Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#661 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 27 March 2010 - 11:37

Natsume Yuujinchou γιατι θελω να δω πως θα τελειωσει μιας και το ανιμε τελειωσε πολυ αποτομα :/

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#662 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 March 2010 - 23:37

Διαβάζω το crows από Takahashi Hiroshi, πάνω στο οποίο έχουν δημιουργηθεί 2 live action ταινίες μια το 2007 και μια το 2009. Μέχρι στιγμής τα σπάει για το ατελείωτο ξυλίκι με αληταράδες και τζαμάτους χαρακτήρες ! :kakashithumbup:
Posted Image

#663 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 March 2010 - 02:19

Battle Angel Alita: Last order. Που ηταν αυτο το manga ολλη μου τη ζωη:if:.
Στο ιδιο μοτιβο με το πρωτο battle angel με περισσοτερους χαρακτηρες, development καλυτερη εξελιξη πλοκης, πολυ ανωτερο σχεδιο, καλυτερες μαχες και φυσικα περισσοτερα μυαλα στο καναβατσο.......

Αλλα γιατι να υπαρχει ολοκληρο volume χωρις scanlation:nanteee:
Και καθε ποτε αραγε βγαινουν chapters μετεφρασμενα.......

qzMHWHd.png

#664 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 28 March 2010 - 02:27

Battle Angel Alita: Last order. Που ηταν αυτο το manga ολλη μου τη ζωη:if:.
Στο ιδιο μοτιβο με το πρωτο battle angel με περισσοτερους χαρακτηρες, development καλυτερη εξελιξη πλοκης, πολυ ανωτερο σχεδιο, καλυτερες μαχες και φυσικα περισσοτερα μυαλα στο καναβατσο.......

Αλλα γιατι να υπαρχει ολοκληρο volume χωρις scanlation:nanteee:
Και καθε ποτε αραγε βγαινουν chapters μετεφρασμενα.......

στο ειπα XD

τι εννοεις volume αμεταφραστο? παλι καλα υπαρχει ολο, εστω και με κακη ποιοτητα μερικες φορες...

κεφαλαιο βγαινει "χοντρικα" καθε μηνα και το μεταφραζουν "χοντρικα" σε εναν μηνα XD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#665 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 March 2010 - 02:37

ah, βλακεια μου ειδα στο baka-updates οτι ειναι στο 15vol στην ιαπωνια και μιας και το 14 ειναι το τελευταιο καπως μου ηρθε στο μυαλο οτι ολλο το 15 ειναι αμεταφραστο XD

Με τοσους εγκεφαλους να πεταγοντε τα επαιξε και ο δικος μου :sigh2:

also, forgot to mention

Space Angels FTW.

qzMHWHd.png

#666 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 29 March 2010 - 19:06

Εγω πριν λιγο καιρο ειχα αρχισει Black Cat και το διαβαζω λιγο λιγο, αλλα τωρα που εχουμε και διακοπες εχω σκοπο να το τελειωσω.
Το manga μου φαινεται πολυ ωραιο, εχει πλακα, ωραιες μαχες και γενικα ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον. Θα μπορουσε να μπει ανετα στα αγαπημενα μου.

Edited by Jorg, 08 April 2010 - 09:41.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#667 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 29 March 2010 - 20:34

χμμ...^^ αυτον τον καιρο διαβαζω berserk.....+ τα κλασικα της βδομαδας (OP & Naruto) :) ..και σκευτομαι να αρχισω συντομα το "kimi ni todoke" :P (τωρα που ειναι πασχα κι'οσο να ναι εχω λιγο χρονο παραπανω ^^)
フカフカ

#668 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 02 April 2010 - 12:51

διαβάζω 20th century boys βρίσκομαι στο 6ο volume , και είναι ftw. Απλά έπος , μ'αρέσει και έτσι όπως μπλέκονται οι χρονολογίες και μας δείχνει τους χαρακτήρες σε διάφορες ηλικίες τους...

ΤΑ ΣΠΑ!
Επίσης υπάρχει και το Lock On , που τώρα ξεκίνησε και έχει potential για να γίνει ένα επιτυχημένο manga...

