Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#406 Eva_But_No_Apple

Eva_But_No_Apple

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 11 December 2010 - 23:51

Με πανελληνιες ειχα περασει γεωλογικο πατρας στο οποιο δν πατησα ουτε για μιση ωρα ....
Μετα απο ενα χρονο σαπιλας και πολυ καρβουνου περασα Καλων Τεχνων ,Α8ηνα και εχω δυο βδομαδες να πατησω γτ υποτι8εται οτι τα εργαστηρια πρεπει να ειναι κλειστα οταν εχει καταληψη ....:/

το χει στρωσει απεξω :D
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars

#407 Billy Bons

Billy Bons

Starting...

• Members
  • 57 posts

Posted 12 December 2010 - 00:01

όπως και στη Ξάνθη....και θέλω να πω κάτι που άκουσα για να καταλάβετε πόσο λάθος είναι το system ...σε εργαστήριο στους ηλεκτρολόγους μηχανολόγους Ξάνθης(έτσι νομίζω λέγεται)
ρωτάει καθηγητής φοιτητή τι είναι λογισμικό και αυτός δεν ήξερε !!!!!και μιλάμε για σχολή κοντά στα 18500 μόρια

υπαρχουν και καλα στη Ξάνθη:
προχτες ενας τηλεπικοινωνιακος του ΔΠΘ παρουσιαζε εργασια του που πηρε δευτερη θεση στο κοσμο:riiight:

#408 Yavannie

Yavannie

La Yohda Stasella

• Members
  • 74 posts

Posted 12 December 2010 - 01:30

το χει στρωσει απεξω :D

I hate you :unlucky:

Posted Image

#409 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 12 December 2010 - 01:39

υπαρχουν και καλα στη Ξάνθη:
προχτες ενας τηλεπικοινωνιακος του ΔΠΘ παρουσιαζε εργασια του που πηρε δευτερη θεση στο κοσμο:riiight:

αυτός καλά κάνει και βρίσκεται εκεί κάτι άλλοι όμως δεν θα έπρεπε να είναι ούτε απέξω(δεν μιλάω μόνο για Ξάνθη αλλά για όλες τις σχολές) αλλά να μην ξέρει τι είνι λογιδμικό σε τέτοια σχολή...ανεπίτρεπτο
:madtodeath:

#410 Eva_But_No_Apple

Eva_But_No_Apple

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 12 December 2010 - 05:19

I hate you :unlucky:

:orly:Ε μορε....dont be jealous....Τωρα εγινε παγος ....Ασε που κανει κρυοοο:colddd:

Χαλια αστα να πανε...

#411 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 December 2010 - 07:18

:o υπηρχε τετιο 8εμααα...XDD well εγω ειμαι στο ΤΕΙ βιομηχανικου σχεδιασμου στη κοζανη, πρωτοετης ακομα βεβαια, φετος (περισι δλδ) εδωσα πανελλαδικες =] αρκετα ωραια σχολη φαινεται ^^
フカフカ

#412 Yavannie

Yavannie

La Yohda Stasella

• Members
  • 74 posts

Posted 12 December 2010 - 16:32

:orly:Ε μορε....dont be jealous....Τωρα εγινε παγος ....Ασε που κανει κρυοοο:colddd:

Χαλια αστα να πανε...

:emptyonexg1: Για μερικες μερες το θες το χιονι να νιωσεις χειμωνα..

Posted Image

#413 Eva_But_No_Apple

Eva_But_No_Apple

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 13 December 2010 - 10:41

:emptyonexg1: Για μερικες μερες το θες το χιονι να νιωσεις χειμωνα..

Οταν μ λειπει το χιονι ξαναβλεπω το 'Its a Wonderful Life'... :Blissfull:

#414 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 13 December 2010 - 19:19

βιολογικό τμήμα πανεπιστημίου αθηνών :dazed::sadist:

... προχωρημένο έτος ... :deadga6:
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#415 Megu

Megu

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 14 December 2010 - 18:48

βιολογικό τμήμα πανεπιστημίου αθηνών :dazed::sadist:

... προχωρημένο έτος ... :deadga6:

Κι εγώ στο βιολογικό είμαι, αλλά πρώτο έτος.

#416 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 14 December 2010 - 23:27

πολλές καλές επιτυχίες λοιπόν καλή αρχή!!!

προσωπική συμβουλή: 3-3 (δηλαδή 3 μαθήματα ανα 3 εξεταστικές) κάθε χρόνο κ βγάζεις την σχολή άνετα. ααα τα εργαστήρια στην ώρα τους, κάνε στον εαυτό σου αυτή τη χάρη.
Posted Image

#417 Megu

Megu

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 15 December 2010 - 01:41

πολλές καλές επιτυχίες λοιπόν καλή αρχή!!!

προσωπική συμβουλή: 3-3 (δηλαδή 3 μαθήματα ανα 3 εξεταστικές) κάθε χρόνο κ βγάζεις την σχολή άνετα. ααα τα εργαστήρια στην ώρα τους, κάνε στον εαυτό σου αυτή τη χάρη.

Arigato για τις ευχές και τη συμβουλή.:ureshii: Η αλήθεια είναι ότι τώρα που έρχεται η πρώτη εξεταστική έχω αρχίσει να ψιλοαγχώνομαι, γιατί δεν θέλω να μου μείνουν πολλά μαζεμένα για τα επόμενα χρόνια (ειδικά αυτά τα γενικά μαθήματα που έχουμε στο α' αξάμηνο) αλλά φαντάζομαι είναι το άγχος του πρωτάρη, μετά θα συνηθίσω.

#418 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 15 December 2010 - 02:24

αν ψιλοαγχώνεσαι καλό είναι αλλά περισσότερο κάνει ζημία. εγώ θυμάμαι ήρθε η πρώτη εξεταστική κ δεν ήξερα απο που ήρθε κ τί ήταν αυτό που με κτύπησε. κάθε εξεταστική έχει διάρκεια 4 εβδομάδων, μπορείς κάθε εβδομάδα κ μάθημα, αλλά πρώτα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος, ειδικά αυτά τα τεράστια σε μέγεθος μαθήματα που ζητάνε παπαγαλία σελίδες βιβλίου.

εργαστήρια σε συμφέρει να τα πας κάλα, βοηθούν στο βαθμό. όχι στο ποσοστό που θα έπρεπε μιας κ μας βγάζουν τη πίστη 4 χρόνια αλλα μιας κ είναι δύσκολο να πάρεις βαθμό καλό είναι να έχεις τα εργαστήρια καλα. κ όταν σε κάποια θα κάνετε ομάδες (πχ κατι οικολογίες, φυσιολογία κλπ) καλά θα είναι να διαλέξεις παιδία "εργατικά" κ "τακτικά" κ γενικά που δεν θα σου καθονται στο σβέρκο με τις εργασίες.

μετά σίγουρα θα συνηθίσεις, κ θα δεις ότι θα γίνεται πιο εύκολο το διάβασμα μιας κ θα ξέρεις πια περίπου πως εξετάζει ο κάθε καθηγητής.

αλήθεια σου εύχομαι να τα πας καλά! αν θες να ρωτήσεις κάτι εδώ θα είμαι, κ ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω.
Posted Image

#419 lou

lou

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 15 December 2010 - 14:16

είμαι στο σλαβικών σπουδών αθήνας:bahhh: (γ'εξάμηνο):wacko:

#420 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 February 2011 - 09:06

Έχει ιδέα κανείς πως μπορώ αν δηλώσω με το λεγόμενο 10% ? και να μεταπηδήσω σε άλλη σχολή...
Posted Image