Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#1156 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 August 2014 - 12:45

με αφορμη την προσφατη εφοδο της αστυνομιας στα γραφεια της Square Enix, λογω μυνητηριας αναφορας της SNK Playmore, ειπα να ριξω μια ματια στο High Score Girl.

απορω πραγματικα αν εχει οντως την εγκριση των δημιουργων για τα παιχνιδια που αναφερονται εκει.

ουσιαστικα αναφερονται ολα τα γνωστα παιχνιδια εκεινης της περιοδου.

Η SNK παντως δεν μασαει. Μαλλον τους πειραξε που το μανγκα στο τελος δειχνει οτι η SNK εδωσε την εγκριση της για τους χαρακτηρες της, ενω αυτο δεν εγινε

εχοντας ζησει με τα ουφαδικα για ενα διαστημα, μου αρεσει ο τροπος που παρουσιαζει την κοινωνια εκεινης της εποχης και τη μανια των πιτσιρικαδων με τα βιντεοπαιχνιδια.

το ροματζο μεταξυ του εντελως αχωνευτου πρωταγωνιστη και του σιωπηλου αλλα ταλαντουχου πλουσιοκοριτσου μεσω των βιντεοπαιχνιδιων ηταν αρκετα ικανοποιητικο.

μακαρι να μετεφραζαν εστω 3 τομους, να δω πως εξελισσεται παραπανω η ιστορια.

ισως ριξω και μια ματια στο ανιμε. ενα manga ovτως για τα ουφαδικα, κατι που το εκανε και το Genshiken στο πρωτο κυκλο, αλλα εκει αλλαξαν τα ονοματα!

#1157 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 August 2014 - 21:16

Αφου τελειωσα το re-read του Claymore (EPIC :canthelp: ), αρχισα να διαβαζω το Ao no Exorcist!Το ανιμε το ειχα δει πριν δυο χρονακια, και πραγματικα, ενω το θεωρω μετριο, χωρις τα fillers (και με καλυτερο τελος) θα ηταν πολυ πιο μπροστα.Και αυτο μου αποδεικνυει μεχρι στιγμης πανηγυρικα το manga, καθως πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο και πολυ καλυτερο απο το αντιστοιχο ανιμε.
Το σχεδιο ειναι αρκετα ομορφο, η ιστορια οπως την ξερω και γενικοτερα ειναι ενδιαφερων να το διαβαζεις!Ελπιζω να μην απογοητευτω, να ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#1158 comic_machine

comic_machine

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 21 August 2014 - 22:57

Τελείωσα προχθές το Mimi's Ghost Stories από τον ένα και μοναδικό Junji Ito.Αν και δεν είναι τόσο γνωστό όνομα είναι αρκετά τρομακτικό και αξίζει να το διαβάσει κανείς.

Αναλυτικά οι σκέψεις μου εδώ http://comicmachine.blogspot.gr/2014/08/mimi-no-kaidan-manga-review.html

Το κακό είναι ότι τα περισσότερα manga του Junji Ito είναι πλέον out of print,δυσεύρετα και πανάκριβα οπότε δυστυχώς πρέπει να περιοριστούμε σε ότι βρούμε στο ίντερνετ.

#1159 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 August 2014 - 08:12

και εγω ειχα διαβασει οτι μπορεσα να βρω.
Η τομι επισης ειναι καλη σειρα (μετρια ταινια)
Η πλανητοφαγος ρεμινα ειναι απο τα πιο κουλα εργα του.
Εκανε επισης μια καλη διασκευη του φρανκενσταιν.
Μου αρεσε και το κωμικο μανγκα με τις γατες του.
Τρομακτικοτερη βρηκα την ιστορια με τα μπαλονια και την ρεαλιστικη ιστορια με το μπουλινγκ

#1160 comic_machine

comic_machine

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 22 August 2014 - 13:02

Το Tomie πρέπει να το τσεκάρω ναι :D

#1161 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 22 September 2014 - 22:07

Χθες το πρωί έψαχνα για κάτι παρόμοιο με το Kingdom. Φάνηκα τυχερός που βρήκα στα recomendations του mangaupdates το Song of the long march ή αλλιώς Chang Ge Xin.

http://www.mangaupdates.com/series.html?id=67608

Ακριβώς όπως το ήθελα, Διάβασα με τη μια και τα 37 chapters που είναι μεταφρασμένα.

