαι ποτε σου αρνι ολοκληρο;
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#462 NiKaNoRoU

NiKaNoRoU

Cαποιος Jων

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 21:17

Αρχιτεκτονική ΑΠΘ και λόγω ενός προβλήματος υγείας, το εαρινό μου εξάμηνο καταστράφηκε τελείως (μαζί και η εξεταστική).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#463 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 17:42

Ξέρει κάποιος/-α αν θα γίνουν εξετάσεις την Τετάρτη 15 του μήνα(aka μεθαύριο:bleh:) στη Φιλοσοφική ή αν θα μετατεθούν σε άλλη μέρα λόγω της απεργίας; Ευχαριστώ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#464 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 17:50

Ξέρει κάποιος/-α αν θα γίνουν εξετάσεις την Τετάρτη 15 του μήνα(aka μεθαύριο:bleh:) στη Φιλοσοφική ή αν θα μετατεθούν σε άλλη μέρα λόγω της απεργίας; Ευχαριστώ.

και ρωτάς σε άσχετο forum?δεν έχετε κανένα δικό σας ή γραμματεία...αα ξέχασα θεωρητική:P

πέρα από την πλάκα μάλλον δε θα γίνει γενικά μάθημα-εξέταση(ίσως χάσω και εγώ εξέτάση εργαστηρίου).....το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας να δεις ...το ξέρω ταλαιπωρία αλλά welcome to Greece

#465 Vicka

Vicka

Starting...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 19:06

Έχει βγει ανάκοινωση πως όλα τα μαθήματα μεταφέρονται την Κυριακή 19 Ιουνίου.