Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#421 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 19:18

boys next door (finished) : ωραια ιστοριουλα, αξιζε

Angel Sanctuary (vol 10/20) : συνεχιζει πολυ καλο με αμειωτο ενδιαφερων.Μαμημενη εξεταστικη

qzMHWHd.png

#422 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 21:50

λοιπον το ga rei δε το αρχισα αλλα διαβασα vol1 απο kiss x sis ...
τι να πω, οτι και να πω θα φαει censoring xD, οι πιστοι των δυνατων ecchi βουρ

#423 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 23:21

έχουμε και λέμε
angel sanctuary finished τις απόψεις μου παραθέτω στο αντίστοιχο thread αλλά θα πω και δω δυο λόγια.Πολύ ωραία ιστορία πολύ καλό σχέδιο καταπληκτικοί χαρακτήρες και πολύ καλή εξέλιξη της πλοκής αν και σε κάποια σημεία με κούραζε.Το μόνο που δεν μ΄άρεσε ήταν ότι περιείχε δυσνόητες λέξεις ή εκφράσεις και πολλές φορές κολλούσα σε ορισμένα σημεία ή δεν μου γίνονταν αντιληπτά με την πρώτη.Να ναι καλά το translator που βοήθησε.
school rumble 4/20 volumes.παρόλο που χω δει το anime είπα μετά το A.S να αρχίσω κάτι ανάλαφρο και μιας και δεν έχει προβληθεί η τρίτη σεζόν του επέλεξα αυτό.To γέλιο είναι ασταμάτητο και o Harima θεός.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#424 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 12:09

Τελείωσα τον τόμο 17 του Fushigi Yugi... και περιμένω να φτάσει στα χέρια μου το 18, α ρε Suzaku τι μας κάνεις.. η εξεταστική εξεταστική αλλά θέλω να διαβάζω το τέλος!

xxxHolic.. ευτυχώς το άρχισα αφού βγήκε και το 12 και έτσι διάβασα 12 τόμους με τη μία.. ένα έχω να πω..στο τέλος του δε θα ξέρουμε που να κρυφτούμε (υπο την προυπόθεση ότι τους πονάμε τους ήρωες), θα είναι πολύ δυνατό τέλος.. πιστεύω αλλά και ελπίζω.

Και κατά τ'άλλα Ranma 1/2 τόμος 13 γιατί είναι ευχάριστο και κάτι πρέπει να διαβάζουμε πριν κοιμηθούμε ή όταν κάνουμε διαλείμματα από το διάβασμα για τη σχολή , για να γελάμε και να ξεπήζουμε.

Και τώρα πίσω στα μαθηματικά..:sigh2:

Α.. άρχισα και το Tramps Like Us..λίγο μεγαλίστικο σε σχέση με όλα τα άλλα έχω να πω από τις πρώτες σελίδες που διάβασα..
αλλά το άφησα για αργότερα για να έχω λιγότερες τύψεις αν τα αποτελέσματα της εξεταστικής δεν πάνε όπως θα ήθελα.
Spoiler:

#425 akane

akane

yata yata yay ^_^

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 13:06

yotsubato,bleach ε και καμια φορα naruto

#426 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 13:39

τώρα διαβάζω το lone wolf and cub, από τις καλύτερες σινί σειρές imo. πολύ σοβαρή αλλα και με το πετσόκομμα της και ιστορικές αναφορές.
έχω αρχίσει και το old boy αλλα no money no honey και προς το παρόν δεν μπορώ να ξοδέψω σε αλλα manga :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#427 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 13:56

Αγόρασα το πρώτο τόμο ΒοτΙ και, αν και δεν έχω διαβάσει πολλές σελίδες, ένα πράγμα μπορώ να πω: το σχέδιο τα σπάει!

#428 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 19:10

School Rumble
Τελείωσα τον πρώτο τόμο, και είχε τρελό γέλιο σε αρκετά σημεία. Πολύ καλή δουλειά από την Del Rei, με σημειώσεις στο τέλος, για κάποια σημεία που ίσως να μην καταλάβει ο δυτικός αναγνώστης.

