Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#436 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 February 2009 - 10:13

... και πού να διάβαζες το Tenjou Tenge που κυκλοφορεί πλέον μία το μήνα και απορώ ποιος μπορεί ακόμα και θυμάται τι γίνεται εκεί...

ΥΓ: ...10 δεν είναι πολλά :wis:
ΥΓ2: Αν δε σε ενοχλεί η εξαιρετικά ΠΟΛΛΗ βία, δοκίμασε το Shigurui, θα σου αρέσει... είναι πολύ καλογραμμένο κατά τ'άλλα

"Currently Reading Manga", ε; :bahhh:

Προσπάθησα χθες να μετρήσω τα ongoing που έχω ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και έπαθα την πλάκα μου. Ίσως ήταν λάθος να ξεκινήσω τόσα πολλά, γιατί δε μπορώ να τα παρακολουθώ όλα και μέχρι να βγουν νέα chapter ξεχνώ τι είχε γίνει στα προηγούμενα. Την κατάσταση επιδεινώνει το γεγονός ότι σε πολλές σειρές τα releases από τους scanlators γίνονται σε άτακτα χρονικά διαστήματα (ή και από τους ίδιους τους mangaka ⇒ Αχ, Miura, τι καψώνια μας κάνεις!). Συχνά μεσολαβούν μήνες.

Έχουμε και λέμε (αλφαβητικά):

Asclepios (ok, αυτό μας τέλειωσε)
Bakuman
Berserk
Doubt (dropped!)
Fullmetal Alchemist
Hajime no Ippo
Holyland
Naruto (εξακολουθώ να μένω μίλια μακριά από το anime!)
Suicide Island
Vagabond
Vinland Saga

Είμαι σίγουρος ότι ξέχασα 2-3... :uhh:

... <snipped> ...

Από completed διαβάζω αυτόν τον καιρό το 20th Century Boys. Να δω πότε θα βρω χρόνο να το τελειώσω...
:sigh2:

#437 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 15 February 2009 - 13:52

ΥΓ: ...10 δεν είναι πολλά :wis:

Για 'σένα μπορεί, για μένα είναι (ειδικά από τη στιγμή που ενδιαμέσως διαβάζω και κανένα completed ή one-shot και ρίχνω ματιές -και drop- σε άλλα).
:wis:

ΥΓ2: Αν δε σε ενοχλεί η εξαιρετικά ΠΟΛΛΗ βία, δοκίμασε το Shigurui, θα σου αρέσει... είναι πολύ καλογραμμένο κατά τ'άλλα

Το έχω διαβάσει (ως manga) και παρακολουθήσει (ως anime) εδώ και μήνες, απλά ήταν από αυτά που ξέχασα να βάλω στη λίστα... Τότε όμως είχε βγει σε scanlation (σε φοβερή ποιότητα) μόνο 1,5 Volume από Kotonoha, τώρα βλέπω ότι κάποιος άλλος βγάζει και το υπόλοιπο. Ευχαριστώ που μου το θύμισες, είναι πράγματι φοβερό!

#438 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 February 2009 - 21:37

άρχισα να διαβάζω το tokyo akazukin και το modern stories of the bizarre και νιώθω και πολύ perv ρε γμτ (αναπολώ τις μέρες του ultra gash inferno)
τουλάχιστον το splat έχει φάση

-on a lighter note-
τελείωσα το doubt που απεδείχθη μέγιστη απογοήτευση (στα τελευταία chapter ιδίως ήταν τραγικά σπαραχτικό να βλέπεις τον δημιουργό να προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει το μάνγκα του από το βούρκο που το είχε πετάξει)
διάβασα ό,τι έχει βγει από skip beat, ένιωσα πολύ κοριτσάκι, χάρηκα, και τώρα είμαι με το mouse στο χέρι περιμένοντας το scanlation του νέου chapter
τελείωσα το fairy cube -πήρα τη δόση μου από Kaori Yuki για το μήνα- και είμαι περιχαρής
το bakuman καλά βαστεί, και το mpd psycho το ίδιο
ντρόπαρα *επιτέλους* το Nana (do i even need a reason?)
ντρόπαρα και το chevalier d' eon
και άρχισα mirai niki και dogs...είδομεν

Posted Image

#439 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 16 February 2009 - 12:34

Αρχισα το ALIVE πολυ καλο δραμα ειμαι ακομα στο 2nd vol. απο τα 6 που εχουν βγει !!!
Posted Image

#440 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 16 February 2009 - 13:19

Yotsubato
Κορυφαίο! Απίστευτο! Τρομερό!

