Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime.gr meeting in Athens

• Please log in to reply
307 replies to this topic

Poll: 27 Οκτώβρη είναι καλά; Να τ'αφήσω; (61 member(s) have cast votes)

27 Οκτώβρη είναι καλά; Να τ'αφήσω;

1. Ναιιιιιιιιι!!! (44 votes [72.13%] - View)

Percentage of vote: 72.13%

2. Όοοοοοοοχι!!! (6 votes [9.84%] - View)

Percentage of vote: 9.84%

3. ΔΜΧΡΣ/ΔΞ [δε μας χέζεις ρε Σπόνη/Δε ξέρω] (11 votes [18.03%] - View)

Percentage of vote: 18.03%

Vote Guests cannot vote

#136 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 12 October 2007 - 23:34

Όπου να 'ναί.Μόν πείτε πως να έρθουμε σε εκείνα τα μέροι,επειδή κ΄ποιοι μ.αλλον μακριά είμαστε και θα κάνουμε αγώνα να φτάσουμε.
Posted Image

#137 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 13 October 2007 - 00:05

Γεια παιδια!!!!!!!προτον δεν γνοριζω κανεναν δετερον εχω λιγο κακη διαθεση πανω στο θεμα ανιμε τον τελευταιο κερο. λετε να επανανεωθω αν βρω επιτελους λιγη παρεα με αλλα ατομα που μοιραζονται αυτο το παθος;;χρειαζομαι θετικη ενεργεια κανονιστε να μου τη δωσετε...απειλη αυτο!!

cu all there!!!:)
KORE DE OWARI DA!!

#138 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 13 October 2007 - 09:40

Και στα καπάκια οι γνωστοί άγνωστοι μαζευόμεθα σπίτι μου για ολονυκτία ρπγ :kill4u:

ρπγ τι ειναι αυτό.Μήπως κάτι διαστροφικό?:nosey:
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#139 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 posts

Posted 13 October 2007 - 09:48

rpg εννοει
και ξερω καποιους που με εχουν γραψει για αυτα τα rpg:fromabove:
Posted Image
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#140 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 13 October 2007 - 10:49

OK μεσα για rpg ολονυκτία.Να φέρω τον είδη υπάρχοντα χαρακτήρα μου?ε?ε?
έχω ένα rogue.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#141 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 October 2007 - 18:55

Ρε παιδιά, τις συναντήσεις δεν τις κανονίζουμε με βάση που είναι το δικό μας σπίτι, αλλά με βάση που βολεύει τους περισσότερους. Και το Σύνταγμα - Θησείο εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό πολύ καλύτερα από το Ηράκλειο :terror2:

E5VV38U.jpg

#142 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 13 October 2007 - 21:23

Απλά είπα Ηράκλειο επειδή έχει πολλές καφετέριες με ορόφους και πάντα βρίσκεται μέρος για 20+ άτομα. Δεν έχω πρόβλημα για Σύνταγμα (όπου δεν έχει τίποτα btw) ή Θησείο.

Σύνταγμα δεν έχει σχεδόν τίποτα, όλες οι καφετέριες κλπ. είναι μικρές και δεν χωράνε πολλά άτομα. Starbucks είναι το μόνο αλλά είναι μη καπνίζοντες και θα υπάρχει πρόβλημα για αρκετούς (Me included).

Για Θησείο, όσες φορές έχω πάει έχουμε βρεί αλλά με ζόρι.

#143 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 October 2007 - 02:49

Ηράκλειο αν είναι κοντά στο Σταθμό Ηλεκτρικού τότε είναι μια πιθανότητα...

Θησείο λέτε για τις καφετέριες που έχουν έξω καρέκλες; Όπως είχαμε κάτσει και την άλλη φορά; Γιατί τότε πρέπει να γνωρίζουμε και το δελτίο καιρού...

#144 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 14 October 2007 - 02:54

Που είναι το Ηράκλειο???

Όσο για το Θησείο,θέλω πολύ να δώ ποια καφετέρια θα χωράει τόσα άτομα.

