Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Anime.gr meeting in Athens

• Please log in to reply
307 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 27 Οκτώβρη είναι καλά; Να τ'αφήσω; (61 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

27 Οκτώβρη είναι καλά; Να τ'αφήσω;

1. Ναιιιιιιιιι!!! (44 ψήφοι [72.13%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 72.13%

2. Όοοοοοοοχι!!! (6 ψήφοι [9.84%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 9.84%

3. ΔΜΧΡΣ/ΔΞ [δε μας χέζεις ρε Σπόνη/Δε ξέρω] (11 ψήφοι [18.03%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.03%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#121 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 13:08

Πάντως και στο σταθμό Ηρακλείου έχει πολλές καφετέριες και αρκετά μεγάλες. Και 6 η ώρα είναι νωρίς οπότε θα βρεθεί σίγουρα μέρος. Ή θα μπορούσαμε να πούμε σε μία καφετέρια μέσα κάπου να έχουμε ήδη κρατήσει μισό όροφο (και ένα ταμπελάκι anime.gr επάνω σε τραπέζι για τους νέους).

Αρκετές καφετέριες στο Ηράκλειο έχουν και πάνω όροφο που μπορεί να χωρέσει το 'τσουνάμι' που θα μαζευτεί :P.

(Εντάξει ο σταθμός Ηρακλείου είναι και δίπλα μου ... :wis:)

#122 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 13:11

Πάντως και στο σταθμό Ηρακλείου έχει πολλές καφετέριες και αρκετά μεγάλες. Και 6 η ώρα είναι νωρίς οπότε θα βρεθεί σίγουρα μέρος. Ή θα μπορούσαμε να πούμε σε μία καφετέρια μέσα κάπου να έχουμε ήδη κρατήσει μισό όροφο (και ένα ταμπελάκι anime.gr επάνω σε τραπέζι για τους νέους).

Αρκετές καφετέριες στο Ηράκλειο έχουν και πάνω όροφο που μπορεί να χωρέσει το 'τσουνάμι' που θα μαζευτεί :P.

(Εντάξει ο σταθμός Ηρακλείου είναι και δίπλα μου ... :wis:)

Αδικια, αλλα δεκτη η προταση, μιας και υπαρχει το τραινο...τι λετε?Να κλεισουμε εναν ολοκληρο συρμο απο Πειραια, και σε καθε σταση να μαζευει οτακου?...Μπορουμε να το στολισουμε κιολας το τραινο...:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#123 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 13:22

από εξυπνάδες βλέπω σκίζουμε... :congrats:

@Darkchilde

αν μπορείς να πείσεις ένα μαγαζάτορα να δεχτεί ένα τσουνάμι οτάκου τότε ερχόμαστε και Ν.Ηράκλειο... νο πρόμπλεμ

απλά αναφέρω ότι σε μία μίνι συνάντηση ψες [10 άτομα σε κρεπερί] δεχτήκαμε πάλι παρατήρηση να μη φωνάζουμε... :emptyonexg1:

#124 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 13:29

απλά αναφέρω ότι σε μία μίνι συνάντηση ψες [10 άτομα σε κρεπερί] δεχτήκαμε πάλι παρατήρηση να μη φωνάζουμε... :emptyonexg1:

Ποτε εγινε αυτο και το εχασα? Καπου αναμεσα στις κηδειες ε???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#125 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 13:36

Πάντως αν θυμάμαι καλά Θυσείο, υπάρχουν κάτι καταχωνιασμένες καφετέριες που δεν μαζεύουν πολύ κόσμο.

Όποτε μπορούμε να πάμε και να τις γεμίσουμε και οι καταστηματάρχες εκείνη την ημέρα να δουν τον χρηστό φαντάρο που λέμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#126 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 13:47

@Spawn: έχει μία όπου είχε γίνει συνάντηση με 20 περίπου άτομα από άλλο forum, και καθόμασταν στον επάνω όροφο που ήταν άδειος.(άλλοι τόσοι χωρούσνα άνετα στον εν λόγω όροφο). Θα τσεκάρω να δώ και αν δώ και πως λέγεται (άντε να θυμάσαι τις 100+ καφετέριες του Ηρακλείου...) και θα δώ και ποιές άλλες έχουν ορόφους.

#127 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 13:47

Πάντα υπάρχει κάπου να κάτσεις στο Θησείο, εκτός από τον Ιούλιο :Ρ

Best place for forum meetings in Athens.

Εκ πείρας.

Το κακό με τα Βόρεια Προάστεια είναι πως τις περισσότερες φορές βολεύει λίγους, αλλά επειδή με βολεύει προσωπικά είμαι υπέρ ^=^

απλά αναφέρω ότι σε μία μίνι συνάντηση ψες [10 άτομα σε κρεπερί] δεχτήκαμε πάλι παρατήρηση να μη φωνάζουμε...

Δε μου έχει συμβει ποτέ, αν και γενικά δε γκαρίζουμε με τις διάφορες φορουμικές και μη παρέες :Ρ
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#128 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 14:00

Εμένα με βολευει πολυ το Ηράκλειο γιατι ειμαι 2 βηματα απο τον σταθμο.
Και εχει και αρκετες Καφετεριες να επιλέξουμε.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#129 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 14:04

αχεμ...

η συγκεκριμένη φορουμική παρέα το έχει αυτό [το φωνάζειν]... έχουμε φάει και κάτι μπαν από ταχυφαγεία κατά καιρούς...

#130 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 14:11

αχεμ...

η συγκεκριμένη φορουμική παρέα το έχει αυτό [το φωνάζειν]

Συνηθως δεν ειναι η παρεα..αλλα ενα συγκεκριμενο ατομο που το ξεκιναει...το φωναζειν...εεεελααα ρεεεεε!:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#131 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 15:16

Πάντα υπάρχει κάπου να κάτσεις στο Θησείο, εκτός από τον Ιούλιο :Ρ

Best place for forum meetings in Athens.

Συμφωνώ

E5VV38U.jpg

#132 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 17:38

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να μαζεύουμε ψήφους.
Κι εγώ ψηφίζω Θησείο στις 18:00 με το plan A και plan B που ανέφερε ο θείος ποιο πάνω.
ps:μου έκλεψες την δόξα ρε θείε...έχω και όνομα...

μια πρώτη πρόταση από άλλο μέλος είναι η συνάντηση να γίνει ώρα 18:00 και προς Θησείο μεριά... να ψάξουμε τις εκεί καφετέριες να αράξουμε. ΕΑΝ δε βρούμε τπτ τότε πάμε για Πλαν Μπι [plan B καλέ] και κάνουμε πορεία στην Ερμού για να καταλήξουμε Ψυρρή και να αμολήσουμε το κοπάδι εκεί...

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#133 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 18:36

ok guys count me in.Αν και δεν ξέρω κανέναν από τους καινούργιους εκτοσ απο τον clampman17.Hξερα Αερινο, Getta Robbo, tokyopig, picollomaster, coffee-san,Fotaku και άλλους...αλλά από ότι βλέπω έχουν εξαφανιστεί.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#134 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 19:46

εγω ψιφιζω θισιο!!!
οπος k ο Backkiller

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: Elfen Lied!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#135 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2007 - 23:03

ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!
οι καφετέριες είναι 3 λεπτά απ' την λαμπρή μου οικία στον Ποδονίφτη :hahaha:

και στα καπάκια οι γνωστοί άγνωστοι μαζευόμεθα σπίτι μου για ολονυκτία ρπγ :kill4u:

Δημοσιευμένη  εικόνα