Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 1 Ψήφοι

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Που σπουδάζεις (406 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 ψήφοι [63.79%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 ψήφοι [25.86%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 ψήφοι [10.34%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 10.34%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#376 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 17:45

Λες?Βασικά παίζει,γιατί αυτά τα τρεχαλητά για κάτι 250 δεν τα ρίχνεις και κάθε μέρα...Αφού μία φορά με λυπήθηκε και οδηγός και μου άνοιξε στη μέση της διαδρομής για να ανέβω :run:

αχχχ αυτο το 250 θα περασω ολη μου την ζωη να περιμενω στην σταση και μην καταφερνω να μπω ποτε :nanana::uhh::sadist:

#377 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 21:18

αχχχ αυτο το 250 θα περασω ολη μου την ζωη να περιμενω στην σταση και μην καταφερνω να μπω ποτε :nanana::uhh::sadist:

Έλα ρε συ,έχει τρικ.Αν είναι γεμάτη μία στάση με κόσμο και ρισκάρεις να μην μπεις,πας στην προηγούμενη.Αν και αυτή είναι πήχτρα,πας στην προηγούμενη της.Ε,μετά από έναν πεπερασμένο αριθμό βημάτων,θα φτάσεις σε κάποια που θα είσαι 100% σίγουρη ότι θα μπεις :wis:

#378 ice_hime

ice_hime

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 21:31

καλα στις δυο πρωτες (αυτες γυρω απο το παρκο) δεν τολμαω καν να σταματησω πηγαινω στην αλλη μετα τα φαναρια αλλα και παλι της κακομοιρας γινεται(παρεπιπτοντως καπου εκει πριν κατι μερες βρηκαν μια απο τις βομβες)καμια φορα κατευθυνομαι και στην προηγουμενη σταση στην ανηφορα αλλα 9 στις 10 φορες με το που στριβω το βλεπω να κατεβαινει και ξαναγυρναω...ειναι πραγματικα μαρτυριο

#379 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 21:32

100% sure way to get in

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#380 ice_hime

ice_hime

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 21:34

100% sure way to get in

Spoiler:

δεν κανει αφετηρια καπου κυκλικη κανει το συγκεκριμενο λεωφορειο

#381 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 21:58

Παντα εχουν μια αφετηρια.Πχ σε εμας το 829 Τει Αθηνα-Μετρο Αιγαλεω-Τει Πειραια εχει αφετηρια στο Τει Αθηνας
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#382 ice_hime

ice_hime

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 22:02

Παντα εχουν μια αφετηρια.Πχ σε εμας το 829 Τει Αθηνα-Μετρο Αιγαλεω-Τει Πειραια εχει αφετηρια στο Τει Αθηνας

κοιτα κανει μια τυπικη αφετηρια στην εισοδο του πανεπιστημιου ,το θεμα ειναι πως να φτασεις μεχρι εκει μιας που μονο αυτο το λεωφορειο περναει απο εκει

#383 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 22:20

Idd...Mέχρι την αφετηρία του 250 είναι ουσιαστική η μισή απόσταση μέχρι τη σχολή...Πάντως hime και γω σ'αυτήν μετά τα φανάρια πάω,και πάντα μπαίνω...Δεν λέω ότι δεν μένουν παιδία έξω,αλλά ντάξει καμία σχέση...Απλά λίγο κοντά να είσαι στις πόρτες περίπου είσαι ok...

Καταραμένο είναι αυτό το λεωφορείο ρε...Το ωραίο θα είναι όταν εμείς πλέον τελειώσουμε,να φτιάξουν τη γραμμή για να καλύπτουν όλους τους φοιτητές...Φυσικά,το να κάνουν κάτι τέτοιο είναι το ίδιο πιθανό με το να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ τη σχολή.:uhh::uhh::uhh:

#384 ice_hime

ice_hime

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 22:28

...Φυσικά,το να κάνουν κάτι τέτοιο είναι το ίδιο πιθανό με το να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ τη σχολή.:uhh::uhh::uhh:

so true :nanana::nanana::nanana:εκει θα αφησουμε τα κοκαλα μας μου φαινεται

τουλαχιστον ελπιζω οτι καποια στιγμη οι φοιτητες της φιλοσοφικης θα συνηδητοποιησουν οτι τους βολευει καλυτερα το 220 και το 221 και θα σταματησουν να ερχονται με το 250

#385 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2010 - 10:07

Επίτηδες το κάνουν,για να μας τρώνε τις θέσεις μέσα στο 250 και να έχουμε εμείς πρόβλημα...