Αρκετά ενδιαφέρον για όσους αρέσουν τα ιστορικά με πολέμους, δυναστίες κτλ είναι ότι πρέπει!

Μεταφράζετε από easy going scans σε σχετικά καλή ποιότητα αλλά δεν υπάρχει σταθερό πρόγραμμα για τα releases.
Ελπίζω να συνεχιστεί γιατί πρόκειται για ένα πολύ υποσχόμενο manhua

#1162 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 September 2014 - 17:23

επιτελους, το manga Hi no Tori διαθεσιμο με ολους τους τομους!

αντε, αυτο μου ελειπε για να συμπληρωσω τα βασικα εργα του Τεζουκα, μιας και ειχα διαβασει μονο 4 τομους

#1163 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 23 October 2014 - 13:29

Διαβαζω (βασικα σχεδον τελειωσα ενα chapter μου εμεινε) το Deadman Wonderland.Ελεγα καιροοο να το διαβασω.
Ομως θα ηθελα να ξερω, ειμαι ο μονος που δεν βρηκε κατι το ιδιαιτερο στο συγκεκριμενο?Με απογοητευσε μπορω να πω.Οχι τοσο επειδη το manga αυτο καθ' αυτο ηταν κακο αλλα μαλλον επειδη περιμενα ΠΟΛΛΑ περισσοτερα.
Ελαχιστες εως καθολου σκηνες θυμαμαι απο το manga.Ο Ganta δεν μαρεσε ως πρωταγωνιστης επισης.
Τι να πω, ακουγα τα καλυτερα και φτανοντας στο τελος πλεον αναρωτιομουν αν διαβαζα λαθος manga.Τεσπα, next.Θα δουμε, το ψηνω για Vinland Saga.

Edited by Itachi Akatsuki, 23 October 2014 - 13:30.

#1164 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 24 October 2014 - 10:53

Τελικα δεν αρχισα Vinland Saga, αλλα το Shigurui που το ειχα πολυ καιρο στα υποψην.
Απο τα 7 chapters που εχω διαβασει μεχρι στιγμης, με εχει αφησει εκπληκτο!!!Πραγματικα παρα πολυ καλο, ελπιζω να συνεχισει ετσι!!!

#1165 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 November 2014 - 14:59

Τελος το Shigurui, το οποιο ηταν μια επαρα και μιση, μαρεσε παρα πολυ!!!!!!

#1166 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 24 November 2014 - 22:12

λοιπόν, έχω αρχίσει να τσαντίζομαι με τα ongoing... έχω μαζέψει καμιά 10αρια, και το να διαβάζεις ένα ch. κάθε 2-3 εβδομάδες είναι ταλαιπωρία, γιατί συνήθως η υπόθεση προχωράει ένα εκατοστό και δεν το ευχαριστιέσαι όπως όταν χτυπάς 5-10 στη σειρά. αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα αφήσω να μαζευτούνε κάμποσα για να τα πλακώσω.

έπιασα το the gamer που το πήρε το μάτι μου κάπου εδώ μέσα, καλούτσικο φαίνεται, έχει τις στιγμές του. 

Posted Image

#1167 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 25 November 2014 - 00:25

Tokyo Ghoul Re: latest chapter

Spoiler:

#1168 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 25 November 2014 - 01:05

Tokyo Ghoul Re: latest chapter

Spoiler:

Ο Ishida Sui είναι το μεγαλύτερο troll που εχω δεί, μετα τον Kubo πάντα. Το θέμα είναι όμως ότι τα troll του είναι πετυχημένα, όχι μαλακία σαν του Kubo.

Edited by Takayama Yuichi, 25 November 2014 - 01:06.

#1169 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 25 November 2014 - 01:17

Ο Ishida Sui είναι το μεγαλύτερο troll που εχω δεί, μετα τον Kubo πάντα. Το θέμα είναι όμως ότι τα troll του είναι πετυχημένα, όχι μαλακία σαν του Kubo.

Δεν ειναι τρολ απλά παίζει με τον πόνο μας η καλύτερα τον πόνο του πρωταγωνιστή.

Spoiler: tokyo ghoul re 6 and on

#1170 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 25 November 2014 - 01:46

Δεν ειναι τρολ απλά παίζει με τον πόνο μας η καλύτερα τον πόνο του πρωταγωνιστή.

Spoiler: tokyo ghoul re 6 and on

Spoiler: