Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime.gr meeting in Athens
Posted 12 October 2007 - 23:34

Posted 13 October 2007 - 00:05
cu all there!!!

Posted 13 October 2007 - 09:40
Και στα καπάκια οι γνωστοί άγνωστοι μαζευόμεθα σπίτι μου για ολονυκτία ρπγ
ρπγ τι ειναι αυτό.Μήπως κάτι διαστροφικό?

http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Posted 13 October 2007 - 09:48
και ξερω καποιους που με εχουν γραψει για αυτα τα rpg:fromabove:

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 13 October 2007 - 10:49
έχω ένα rogue.
http://daitenshi-manga.blogspot.com/
Posted 13 October 2007 - 18:55

Posted 13 October 2007 - 21:23
Σύνταγμα δεν έχει σχεδόν τίποτα, όλες οι καφετέριες κλπ. είναι μικρές και δεν χωράνε πολλά άτομα. Starbucks είναι το μόνο αλλά είναι μη καπνίζοντες και θα υπάρχει πρόβλημα για αρκετούς (Me included).
Για Θησείο, όσες φορές έχω πάει έχουμε βρεί αλλά με ζόρι.
Posted 14 October 2007 - 02:49
Θησείο λέτε για τις καφετέριες που έχουν έξω καρέκλες; Όπως είχαμε κάτσει και την άλλη φορά; Γιατί τότε πρέπει να γνωρίζουμε και το δελτίο καιρού...
Posted 14 October 2007 - 02:54
Όσο για το Θησείο,θέλω πολύ να δώ ποια καφετέρια θα χωράει τόσα άτομα.
Μήπως να κάνουμε κάμπινγκ στν εξοχή καλύτερα?Σαν τους χίππιδες ένα πράγμα...

Posted 14 October 2007 - 05:00
Ηράκλειο αν είναι κοντά στο Σταθμό Ηλεκτρικού τότε είναι μια πιθανότητα...
Θησείο λέτε για τις καφετέριες που έχουν έξω καρέκλες; Όπως είχαμε κάτσει και την άλλη φορά; Γιατί τότε πρέπει να γνωρίζουμε και το δελτίο καιρού...
Στο Ηρακλειο οι καφετερεις ειναι ακριβως εκσω απτο σταθμο....κ αυτες ειναι κοντα στις 11....κ παραπανω....μετα ειναι το μαρουσι που κ εκει ειναι οι καφετερεις στο σταθμο διπλα....αλλα σαββατο θα γινετε χαμος κ Ηρακλειο & Μαρουσι.(να μου πεις Σαββατο θα ναι, παντου της...........κακομοιρας θα γινετε....

ερωτηση...να φανταστω οτι θα καθησουμε ολοι μαζι κ οχι σκορπια...right???

Posted 14 October 2007 - 08:09
Στο Θησείο μπορούμε να βρούμε έστω και κάποιες που συνήθως δεν μαζεύουν κόσμο ενώ υπάρχει και του Ψυρρή κοντά όπου δεν μαζεύει κόσμο τα απογεύματα και πιστεύω θα βρούμε εύκολα.
Επίσης Θησείο είναι προς το κέντρο της Αθήνας και θα βολέψει και παιδιά που μένουν στα νότια ενώ το Ηράκλειο θα είναι ολόκληρο ταξίδι για αυτούς...
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο της βροχής το οποίο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν ψάξουμε να βρούμε τραπέζια έξω να κάτσουμε, αλλά έτσι κι αλλιώς για τέτοια τραπέζια θα κοιτάξουμε γιατί θα κάνουμε πάρα πολύ φασαρία(θα το διαπιστώσετε αρκετοί που δεν έχετε ξανάρθει) και αν κάτσουμε σε εσωτερικό χώρο θα φάμε απανωτά warn και ίσως και ban!

Τέλος επειδή πολύ δημοκρατία έπεσε για το μέρος της συνάντησης και δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 14 October 2007 - 08:11

Posted 14 October 2007 - 08:16

Posted 14 October 2007 - 09:25
Posted 14 October 2007 - 11:43
Για after βλέπουμε, αλλά οι αποφασισμένοι ετοιμαστείτε για κραιπάλες....Dante style...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.