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#669 tina_vampire

tina_vampire

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 02 April 2010 - 14:24

τωρα διαβαζω το Kyou Koi wo Hajimemasu ok δεν ειναι και τεεεεεεελειο...αλλα ειναι αρκετα ωραιο!!:wooi2:

#670 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 03 April 2010 - 20:10

Διαβάζω "One Piece" (κλασικά πράματα), "Fairy Tail" και "Rourouni Kenshin", τρομερά μάνγκα!!! :joyful:
Posted Image

#671 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 posts

Posted 08 April 2010 - 23:24

Monster:κέφαλαιο 27(suspense:cry5:)
20th Century:Διάβασα τον 1ο τόμο απο την Viz,και αναμένεται να επισκεφτώ το fnac για να
αποκτήσω και τον δεύτερο..(φαίνεται πολύ ενδιαφέρον)
HunterXHunter κεφάλαιο ~22:δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά θα το συνεχίσω
ultimo:μέχρι το κεφάλαιο 7 δν λέει πολλά πράγματα
και
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#672 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 09 April 2010 - 00:02

Aυτη την περιοδο διαβαζω:
1.Αne doki(αρκετα ενδιαφερον)
2.Fairy tail
3.Και τα κλασικα της εβδομαδας(Bleach,Naruto,One piece,Gantz,κ.α.)
Posted Image

#673 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 09 April 2010 - 01:50

Ξαναξεκινησα D.gray-man διαβασα μερικα τσαπτερ και θα το συνεχισω μιας η υποθεση μπαινει στο ζουμι... επισης παραλληλαα διαβασω Unbalance X Unbalance (ελαφρο ecchi με ερωτες, δραση,συγκινηση,γελιο και καποια μικρο fights) μου αρεσει...

Edited by didimakia, 11 April 2010 - 20:56.

2bbd14fc.jpg

#674 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 11 April 2010 - 15:31

Howdy, μετά απο καιρό είπα να ποστάρω κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα (πριν απο καναδυό μέρες) και το λιωσα.

So, currently reading manga: No Bra!

Το μάνγκα είναι comedy-ecchi-slice of life-shounen-shounen-ai και more importantly gender bender. Αν άκουγα και 'γω τέτοια περιγραφή σε τίτλους πριν απ'το No Bra θα το'χα παρατήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα, αλλά το μάνγκα τα σπάει. Ειλικρινά απ'τα πιο ωραία που έχω διαβάσει τελευταία. Ρούφηξα 29 chapters (οσα εχουν βγει) μέσα σε 2 μέρες (30 σελιδες each) και αναμένω τη συνέχεια. Οσο γελοίο κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεος, το μάνγκα αυτό προβληματίζει αρκετά :P Απορώ πως δεν υπάρχει thread γι'αυτό, ίσως να κάνω ένα άμα έχω πολύ χρόνο/όρεξη.

Definitely a must-check. (είναι και στα top 30 shounen του Onemanga.com)
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#675 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 11 April 2010 - 16:00

Howdy, μετά απο καιρό είπα να ποστάρω κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα (πριν απο καναδυό μέρες) και το λιωσα.

So, currently reading manga: No Bra!

Το μάνγκα είναι comedy-ecchi-slice of life-shounen-shounen-ai και more importantly gender bender. Αν άκουγα και 'γω τέτοια περιγραφή σε τίτλους πριν απ'το No Bra θα το'χα παρατήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα, αλλά το μάνγκα τα σπάει. Ειλικρινά απ'τα πιο ωραία που έχω διαβάσει τελευταία. Ρούφηξα 29 chapters (οσα εχουν βγει) μέσα σε 2 μέρες (30 σελιδες each) και αναμένω τη συνέχεια. Οσο γελοίο κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεος, το μάνγκα αυτό προβληματίζει αρκετά :P Απορώ πως δεν υπάρχει thread γι'αυτό, ίσως να κάνω ένα άμα έχω πολύ χρόνο/όρεξη.

Definitely a must-check. (είναι και στα top 30 shounen του Onemanga.com)

Διαβασα τα πρωτα 10 Chapter χθες και εφαγε drop:redcard2: λόγο του gender blender...Ενα αγόρι ποιο όμορφο απο οποιαδηποτε κοπέλλα στο μανγκα που του αρεσει να ντυνεται και να το παιζει κοριτσι ειναι πολύ :puke: για μένα.

Την τελευταια βδομαδα ήμουν πολύ free και ρουφηξα 235 chapters (απο 144 μεχρι 379) του History's Strongest Discipline Kenichi το οποιο θεωρω MUST.
Διαβασα το Bitter Virgin και μου άρεσε αρκετα όπως και το Kimi no Iru Machi Manga (A Town Where You Live) που με τρέλλανε.
Χθες διαβασα το Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu, οngoing και μολις 33 chapters βγηκαν και μου αρεσε και αυτο.
Ξεκινησα σημερα το Ai Kora και είμαι ήδη στο 13. Αρκετα καλό αλλα αυτό θα το δείξει η συνεχεια...