Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime.gr meeting in Athens
Posted 09 October 2007 - 14:04
Αν θέλεται πάντως lighsaber έχω... (εντάξει από την Master Replicas είναι... )
να φέρω και το δικό μου να παίξουμε????????????

Posted 09 October 2007 - 14:13
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 09 October 2007 - 14:37

Posted 09 October 2007 - 16:43
Γάτα είσαι!φίνγκο ως 3το μέλος υπονοείς τον Σκανδιναβό θεό ή τον άλλο καμένο? γιατί μάλλον αγία 4αδα είμαστε.................

Και κατά την γνώμη μου είστε τριάδα όχι τετράδα.
Α ρε γλέντι που θα γίνει

Νομίζω όμως ότι τα τρομάξαμε αρκετά τα νέα μέλη που σκέφτονται να έρθουν στο meeting

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 09 October 2007 - 17:17
Προφανως αναφερεσαι στη Lockie,οποτε η τριαδα ειναι Glastenen,Lockie και ο καμμενος.φίνγκο ως 3το μέλος υπονοείς τον Σκανδιναβό θεό ή τον άλλο καμένο?
Καιρο εχουμε να τον δουμε αυτον,ας του πει καποιος να κατεβει στο meeting,ωραια θα περασουμε

Posted 09 October 2007 - 17:49

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

Posted 09 October 2007 - 18:23
Posted 09 October 2007 - 18:49
Γιατί θα χρησιμοποιήσει κάποιος το mecha figurine που θα αγοράσει ή κάποιο άλλο διακοσμητικό αντικείμενο;και ποιος λογικος ανθρωπος θα δωσει τα κερατα του για μια αυθεντικη katana απο τη στιγμη που δεν θα την χρησιμοποιησει...
π.χ. Ayu Mania's helmet και πολλά άλλα αντικείμενα από το Le posers' thread...XD

Posted 09 October 2007 - 19:18
Γιατί θα χρησιμοποιήσει κάποιος το mecha figurine που θα αγοράσει ή κάποιο άλλο διακοσμητικό αντικείμενο;
π.χ. Ayu Mania's helmet και πολλά άλλα αντικείμενα από το Le posers' thread...XD
τουλαχιστον αν βρεθεις σε καυγα η katana κανει πιο πολυ ζημια

περα απο την πλακα,γενικα δεν ειμαι υπερ του να αγοραζεις ακριβα αντικειμενα...
Posted 09 October 2007 - 19:21

Posted 09 October 2007 - 20:38
μαζί μου θα έρθει k ο Backkiller !!!

Posted 10 October 2007 - 08:57
και ο Σκανδιναβός Θεός συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...
ψθθθθθτ....νομίζεις, την πάπια κάνει

Posted 10 October 2007 - 11:46