#441 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 17 February 2009 - 03:11

Aποφασισα randomly χτες να συνεχισω το One Piece που το ειχα σταματησει κοντα 7 μηνες τωρα(had stopped reading on ch 501).Τελικα ηταν καλη ιδεα να αφησω να μαζευτουν τοσα chapter και μετα να συνεχισω. :3 It's much more fun(and interesting) to read lots of chapters of it together. Λεω να το εφαρμοσω και στα υπολοιπα weekly shounen που διαβαζω. :P

#442 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 February 2009 - 03:13

αρχισα και το bastard, διαβασα τα 3 πρωτα vol's.

Το μονο που μου εμεινε ειναι τα οναματα των spells και οι στιγμες που τα castare. Απο κει και περα δε υπηρξε τπτ που να μου αρεσει, ουτε το σεναριο λεει πολλα, ουτε οι chars (ο dark θα μπορουσε να ειναι ενας πολυ badass χαρακτηρας αλλα τον χαλασαν)...

Μπορει καποια στιγμη να διαβασω λιγο ακομα, τωρα παει στο oh hold και ισως σιγα σιγα και στο drop.

Στo Kiss x Sis τελειωσα και το 3ο vol.

Παρακολουθω τα ongoing Berserk, FMA, Claymore κανονικα και περιμενω vol απο yotsuba, GTO, lone wolf.

#443 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 19 February 2009 - 16:46

Μόλις άρχισα το manga του Detriot Metal City. Όι, μάναμ'!!!:hahaha::hahaha: Ούτε το 1ο chapter δεν έχω τελειώσει και έχω ήδη ξεραθεί στα γέλια! This is so f***ing epic WIN! Το anime παίρνει σειρά.

Soul Eater, chapter 14-58. Μονοκοπανιά. Άλλο epic win manga αυτό. Ο Kid είναι ο αγαπημένος μου, αν και η Crona πραγματικά με έχει σκλαβώσει. Η παράνοια στο manga αυτό αποδίδεται με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο. Το λιτό του σχέδιο σε κερδίζει στο έτσι.

Nana to Kaoru chapters 1-14. Για ενήλικες ΜΟΝΟ. Μια φαινομενικά καθωσπρέπει κοπέλα ανακαλύπτει ότι τρελαίνεται για bondage, sadomazochistic toys κλπ. Αγγίζει το hentai ώρες-ώρες, αλλά το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό. Και διδακτικό! Ποτέ δε φανταζόμουνα ότι πίσω από δέρμα, μαστίγια και αλυσίδες κρύβεται ολόκληρη ψυχοσωματική έρευνα!:oo:

Edited by Tea-chan, 19 February 2009 - 17:00.

Posted Image

#444 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 21 February 2009 - 14:22

School Rumble 18/22 vol. ένα έχω να πω.Ευτυχώς που δεν βγάλανε την τρίτη σεζόν.Χαλάει απίστευτα η ιστορια στα μισά του δρόμου και το χιούμορ είναι εντελώς κρύο.Τουλάχιστον υπάρχει ο Harima και έχω έναν λόγο να το τελειώσω.
Koukou debut 13/13 vol. το σχέδιο δεν μ'άρεσε καθόλου και οι χαρακτήρες μου ξένιζαν.Στην αρχή είχε πολύ ωραίο στόρι με καλούς διαλόγους και χλιαρό γέλιο.Αλλά μετά αφέθηκε και η ιστορία έγινε ένα με τη μάζα.Κατάντησα να βαριέμαι να το διαβάσω.
Nana 6/20κάτι vol να και η ευχάριστη έκπληξη της εβδομάδας.Κατέβασα τον πρώτο τόμο γιατί είχα απορία να διαβάσω ένα μάνγκα με τέτοια φήμη.Και μου άρεσε και μου έκανε εντύπωση που μου άρεσε.Λάτρεψα κάποιους χαρακτήρες(την μελαχρινή Nana και τον Ren)και το συνέχισα ανακαλύπτοντας την αξία του σιγά σιγά.Στην αρχή νόμιζα οτι είναι παρόμοιο με το Skip Beat αλλα τελικά δεν έχουν καμία σχέση.Ελπίζω να μην με απογοητεύσει στη συνέχεια.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#445 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 21 February 2009 - 20:59