Μήπως να κάνουμε κάμπινγκ στν εξοχή καλύτερα?Σαν τους χίππιδες ένα πράγμα...
Posted Image

#145 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 14 October 2007 - 05:00

Ηράκλειο αν είναι κοντά στο Σταθμό Ηλεκτρικού τότε είναι μια πιθανότητα...

Θησείο λέτε για τις καφετέριες που έχουν έξω καρέκλες; Όπως είχαμε κάτσει και την άλλη φορά; Γιατί τότε πρέπει να γνωρίζουμε και το δελτίο καιρού...

Στο Ηρακλειο οι καφετερεις ειναι ακριβως εκσω απτο σταθμο....κ αυτες ειναι κοντα στις 11....κ παραπανω....μετα ειναι το μαρουσι που κ εκει ειναι οι καφετερεις στο σταθμο διπλα....αλλα σαββατο θα γινετε χαμος κ Ηρακλειο & Μαρουσι.(να μου πεις Σαββατο θα ναι, παντου της...........κακομοιρας θα γινετε....:hahaha:)
ερωτηση...να φανταστω οτι θα καθησουμε ολοι μαζι κ οχι σκορπια...right???
Posted Image

#146 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 14 October 2007 - 08:09

Επειδή έχω φάει με το κουτάλι της καφετέριες του Θησείου και του Ηρακλείου σας λέω ότι αν μαζευτούμε πάνω από 10 άτομα τότε Ηράκλειο ΔΕΝ πρόκειται να βρούμε καφετέρια να κάτσουμε όλοι μαζί!
Στο Θησείο μπορούμε να βρούμε έστω και κάποιες που συνήθως δεν μαζεύουν κόσμο ενώ υπάρχει και του Ψυρρή κοντά όπου δεν μαζεύει κόσμο τα απογεύματα και πιστεύω θα βρούμε εύκολα.
Επίσης Θησείο είναι προς το κέντρο της Αθήνας και θα βολέψει και παιδιά που μένουν στα νότια ενώ το Ηράκλειο θα είναι ολόκληρο ταξίδι για αυτούς...
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο της βροχής το οποίο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα αν ψάξουμε να βρούμε τραπέζια έξω να κάτσουμε, αλλά έτσι κι αλλιώς για τέτοια τραπέζια θα κοιτάξουμε γιατί θα κάνουμε πάρα πολύ φασαρία(θα το διαπιστώσετε αρκετοί που δεν έχετε ξανάρθει) και αν κάτσουμε σε εσωτερικό χώρο θα φάμε απανωτά warn και ίσως και ban!:terror2:
Τέλος επειδή πολύ δημοκρατία έπεσε για το μέρος της συνάντησης και δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη :uhh: θείε κάνε εσύ παιχνίδι που άνοιξες και την συζήτηση καθώς βλέπω μιλήσανε σχεδόν όλοι για το μέρος που προτιμούν και πες μας που θα αμολήσουμε αυτό το αιμοβόρο κοπάδι από otakus!!!:hahaha:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#147 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 14 October 2007 - 08:11

Καλά Μαρούσι ούτε συζήτηση. Δεν θα υπάρχει χώρος για τόσα άτομα. Εγώ πάλι λέω Θησείο, είναι το πιο βολικό για όλους μας.
Posted Image

#148 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 14 October 2007 - 08:16

επισης επειδη τωρα τελευταια ο καιρος αρχιζει και κανει "νερα"... καλο θα ηταν να βρουμε καπου που να ειναι σκεπασμενο απο πανω... (για εξω εννοω)
Posted Image

#149 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 14 October 2007 - 09:25

Εντάξει τουλάχιστον αποφασίστε μέχρι τις 22-23-24 ας πούμε.

#150 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 14 October 2007 - 11:43

Θησείο 6 ώρα.

Για after βλέπουμε, αλλά οι αποφασισμένοι ετοιμαστείτε για κραιπάλες....Dante style...:nod:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.