Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 1 votes

Φοιτηταριό

• Please log in to reply
712 replies to this topic

Poll: Που σπουδάζεις (406 member(s) have cast votes)

Που σπουδάζεις

1. ΑΕΙ - Πολυτεχνείο (259 votes [63.79%])

Percentage of vote: 63.79%

2. ΤΕΙ (105 votes [25.86%])

Percentage of vote: 25.86%

3. Ιδιωτική σχολή (42 votes [10.34%])

Percentage of vote: 10.34%

Vote Guests cannot vote

#241 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 30 May 2009 - 13:54

ΑΚΤΟ εγω γραφιστικη. αλλα τελειωσε η σχολη χθες:(

#242 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 30 May 2009 - 15:41

ΑΚΤΟ εγω γραφιστικη. αλλα τελειωσε η σχολη χθες:(

πως ειναι η ακτο; απο αποψη καθηγητων,αποκαταστασης,διδακτρων..;
γιατι απο οτι ξερω το τμημα γραφιστικης εχει μεγαλη επιτυχια και τα υπολοιπα ειναι χασιμο χρονου/just for fun και γενικα η σχολη ακριβη(;)
(η ερωτηση παει σε οποιον ξερει)
seishun jidai wa watashi no subete desu

#243 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 30 May 2009 - 16:13

εγω προσωπικα εχω στεναχωρηθει παρα πολυ που τελειωσε η σχολη:( δεν καταλαβα ποτε περασαν 3 χρονια. οι καθηγητες οι περισσοτεροι ειναι παρα πολυ καλοι. ενταξει εξαιρεσεις παντα υπαρχουν, ειναι και θεμα χημειας μετα.. αποκαταστασης δεν ξερω ακομα..υπαρχει γραφειο ευρεσεως εργασιας στους καλυτερους, τωρα που θα τελειωσει και η εξεταστικη θα δω τι θα γινει. διδακτρα.....ενταξει ειναι πολυ ακριβη..6000 ανα 8μηνο και απιστευτα πολλα εξοδα για υλικα software hardware και οχι μονο. παντως και παιδια απο αλλους κλαδους που εχω γνωρισει, διακοσμηση, κομικ, θρι ντι κλπ κλπ η βρισκουν πολυ καλες δουλειες η φευγουν εξω. νομιζω γενικα οτι απο το χωρο των τεχνων απορροφωνται οι περισσοτεροι..

γενικα σαν σχολη ειναι αριστη με μια εξαιρεση του κτιριου στου ψυρρη που ειναι χυμα σε μεγαλο βαθμο. (υπαρχουν 5 κτιρια)

[θα κανω αιτηση για βοηθος καθηγητη εκει:wis:]

#244 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 30 May 2009 - 22:24

εγω προσωπικα εχω στεναχωρηθει παρα πολυ που τελειωσε η σχολη:( δεν καταλαβα ποτε περασαν 3 χρονια. οι καθηγητες οι περισσοτεροι ειναι παρα πολυ καλοι. ενταξει εξαιρεσεις παντα υπαρχουν, ειναι και θεμα χημειας μετα.. αποκαταστασης δεν ξερω ακομα..υπαρχει γραφειο ευρεσεως εργασιας στους καλυτερους, τωρα που θα τελειωσει και η εξεταστικη θα δω τι θα γινει. διδακτρα.....ενταξει ειναι πολυ ακριβη..6000 ανα 8μηνο και απιστευτα πολλα εξοδα για υλικα software hardware και οχι μονο. παντως και παιδια απο αλλους κλαδους που εχω γνωρισει, διακοσμηση, κομικ, θρι ντι κλπ κλπ η βρισκουν πολυ καλες δουλειες η φευγουν εξω. νομιζω γενικα οτι απο το χωρο των τεχνων απορροφωνται οι περισσοτεροι..

γενικα σαν σχολη ειναι αριστη με μια εξαιρεση του κτιριου στου ψυρρη που ειναι χυμα σε μεγαλο βαθμο. (υπαρχουν 5 κτιρια)

[θα κανω αιτηση για βοηθος καθηγητη εκει:wis:]

ok απορριπτεται:drink:
Spoiler:
lol
seishun jidai wa watashi no subete desu

#245 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 31 May 2009 - 00:22

επαρχει κανεις ρουμανια????εγω ειμαι ρουμανια φαρμακευτικη....