Εκτός αν πάμε να πάρουμε εμείς κάνα άλλο δρομολόγιο...Αλλά ρε γ@μώτο,είναι τοοοοοοοσο άνετο να σε κατεβάζει μπροστά στη σχολή σου...Με το 608 που τυχαίνει να ανέβω σε εξεταστικές,είναι θάνατος η ανηφόρα...

#386 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 01:58

Παίδες, ως νουμπάς φοιτητής έχω να κνω μια ερώτηση για κάτι που είχε θιχτεί παλαιότερα στο φόρουμ. Όταν με κάποιο τροπο εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω ΑΠΘ ειτε στη νησιδα ειτε στη βιβλιοθηκη τοτε μπορω να κατεβασω Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ? Φυσικά εγώ θα θέλω να κατεβάσω μόνο νόμιμα πράγματα αλλά αν "τύχει" και κοιτάξω λίγο την κοπέλα δεξιά και ο "τύπος" από αριστερά μου γράψει κάτι και αρχίζει να κατεβάζει το Pro11 παράνομα, το ΑΠΘ θα το ξέρει? Κι αν το ξερει, τι μπορει να μου κανει?
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#387 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 02:18

Παίδες, ως νουμπάς φοιτητής έχω να κνω μια ερώτηση για κάτι που είχε θιχτεί παλαιότερα στο φόρουμ. Όταν με κάποιο τροπο εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω ΑΠΘ ειτε στη νησιδα ειτε στη βιβλιοθηκη τοτε μπορω να κατεβασω Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ? Φυσικά εγώ θα θέλω να κατεβάσω μόνο νόμιμα πράγματα αλλά αν "τύχει" και κοιτάξω λίγο την κοπέλα δεξιά και ο "τύπος" από αριστερά μου γράψει κάτι και αρχίζει να κατεβάζει το Pro11 παράνομα, το ΑΠΘ θα το ξέρει? Κι αν το ξερει, τι μπορει να μου κανει?

τι ρωτας ρε αγορι μου τωρα .... εννοειται! και τσοντα να κατεβασεις που λεει ο λογος δεν σου κανουν τιποτα ... keep faping (τα πνευματικα δικαιωματα :kakaka:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#388 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2010 - 18:47

Να σου απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό για όλο το έτος. Έχει γίνει και τα βρίσκουν και εύκολα γιατί έχουν πολιτική να ελέγχουν όλες τις πολλαπλές συνδέσεις (και τα torrents κάνουν πολλαπλές), τώρα αν ο διπλανός σου έχει rapidshare premium είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#389 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 00:03

Τιποτα...?
Εδω εχω βρει ποσα τσοντοσαιτ στους υπολογιστες της βιβλιοθηκης (τωρα βεβαια ποιος τα χρησιμοποιει εκει μεσα ειναι αλλο θεμα...) που εχουν γεμισει απο ιους.

Εγω ποτε δεν το παιρνω. Ειναι τοσο γεματο που ουτε σαρδελα δεν χωραει. η καλυτερη επιλογη ειναι το 221 ή το 220 απο τη αφετηρια. Σχεδον παντα βρισκεις θεση να κατσεις και ειδικα στη περιπτωση του 221 δεν γεμιζει συχνα. Βεβαια, λογω του οτι ειναι αφετηρια πετυχαινεις συχνα ελεγκτες... >.>

#390 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 09:43

Τεχνολογία Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λάρισα(ΤΕΙ)
Αν υπάρχει κανένας άνθρωπος Λάρισα αμα θέλει να πάμε για κανα καφέ γιατί τώρα πέρασα και είμαι μονο μου να μου στείλει pm:blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList