Παίδες, ως νουμπάς φοιτητής έχω να κνω μια ερώτηση για κάτι που είχε θιχτεί παλαιότερα στο φόρουμ. Όταν με κάποιο τροπο εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω ΑΠΘ ειτε στη νησιδα ειτε στη βιβλιοθηκη τοτε μπορω να κατεβασω Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ? Φυσικά εγώ θα θέλω να κατεβάσω μόνο νόμιμα πράγματα αλλά αν "τύχει" και κοιτάξω λίγο την κοπέλα δεξιά και ο "τύπος" από αριστερά μου γράψει κάτι και αρχίζει να κατεβάζει το Pro11 παράνομα, το ΑΠΘ θα το ξέρει? Κι αν το ξερει, τι μπορει να μου κανει?
Τιποτα...?
Εδω εχω βρει ποσα τσοντοσαιτ στους υπολογιστες της βιβλιοθηκης (τωρα βεβαια ποιος τα χρησιμοποιει εκει μεσα ειναι αλλο θεμα...) που εχουν γεμισει απο ιους.
αχχχ αυτο το 250 θα περασω ολη μου την ζωη να περιμενω στην σταση και μην καταφερνω να μπω ποτε 

Εγω ποτε δεν το παιρνω. Ειναι τοσο γεματο που ουτε σαρδελα δεν χωραει. η καλυτερη επιλογη ειναι το 221 ή το 220 απο τη αφετηρια. Σχεδον παντα βρισκεις θεση να κατσεις και ειδικα στη περιπτωση του 221 δεν γεμιζει συχνα. Βεβαια, λογω του οτι ειναι αφετηρια πετυχαινεις συχνα ελεγκτες... >.>