Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#676 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 11 April 2010 - 23:23

Legend of Koizumi - EPIIIIIIIIIIIIC καφριλα. Ενας κοσμος που κυβερναται απο στοιχηματα σε mahjong!!
Gantz - EPIIIIIIIIIC + creator on crack
Tough - Really really tough :P (seinen με δραση και μαχες μεσα σε σχεδον ρεαλιστικα πλαισια με τουρνουα, πολεμικες τεχνες κλπ κλπ + παρα παρα πολυ καλη ιστορια)

(φοβερα descriptions εδωσα:P)

#677 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 12 April 2010 - 00:39

Densa otoko και omg, βλέπω πράγματα από το παρελθόν μου μέσα

#678 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 12 April 2010 - 01:58

Densa otoko και omg, βλέπω πράγματα από το παρελθόν μου μέσα

ριξε μια ματια στο ντοραμα ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#679 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 April 2010 - 07:02

old boy v3 εξαιρετικο και καλυτερο απο την ταινια νομιζω. ( παει καιρος απο τη τελευταια φορα που την ειδα ). Τωρα περιμενω τα υπολοιπα 5 volumes.

#680 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 13 April 2010 - 19:27

Mόλις τελείωσα το hellsing......
Hellsing-------->επικό (αν και θα ήθελα να συνεχίζεται η ιστορία και να έχει πιό πολλά τεύχη.........)
Μου άρεσε πολύ το Story και η παρούσια των vampires έτσι ακριβώς όπως ''είναι''(όχι σαν αυτά που παρουσιάζονται στo twilight:blurah5:) ......

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#681 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 14 April 2010 - 00:52

τελειωσα το Ciguatera πολυ καλο παρα πολυ καλο...ηταν αρκετα ρεαλιστικο σε καποια θεματα...απο το τελος παντως εμεινα πολυ ικανοποιημενος...

#682 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 April 2010 - 00:56

εγω διαβαζω αυτο το καιρο το code geass:nightmare of nunnally (ειμαι στο 2ρο vol.) xD
フカフカ

#683 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 15 April 2010 - 21:11

Aρχισα να διαβαζω Bakuman...
Οτι και να πω ειναι λιγο. Εχω πορωθει εντελως λεμε :kawaii:.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#684 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 April 2010 - 17:20

Full Metal Alchemist: Αρχή ακόμη αλλά η σειρά μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει τα όσα θετικά ακούω γι αυτή. Και ας έχει για πρωταγωνιστές έναν σπόρο και έναν ντενεκέ ξεγάνωτο. XD

Συνεχίζω το 20th century boys μετά από μικρό stall λόγω υποχρεώσεων. Ότι και να πω είναι λίγο. *bows*

Alive! Τα πρώτα 2 chapters φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα.

Tales Of Symphonia: Επίσης αρκετά καλό και σύντομο. Ελπίζω να μην χαλάσει προς το τέλος.

Biomega: Ok το ότι ο Tsutomu Nihei το έχει λίγο με τα παρανοικά σενάρια το ήξερα. Παρόλαυτά η ομιλούσα αρκούδα με το ρώσικο όνομα μέσα στον καταιγισμό από virus infected zombies με άφησε εκπληκτη. Απίστευτο σχέδιο.

Και πώς το έπαθα και σε αυτή την φάση έμεινα μακριά από φόλες (με εξαίρεση το Redrum). Φτου να μη με ματιάσω.

#685 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 21 April 2010 - 22:45

century boys 2nd volume:read --παρακαλώ δώστε κανα ψιλό να πάρω τον 3ο τόμο.ένα τέτοιο μανγκα αξίζει να το διαβάζεις σε χειροπιαστή μορφή.πιστέυω ότι αμα το διαβάσω online θα το αδικήσω!save the world kenji!
hunter x hunter:πάνω που αρχίζει να γίνεται ωραίο
monster:τελευταιά το ψιλοβαριέμαι
kinnikuman:gonna be dropped
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#686 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 26 April 2010 - 12:38

τέλειωσα και εγώ μόλις το πρώτο μου manga το I"S.. Καθόλου ασχημο! αν και γενικά δεν ημουν φιλος των μανγκα θα ρίξω μια ματιά σε μερικά ακόμα που έχω βάλει στο μάτι.

Για το I"S τώρα, ωραίο το love story, αρκετά ρεαλιστικές αντιδρασεις, αν και υπάρχουν περιπτώσεις που ο πρωταγωνιστής θα το ήθελε ένα κοπάνημα για να στρώσει. Θα μπορούσε να καταλήξει με οποιαδήποτε, απο τις εμπλεκόμενες, χωρίς να υπάρχει νομίζω ασχημη εντύπωση. Και το τέλος ήταν αρκετά καλό. Αμα είστε της ρομαντζάδας ρίξτε μια ματιά

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#687 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 April 2010 - 12:53

The Lucifer and Biscuit Hammer...τα σπάααααααεεεειιιιιιιιιιι!!!!!!!!

#688 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 posts

Posted 27 April 2010 - 13:44

Bakuman x3 (loves it) και ενα καινουριο σχετικα που λεγεται Sankarea και το λατρευωωωω~!!!! Χ3 Μακαρι να το συνεχισουν γιατι μονο 4 τσαπτερ υπαρχουν μεχρι στιγμης~ :(
:lovulovu: Ιt's a romance between a boy and a zombie girl~ X3 And the're both odd and adorable xD
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#689 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 May 2010 - 12:18

:lovulovu: Ιt's a romance between a boy and a zombie girl~ X3 And the're both odd and adorable xD

:OMG3: EH?!

No wonder you like Twilight...

Άρχισα το Majin Tantei Nougami Neiro και εάν δεν ήξερα καλύτερα, θα έβαζα το χέρι που στη φωτιά ότι το έγραψε ο δημιουργός του Yu-Gi-Oh! Ειδικά ο πρωταγωνιστής ταιριάζει ταμάλα με το μαλλί και τη παλαβομάρα. Πάντως, φαίνεται ωραίο και πρωτότυπα τρελό. :ureshii:

Posted Image

#690 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 04 May 2010 - 22:23

Το majin tantei nou gami neuro το εχω διαβασει ολοκληρο (23 τομοι) και μπορω να σου πω οτι αξιζει!!!!!!!
Μου αρεσε παρα πολυ!!!
keep reading!!
Posted Image