#246 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 31 May 2009 - 22:33

Αν και δεν ειμαι Σεμφιτης (ειμαι γειτονας τους:wis:) καλο θα ηταν πριν διαλεξεις αυτη τη σχολη να ριξεις μια ματια στο τι παιζει με τα επαγγελματικα τους δικαιωματα,δεν εχω ακουσει πολυ καλα λογια.Also,αν δεν το εχεις κανει ηδη ριξε μια ματια στο προγραμμα σπουδων τους.

Τώρα πια μπορούν να συμμετάσχουν και οι απόφοιτοι της ΣΕΜΦΕ στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για να γίνουν καθηγητές δευτεροβάθμιας παιδείας , νομίζω ότι μόνο αυτό ήταν το πρόβλημα . Μετά δεν έχει και μεγάλο (συγκριτικά ) επαγγελματικό πρόβλημα νομίζω , σίγουρα όχι άμα κάνεις μεταπτυχιακό . Αντιθέτως είσαι σε καλύτερη θέση , μιας και η ΣΕΜΦΕ είναι πενταετής φοίτησης . Όσο για το πρόγραμμα σπουδών , είναι σαν να βλέπω όνειρο . Αυτός είναι ο λόγος που μάλλον θα πάω :P

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων ( και πάλι :joyful:)
Posted Image

#247 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 31 May 2009 - 22:42

Καλα γιατι δεν εχω απαντησει εδω...

Θεατρικων σπουδων Αθηνας στη Φιλοσοφικη

#248 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 31 May 2009 - 22:49

Καλα γιατι δεν εχω απαντησει εδω...

...γιατί μόλις είδες το thread όπως κ γω.

Κοινωνική Ανθρωπολογία Παντείου!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#249 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 01 June 2009 - 15:28

Λογιστικη:puke: και χρηματοοικονομικη:kill4u: στην ΑΣΟΕΕ εγω... αλλα να πω την αληθεια θα προτιμουσα να ειχα παει κανα φυσικο :blingeye2:

#250 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 posts

Posted 01 June 2009 - 15:33

-το έγραψα μετά-

Edited by Cursed blade keeper, 24 June 2009 - 01:06.

#251 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 June 2009 - 15:46

ρε παιδια, τοσοι και τοσοι φοιτητες σπουδαζουν εξω για προπτυχιακο και μεταπτυχιακο, βαλτε και επιλογη "εξωτερικο"

Εγω Κοινωνιολογια και Φιλοσοφια απο London Metropolitan University. Χωρις να ξερω γρι απο Αρχαια Ελληνικα και Λατινικα. Αλλα η ειδικοτητα του Φιλολογου (Γλωσσα, Ιστορια, Λογοτεχνια package all in one) μονο στην Ελλαδα υπαρχει.

Δυστηχως τα χειροτερα πανεπιστημια εκει ειναι ισα με τα καλυτερα εδω.

#252 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 01 June 2009 - 16:26

Αυτοι που σπουδαζουν την ζωη μετρανε???:tensai::tensai:
Και παραληλα σπουδαζω και λογιστικη(Κοζανη City):smokingg::smokingg:

#253 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 June 2009 - 17:57

kai autoi pou spoudazoun alla kai autoi pou diamorfwnoun th zwh metrane. Egw theoreitai pws spoudasa thm anwterh apo oles tis episthmes, dhl. Social engineerin. Sorry gia ta greeklish alla grafw apo kinhto

#254 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 01 June 2009 - 22:15

ψυχολογία στο ΑΠΘ SALONIKAAAAAAA:riiight:

#255 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 20 June 2009 - 22:52

Κανένας που να έχει βιώσει τον οξύ και ειδεχθή πόνο των αξιογράφων υπάρχει; :nanana: γιατί δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου; :cry5: πείτε μου :uhh:

Posted Image