Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2011 - 13:18

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 00:10

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 00:43
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 12:47
Ντόπα FTW. Λέω φέτος να δοκιμάσω αμφεταμίνες...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 14:49
εύχομαι να μη χρωστάς πολλά μαθήματα γιατί δε σε βλέπω να ζεις για πολύΡε μην μασάτε με λίγη ντόπα όλα γίνονται. Το Γενάρη έδινα τρία μαθήματα την ίδια μέρα και ένας φίλος μου έδωσε λιποδιαλύτη σε χάπια (αυτά τα χάπια έχουν τρελή ποσότητα διεγερτικών). Έχασα 4 κιλά μέσα σε μια βδομάδα ,κοιμόμουν (όταν τα κατάφερνα) περίπου 4 ώρες τη μέρα και μόνο διάβαζα χωρίς να εμφανίζω σημάδια κούρασης. Και πέρασα και τα τρία μαθήματα.
Ντόπα FTW. Λέω φέτος να δοκιμάσω αμφεταμίνες...
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 20:44
Αλλά δε βαριέσαι. Μάλλον την επόμενη θα έχω πάρει πτυχίο οπότε δεν ανησυχώ.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 21:41
Παρ' όλο που είναι ένας αξιολογότατος κλάδος,επειδή στην Ελλάδα έχει υποβαθμιστεί λόγω δυσκολίας στην μετέπειτα ''αποκατάσταση'', σχεδόν όλοι εκεί δεν την είχαν πρώτη επιλογή(μέσα σ' αυτούς και εγώ).Με άλλα λόγια όλοι οι αποτυχημένοι/ες εκεί είμαστε μαζεμένοι

Και έτσι απ' τους 300 φοιτητές/τριες που κανονικά είμαστε,ζήτημα να πατάνε στα μαθήματα καμιά 60αριά-70αριά(και όταν λέω να πατάνε δεν εννοώ κάθε μέρα,απλά δίνουν/δίνουμε σημεία ζωής).
Οι κορυφαίες στιγμές είναι στις εξεταστικές,όταν το 80% των παρευρισκόμενων ρωτάει πως λέγεται το μάθημα που δίνουμε

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 23:40
Καλά ούτως ή άλλως χάνω 3 με 4 κιλά σε κάθε εξεταστική (παίζει να είμαι ο μόνος που το καταφέρνει αυτό..) αλλά η αλήθεια είναι ότι το Γενάρη είχα φτάσει στα 76 κιλά. Σαν ακτινογραφία που περπατάει ήμουν.
Αλλά δε βαριέσαι. Μάλλον την επόμενη θα έχω πάρει πτυχίο οπότε δεν ανησυχώ.
Eσύ την εξεταστική περιμένεις για να χάνεις?Ένα θα σου πω:Αρχές Οκτώβρη μετά την εξεταστική του Σεπτέμβρη,~74 κιλά.Αρχές Ιούνη που καλά καλά δεν έχουμε μπει στην εξεταστική,~65 κιλά.Σε λίγο καιρό δεν θα 'χω και τίποτα άλλο για να χάσω...

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2011 - 23:46
Αρχή της εξεταστικής του Ιούνη 2011 ~98 κιλά.
Αρχή της εξεταστικής του Ιούνη 2012 ελπίζω ~83 κιλά

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 00:00

Κατά τ' άλλα, πρέπει να το έχω γράψει και στην τρύπα, αλλά ας το γράψω κι εδώ. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου τα χειρότερα στη γραμματεία και σε αυτόν που είναι υπαίτιος για την ανακάλυψη του ελληνικού γραφειοκρατικού συστήματος. Πάω ένα εξάμηνο πίσω στην ορκωμοσία καθαρά για γραφειοκρατικούς λόγους, τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει από μαθήματα.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 20:16

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 17:42

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 17:50
Ξέρει κάποιος/-α αν θα γίνουν εξετάσεις την Τετάρτη 15 του μήνα(aka μεθαύριο
) στη Φιλοσοφική ή αν θα μετατεθούν σε άλλη μέρα λόγω της απεργίας; Ευχαριστώ.
και ρωτάς σε άσχετο forum?δεν έχετε κανένα δικό σας ή γραμματεία...αα ξέχασα θεωρητική

πέρα από την πλάκα μάλλον δε θα γίνει γενικά μάθημα-εξέταση(ίσως χάσω και εγώ εξέτάση εργαστηρίου).....το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας να δεις ...το ξέρω ταλαιπωρία αλλά welcome to Greece
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2011 - 19:06
Ξέρει κάποιος/-α αν θα γίνουν εξετάσεις την Τετάρτη 15 του μήνα(aka μεθαύριο
) στη Φιλοσοφική ή αν θα μετατεθούν σε άλλη μέρα λόγω της απεργίας; Ευχαριστώ.
Έχει βγει ανάκοινωση πως όλα τα μαθήματα μεταφέρονται την Κυριακή 19 Ιουνίου.