Τι ωραία, τι καλά, κόπηκα 2 φορές σε αυτό. Με εμψυχώνει αυτό που λες, τουλάχιστον είμαστε πολλοί.Πολλά παράπονα για μαθήματα βλέπω... τα παλούκια εδώ είναι τα Γλωσσολογικά. ΕΙΔΙΚΑ της θεωρητικής. Της εφαρμοσμένης παλεύονται. Να φανταστείτε, παιδιά επί πτυχίο να χρωστάνε το ΠΡΩΤΟ γλωσσολογικό, Εισαγωγή στη Γλωσσολογία Ι με τον καθηγητή που κόβει σαν υλοτόμος! Φρίκη!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φοιτηταριό
Posted 02 October 2008 - 14:28
Posted 11 October 2008 - 12:13
Posted 13 October 2008 - 20:49
Απο τωρα φαινεται τιιιιι ωραια που θα περασουμε με αυτο το κωλομαθημα της Φωνητικης!
Γενικα βεβαια παλι καλα τουλαχιστον εχουμε και ελευθερο χρονο αφθονο οχι σαν του Πολυτεχνειου.
Πραγματικα εχω μια φιλη που τη λυπαμαι με τοσο διαβασμα που ριχνει!Αντε καλη επιτυχια σε ολους για το καινουριο εξαμηνο
Posted 13 October 2008 - 21:06
**** τα εργαστηρια... Παλι θα τρεχουμε σε ασχετες μερες και ωρες να αναπληρωσουμε.-_-
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Αφου έχουμε επισημη συνελευση προγραμματισμένη για τις 15(εχουν ειδοποιηθει ολοι οι καθηγητες και οι γραμματειες εδω και καιρο)
Δλδ στις 13 μερες λειτουργιας θα εχουμε 3 συνελευσεις!

Μπραβο στα παιδια! Εχουν φαινεται πολλες φιλοσοφικες αναζητησεις και μετά το ασφαλιστικό αποφάσισαν να λύσουν μάλλον κανα προβλημα με τις τραπεζες.
- Μπορει να κανουμε και συμβολικη καταληψη 2-3 ημερων για να συμπαρασταθουμε στην κρίση που περναει η Ισλανδια τον τελευταιο μηνα. Αλλα παλι λενε οτι τα θεματα θα ειναι σχετικα με την παιδεια. Χμμμμ...
- Ισως να συζητησουμε την τεραστια αναπτυξη των ασιατικων πανεπιστημιων στην ευρωπη τον τελευταιο καιρο. Οι κινεζοι θα μας κλεισουν τα πανεπιστημια και θα μας αναγκασουν μετα να μαθουμε ολους τους κινεζικους χαρακτηρες υποχρεωτικα! Και ισως και ολα τα kanji! Omg! Πρεπει να γίνει άμεσα πορεια κατα της Ασιας!
- Επισης σημαντικοτατο είναι το ότι στο κυλικειο δεν υπαρχει πια μεγαλη ποικιλια απο σοκολατες. Πρεπει νομιζω συντροφοι να παρεμβουμε αποφασιστικα και να απαιτησουμε να σεβαστουν τα δικαιωματά μας για καλυτερες και περισσότερες σοκολατες(πως θα δουλευει αλλιως το μυαλουδακι μας να μαθουμε και 5 πραγματα, θελει τροφη)
Ααααχ ετσι στο χαλαρο 3 αιτηματα βρηκα. Σιγουρα τα παιδια που κανονιζουν τις συνελευσεις θα έχουν και αλλα, αρα δεν μπορω να πω τπτ εκτος απο το ότι θα προτείνω οι εβδομαδιαιες συνελεύσεις να γίνουν τακτικες. Για συντροφοι νοιαζομαι για το μελλον μου, εχω ξυπνησει και σηκωθηκα απο την οθονη.

Posted 16 October 2008 - 20:11

Posted 16 October 2008 - 21:53
ORLY? xDΓια συντροφοι νοιαζομαι για το μελλον μου, εχω ξυπνησει και σηκωθηκα απο την οθονη.
Εμάς η δική μας σχολή μια ζωή χαλαρά είναι, ουτε καταλήψεις ουτε τίποτα. Προς το παρον γιατί κατα Χριστούγεννα μεριά όλο και καποιοι κουνιούνται.
Posted 16 October 2008 - 23:05
η πρωτη μου εμπειρια στη σχολη ηταν να ψαχνει στους διαδρομους ο ενας τον αλλον,εγω να προσπα8ωντας να τον αναγνωρισω απο την περιγραφη που μου ειχε δωσει,αυτος φωναζωντας "rin που σκατα εισαι?" μεσα στην αι8ουσα,οταν συναντη8ηκαμε in real life για πρωτη φορα

Posted 16 October 2008 - 23:11

Posted 30 May 2009 - 03:57

Posted 30 May 2009 - 09:05

Posted 30 May 2009 - 09:53

Posted 30 May 2009 - 11:53
Το Μαθηματικο Θεσσαλονικης παντως προωθει FORTRAN και C++.Bασικά να ρωτήσω κάτι τους Πληροφορηκάριους του forum....
Εσείς πάνω σε ποια γλώσσα προγραμματισμού κύριως δουλεύετε?Όχι ποια σας αρέσει, αλλά ποιά σας προω8εί πιο πολύ η σχολή σας?

Posted 30 May 2009 - 12:53
Bασικά να ρωτήσω κάτι τους Πληροφορηκάριους του forum....
Εσείς πάνω σε ποια γλώσσα προγραμματισμού κύριως δουλεύετε?Όχι ποια σας αρέσει, αλλά ποιά σας προω8εί πιο πολύ η σχολή σας?
Δεν υπάρχει γλώσσα που να προωθείται, υπάρχει στυλ προγραμματισμού. Στο ΑΠΘ είναι ο αντικειμενοστραφής(βασικά παντού αυτός είναι αφού είναι η μόδα παγκοσμίως). Μετά μαθαίνεις βασικές γλώσσες όπως C,C++,Java,Prolog και μετά από scripting γλώσσες TCL/Tk και άλλες.

Posted 30 May 2009 - 13:20
Δεν υπάρχει γλώσσα που να προωθείται, υπάρχει στυλ προγραμματισμού. Στο ΑΠΘ είναι ο αντικειμενοστραφής(βασικά παντού αυτός είναι αφού είναι η μόδα παγκοσμίως). Μετά μαθαίνεις βασικές γλώσσες όπως C,C++,Java,Prolog και μετά από scripting γλώσσες TCL/Tk και άλλες.
Ακόμα και στο στυλ ποργραμματισμού που προωθεί η σχολή συνήθως διαλέγει μια γλώσσα για να το διδάξει.Π.χ. αν έχεις ξεκινήσει με Java τον πρώτο χρόνο οι δομές δεδομένων μάλλον σε java θα γίνουν.
Σε εμάς η σχολή μας προω8εί πιο πολύ την C ας πούμε κι όχι τόσο πολύ τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό.Βασικά γνωρίζω πολλά άτομα που μας κοροιδεύουν που κάνουμε μια τόσο παλιά γλώσσα, αλλά με την C μαθαίνεις (αν φυσικά ασχοληθείς σοβαρά