Το Bloody Monday,το αγαπησα αμεσως.Ηταν πολυ καλο και πολλες φορες αλλα περιμενες και αλλα συμβαιναν.Στο τελος του καθε chapter σ'αφηνε σ'ενα κρισιμο σημειο,οπως μ'εχει αφησει τωρα στο ch.16 και δεν ανεβαζουν τα επομενα.:sadist:

Posted Image

#446 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 22 February 2009 - 14:48

Soul eater
naruto
bleach
shugo chara
blazer drive(τα σπάει το άτιμο)
Full metal alchemist
one piece
d gray man(αν και έχει καιρό να βγει chapter)

Και παίζει να ξέχασα κάνα 2.

#447 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 March 2009 - 15:12

τέλιωσα το one piece και το καταευχαριστηθηκα :)

ξαναρχισα το Ludwig kakumei που το ειχα αφησει στη μεση.Δε με πολυξετρελενει, το πρωτο chapter Μονο ηταν epic, αλλα δε παυει να ειναι καλο

αρχισα και το kissxsis (εκει τα λογια περιτευουν)

qzMHWHd.png

#448 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 04 March 2009 - 15:14

Διαβαζω τωρα το solanin.Kαλο ειναι αλλα πολυ κλαψα ρε παιδι μου....
Intelligence is nothing without wisdom...

#449 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 06 March 2009 - 20:01

αυτήν την στιγμή διαβάζω το Pluto.δεν ξέρω αλλά με τις πρώτες σελίδες που άρχισα να διαβάζω,κατευθείαν μου άρεσε.την 1η διαφωνία που έχω ως τώρα είναι που μας αποκαλύπτει τόσο γρήγορα το ποιος είναι πραγματικά ο Gesicht.ανυπομονώ για την συνέχεια
έφτασα στο 19 και σταματώ.πάντως
Spoiler:

Edited by legeon, 07 March 2009 - 03:41.

#450 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 08 March 2009 - 12:49

1)School Rumble finished Άθλιο Τέλος!Το Σιχάθηκα!
Don't read it unless you have read the manga
Spoiler:

2)Nana 16/20 κάτι Μην αρχίσω και δω.Ξεκίνησε καλά αλλά έχει τόοοοσσσσααα κλισέ μέσα που κουράστηκα να το διαβάζω.Σκέφτομαι σοβαρά να το ντροπάρω.

3)Tokyo Crazy Paradise 6/20 Η sensei Nakamura δημιούργησε πάλι.Είναι ένα μάνγκα τύπου ρομαντζοαστυνομικοκωμωδία(δεν ξέρω αν το πιάσατε).Έχει πολλά στοιχεία που θυμίζουν Skip Beat αφού το TCP είναι η προηγούμενη δουλειά της.Οι χαρακτήρες είναι καλογραμμένοι και η υπόθεση πρωτότυπη.Η πλοκή προχωρά χωρίς κολλήματα.Το μόνο κακό είναι οτι επειδή έχει να κάνει με yakuza πολλοί χαρακτηρισμοί είναι δύσκολοι να τους θυμάσε(επειδή τους αφήνουν αμετάφραστους).

4)Naruto Αγόρασα τον πρώτο τόμο απο την Anubis και θα παραθέσω τις πρώτες εντυπώσεις μου για τους χαρακτήρες.Λοιπόν ο Sasuke είναι ψώνιο,o Naruto βλαμμένο και η Sakura γυναικούλα.Μόνο ο Kakashi είναι Respect τύπος.Επαναλαμβάνω είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις.Στην συνέχεια μπορεί να αλλάξω γνώμη.Το στόρι είναι ωραίο.Με τράβηξε όσο να ναι.To be continued...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg