Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#226 RCkiller

RCkiller

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 02 October 2008 - 14:28

Πολλά παράπονα για μαθήματα βλέπω... τα παλούκια εδώ είναι τα Γλωσσολογικά. ΕΙΔΙΚΑ της θεωρητικής. Της εφαρμοσμένης παλεύονται. Να φανταστείτε, παιδιά επί πτυχίο να χρωστάνε το ΠΡΩΤΟ γλωσσολογικό, Εισαγωγή στη Γλωσσολογία Ι με τον καθηγητή που κόβει σαν υλοτόμος! Φρίκη!

Τι ωραία, τι καλά, κόπηκα 2 φορές σε αυτό. Με εμψυχώνει αυτό που λες, τουλάχιστον είμαστε πολλοί.
17/9/2010 17:34 #anime.gr <LethalMike> oles oi kopeles anomales einai

#227 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 11 October 2008 - 12:13

Μήπως υπάρχει κάποιος που να σπουδάζει Μηχανολόγος στη Θεσσαλονίκη να μου πει εντυπώσεις για τη σχολή?

15fkk04.jpg

#228 hananaki

hananaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 13 October 2008 - 20:49

Εγω παλι 3ο εξαμηνο Αγγλικης φιλολογιας Αθηνας και μπηκαμε στη δευτερη βδομαδα.
Απο τωρα φαινεται τιιιιι ωραια που θα περασουμε με αυτο το κωλομαθημα της Φωνητικης!
Γενικα βεβαια παλι καλα τουλαχιστον εχουμε και ελευθερο χρονο αφθονο οχι σαν του Πολυτεχνειου.
Πραγματικα εχω μια φιλη που τη λυπαμαι με τοσο διαβασμα που ριχνει!Αντε καλη επιτυχια σε ολους για το καινουριο εξαμηνο

Posted Image

#229 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 13 October 2008 - 21:06

Ενα εχω να πω. Αρχισαν παλι οι καταλ-...-γκουχ-...συνελεύσεις. Μολις μπηκαμε στην 3η εβδομαδα και εχουμε την 2η συνελευση αυριο. Δλδ μεσα σε 12 μερες μαθηματων οι 2 ειναι συνελευσεις.
**** τα εργαστηρια... Παλι θα τρεχουμε σε ασχετες μερες και ωρες να αναπληρωσουμε.-_-

ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Αφου έχουμε επισημη συνελευση προγραμματισμένη για τις 15(εχουν ειδοποιηθει ολοι οι καθηγητες και οι γραμματειες εδω και καιρο)
Δλδ στις 13 μερες λειτουργιας θα εχουμε 3 συνελευσεις! :oo:

Μπραβο στα παιδια! Εχουν φαινεται πολλες φιλοσοφικες αναζητησεις και μετά το ασφαλιστικό αποφάσισαν να λύσουν μάλλον κανα προβλημα με τις τραπεζες.
  • Μπορει να κανουμε και συμβολικη καταληψη 2-3 ημερων για να συμπαρασταθουμε στην κρίση που περναει η Ισλανδια τον τελευταιο μηνα. Αλλα παλι λενε οτι τα θεματα θα ειναι σχετικα με την παιδεια. Χμμμμ...
  • Ισως να συζητησουμε την τεραστια αναπτυξη των ασιατικων πανεπιστημιων στην ευρωπη τον τελευταιο καιρο. Οι κινεζοι θα μας κλεισουν τα πανεπιστημια και θα μας αναγκασουν μετα να μαθουμε ολους τους κινεζικους χαρακτηρες υποχρεωτικα! Και ισως και ολα τα kanji! Omg! Πρεπει να γίνει άμεσα πορεια κατα της Ασιας!:bike:
  • Επισης σημαντικοτατο είναι το ότι στο κυλικειο δεν υπαρχει πια μεγαλη ποικιλια απο σοκολατες. Πρεπει νομιζω συντροφοι να παρεμβουμε αποφασιστικα και να απαιτησουμε να σεβαστουν τα δικαιωματά μας για καλυτερες και περισσότερες σοκολατες(πως θα δουλευει αλλιως το μυαλουδακι μας να μαθουμε και 5 πραγματα, θελει τροφη)

Ααααχ ετσι στο χαλαρο 3 αιτηματα βρηκα. Σιγουρα τα παιδια που κανονιζουν τις συνελευσεις θα έχουν και αλλα, αρα δεν μπορω να πω τπτ εκτος απο το ότι θα προτείνω οι εβδομαδιαιες συνελεύσεις να γίνουν τακτικες. Για συντροφοι νοιαζομαι για το μελλον μου, εχω ξυπνησει και σηκωθηκα απο την οθονη.:tensai:

#230 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 16 October 2008 - 20:11

έχουμε κανένα Γεωπόνο εδώ από την Αθήνα όμως εμένα? :wooi2:

#231 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 16 October 2008 - 21:53

Για συντροφοι νοιαζομαι για το μελλον μου, εχω ξυπνησει και σηκωθηκα απο την οθονη.:tensai:

ORLY? xD

Εμάς η δική μας σχολή μια ζωή χαλαρά είναι, ουτε καταλήψεις ουτε τίποτα. Προς το παρον γιατί κατα Χριστούγεννα μεριά όλο και καποιοι κουνιούνται.

