Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Posted 17 August 2007 - 23:42
Posted 18 August 2007 - 10:48
/kyo/ ρωτησες να σ προτεινουμε series manga να υποθεσω κ shounen απο οτι καταλαβα το θεμα ειναι αν θες action η γενικα κατι shounen, αν ειναι το 2ο διαβασε bremen.. εχει σχεση με μουσικη μια μπαντα συγκεκριμενα κ ειναι 9vols... δεν αρκουσαν βεβαια για την συγκεκριμενη σειρα αλλα τσπ^^ ειναι nice...
σε action φαση δεν μπορω να σκεφτω κατι σε περιορισμενο αριθμο vols...γιατι συνηθως αυτα εχουν απειρα χμ...
~back to the topic currently reading: ouran highschool host club ~>lovu:wooi2:...~

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Posted 18 August 2007 - 11:36

Posted 18 August 2007 - 14:57
Το φαντάστηκα κάπου, από μερικές "risque" εκφράσεις και καταστάσεις, όπως σε ένα τόμο όπου ο Τοmmy (το παιδί που θυμίζει Ταρζάν και έχει "γονέα" ένα καγκουροειδές Πόκεμον) πηδάει πάνω στην καταφρικαρισμένη Jessie και της λέει "Gimme Ride! Where your pouch"?
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει πουθενά η Ιαπωνική έκδοση scanlated.
Tα παιχνίδια δεν τα έχω παίξει ποτέ, οπότε δεν έχω ιδέα για τι ηλικίες είναι, όχι πως έχει και τόσο μεγάλη σημασία.
Τhanks για τις πληροφορίες για τα άλλα manga. Θα κοιτάξω να τα βρω.
Όλα τα ιαπωνικά που έχουν σκαναριστεί θα είναι στην αλυσσίδα Pocket Monsters Ultimate Megapack που [λογικά] θα μπει στη διακίνηση από βδομάδα. Περιλαμβάνει το ιαπωνικό Raw του Manga.

Τέλος πάντων.
Σήμερα τελείωσα το Pokemon Golden Boys. Ήταν surprizingly καλύτερο από ό,τι πίστευα, αν και αρκετά plain σε σχέση με το Pokemon Special.

Όσο για το PiPiPi, το οποίο διάβασα ολόκληρο, επίσης σήμερα, πιστεύω ότι είναι κάτι το διαφορετικό. Αποτελείται από παιδικές [ημι-αυτοτελείς, με τους ίδιους χαρακτήρες] ημι-Shoujo ιστρορίες. Σε αντίθεση με τα άλλα Pokemon Μanga δεν περιλαμβάνει μάχες, και βασικά για κάποιον που έχει στο μυαλό του ότι θα διαβάσει Pokemon, θα πάρει μία ελαφρώς καλύτερη εμπειρία από την προσδοκόμενη. Παιδικό, αλλά ωραίο και ξεκούραστο.

Posted 18 August 2007 - 16:42
Eυχαριστω ευχαριστω^^yea προτιμω τα shonen :wooi2 εριξα μια μικρη ματια στο wiki και οντως φαινεται πολυ καλο!Τhing is οτι δεν νομιζω οτι εχει βγει στα αγγλικα πιστευω δλδ αμα ξερεις καποιο link απο που να τα παρω 8α ταν καλα
check pm^^hope u like it!!

αν κ βγηκα απο το προγραμμα λιγο /εφοσον εχω στερηθει των πολυτελειων βλ adsl/ γιατι ξεμεινα απο ouran T_T ~me is sad though~ κ αρχισα κατι ψιλα απο Nana... κ αντιθετα με οτι ακουγεται την αρχη την βρηκα... λιγο αν οχι πολυ βαρετη χμου... τσπ I'll give it a try εφοσον ειναι Ai Yazawa ~Paradise kiss, Gokinjo Monogatari lovu lovu... ειδικα το last one!!

Posted 24 August 2007 - 19:04

Posted 24 August 2007 - 20:07

απλα απιστευτο *_*

Posted 25 August 2007 - 01:07
Απλά απίστευτο σχέδιο αλλά και πλοκή. Δεν είναι ο τύπος μου, αλλά είναι τόσο καλό που τι να πω..
- Shigeru Miyamoto
Posted 31 August 2007 - 03:50
Posted 31 August 2007 - 04:26

Posted 03 September 2007 - 12:53

Posted 03 September 2007 - 13:05

"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 10 September 2007 - 10:50
μονο που εμεινα στο volume 21 ξερεις κανεις ποτε θα βγουν τα υπολοιπα και ποσα ειναι?

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Posted 10 September 2007 - 19:04
Πολύ ανάλαφρο και με αξιόλογη αίσθηση του χιούμορ.Αν και shounen,προτείνετε και σε οπαδούς των shoujo-όπως εγώ-μιας και αποτελεί πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία με καλό σχέδιο.

Posted 11 September 2007 - 15:39

και eternal sabbath, φέρανε τα καινούργια επιτέλους..........*τρέχει να διαβάσει*
recommended και τα 2 οπωσδήποτε!!!!