Posted Image

#232 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 October 2008 - 23:05

πληροφορικη στο παπει, παρεα με τον kelborn
η πρωτη μου εμπειρια στη σχολη ηταν να ψαχνει στους διαδρομους ο ενας τον αλλον,εγω να προσπα8ωντας να τον αναγνωρισω απο την περιγραφη που μου ειχε δωσει,αυτος φωναζωντας "rin που σκατα εισαι?" μεσα στην αι8ουσα,οταν συναντη8ηκαμε in real life για πρωτη φορα :P

qzMHWHd.png

#233 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 16 October 2008 - 23:11

Kewl ignorance about συνελεύσεις™ is kewl.
Posted Image

#234 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 30 May 2009 - 03:56

Bασικά να ρωτήσω κάτι τους Πληροφορηκάριους του forum....
Εσείς πάνω σε ποια γλώσσα προγραμματισμού κύριως δουλεύετε?Όχι ποια σας αρέσει, αλλά ποιά σας προω8εί πιο πολύ η σχολή σας?
Posted Image

#235 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 30 May 2009 - 03:57

ασοεε τμημα στατιστικης.........καιλα
Posted Image

#236 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 30 May 2009 - 09:05

ΣΕΜΦΕ με το καλό . Είμαι ανάμεσα στο Φυσικό Αθηνών και την ΣΕΜΦΕ , νικάει η δεύτερη . Είναι κανείς εδώ μέσα να μου πει λίγες εντυπώσεις ?
Posted Image

#237 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 30 May 2009 - 09:53

Αν και δεν ειμαι Σεμφιτης (ειμαι γειτονας τους:wis:) καλο θα ηταν πριν διαλεξεις αυτη τη σχολη να ριξεις μια ματια στο τι παιζει με τα επαγγελματικα τους δικαιωματα,δεν εχω ακουσει πολυ καλα λογια.Also,αν δεν το εχεις κανει ηδη ριξε μια ματια στο προγραμμα σπουδων τους.

#238 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 30 May 2009 - 11:53

Εσείς πάνω σε ποια γλώσσα προγραμματισμού κύριως δουλεύετε?Όχι ποια σας αρέσει, αλλά ποιά σας προω8εί πιο πολύ η σχολή σας?

Το Μαθηματικο Θεσσαλονικης παντως προωθει FORTRAN και C++.
Posted Image

#239 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 30 May 2009 - 12:53

Δεν υπάρχει γλώσσα που να προωθείται, υπάρχει στυλ προγραμματισμού. Στο ΑΠΘ είναι ο αντικειμενοστραφής(βασικά παντού αυτός είναι αφού είναι η μόδα παγκοσμίως). Μετά μαθαίνεις βασικές γλώσσες όπως C,C++,Java,Prolog και μετά από scripting γλώσσες TCL/Tk και άλλες.
Posted Image

#240 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 30 May 2009 - 13:20

Δεν υπάρχει γλώσσα που να προωθείται, υπάρχει στυλ προγραμματισμού. Στο ΑΠΘ είναι ο αντικειμενοστραφής(βασικά παντού αυτός είναι αφού είναι η μόδα παγκοσμίως). Μετά μαθαίνεις βασικές γλώσσες όπως C,C++,Java,Prolog και μετά από scripting γλώσσες TCL/Tk και άλλες.

Ακόμα και στο στυλ ποργραμματισμού που προωθεί η σχολή συνήθως διαλέγει μια γλώσσα για να το διδάξει.Π.χ. αν έχεις ξεκινήσει με Java τον πρώτο χρόνο οι δομές δεδομένων μάλλον σε java θα γίνουν.
Σε εμάς η σχολή μας προω8εί πιο πολύ την C ας πούμε κι όχι τόσο πολύ τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό.Βασικά γνωρίζω πολλά άτομα που μας κοροιδεύουν που κάνουμε μια τόσο παλιά γλώσσα, αλλά με την C μαθαίνεις (αν φυσικά ασχοληθείς σοβαρά :P) πολύ καλό προγραμματσμό.
Posted Image