#429 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 00:48

Αγορασα τους δυο πρωτους τομους alive καλουτσικο αξιζει πιστευω τν προσπαθεια το εχει διαβασει κανεις ??
Δημοσιευμένη  εικόνα

#430 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 10:15

Αγόρασα το 6 τόμο BotI απλά τα σπάει:riiight:

#431 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:02

τώρα διαβάζω το lone wolf and cub, από τις καλύτερες σινί σειρές imo. πολύ σοβαρή αλλα και με το πετσόκομμα της και ιστορικές αναφορές.
έχω αρχίσει και το old boy αλλα no money no honey και προς το παρόν δεν μπορώ να ξοδέψω σε αλλα manga :P

Αν σε ενδιαφέρει ψάξε να βρεις και τις 6 ταιανίες live-action (ακα. με ηθοποιούς) απο την εποχή εκείνη ('70-'80). Οι δύο πρώτες είναι και καλές και πιστές και η τελευταία τρώγεται :hero: Για μένα είναι από τα καλύτερα manga που έχω διαβάσει ολόκληρα!

Αγορασα τους δυο πρωτους τομους alive καλουτσικο αξιζει πιστευω τν προσπαθεια το εχει διαβασει κανεις ??

Εγώ, εγώ, δεν τρελάθηκα όμως...

ΥΓ: δεν είναι μόνο δύο τόμοι;;; :bath:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 10 Φεβρουάριος 2009 - 20:10
merged

#432 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:06

το λοιπον....
naruto
kenshin
shaman king
blade of the immortal
fairy tail
bakuman

#433 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:11

Αν σε ενδιαφέρει ψάξε να βρεις και τις 6 ταιανίες live-action (ακα. με ηθοποιούς) απο την εποχή εκείνη ('70-'80). Οι δύο πρώτες είναι και καλές και πιστές και η τελευταία τρώγεται :hero: Για μένα είναι από τα καλύτερα manga που έχω διαβάσει ολόκληρα!

έχουν βγει και 3 seasons σειρά, με ηθοποιούς. μόλις τελειωσα την πρώτη! τις ταινίες θα τις κατεβάσω κάποια στιγμή :D
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#434 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 16:18

"Currently Reading Manga", ε; :bahhh:

Προσπάθησα χθες να μετρήσω τα ongoing που έχω ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και έπαθα την πλάκα μου. Ίσως ήταν λάθος να ξεκινήσω τόσα πολλά, γιατί δε μπορώ να τα παρακολουθώ όλα και μέχρι να βγουν νέα chapter ξεχνώ τι είχε γίνει στα προηγούμενα. Την κατάσταση επιδεινώνει το γεγονός ότι σε πολλές σειρές τα releases από τους scanlators γίνονται σε άτακτα χρονικά διαστήματα (ή και από τους ίδιους τους mangaka ⇒ Αχ, Miura, τι καψώνια μας κάνεις!). Συχνά μεσολαβούν μήνες.

Έχουμε και λέμε (αλφαβητικά):

Asclepios (ok, αυτό μας τέλειωσε)
Bakuman
Berserk
Doubt (dropped!)
Fullmetal Alchemist
Hajime no Ippo
Holyland
Naruto (εξακολουθώ να μένω μίλια μακριά από το anime!)
Suicide Island
Vagabond
Vinland Saga

Είμαι σίγουρος ότι ξέχασα 2-3... :uhh:

Από τα παραπάνω ξεχωρίζω τα Berserk και Vagabond... Το πρώτο είναι απλά ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ και νομίζω μάλιστα ότι η κρίση αυτή, όσο υπερβολική κι αν ακούγεται, είναι αντικειμενική. Μπορεί από manga να έχω ελάχιστη πείρα, αλλά η σύγκριση με οτιδήποτε άλλο έχω διαβάσει ποτέ είναι συνθλιπτική: Το Berserk υπερέχει σε ποιότητα σχεδίου, σε ανάπτυξη χαρακτήρων, σε σενάριο. Το μόνο "προβληματάκι" είναι ότι με το ρυθμό που το πάει ο Kentaro Miura θα χρειαστεί μια ακόμα δεκαετία για να το τελειώσει. Το δεύτερο, το Vagabond, είναι ένα διαμαντάκι με πολύ καλό σχέδιο και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, αν και το σενάριο ίσως φανεί σε κάποιους ότι είναι αργό ή ότι κάνει κοιλιές. Επίσης το scanlation αργεί τραγικά. Σίγουρα όμως θα του άξιζε να είναι περισσότερο γνωστό.

Το γεγονός ότι τα δύο παραπάνω είναι seinen δεν είναι τυχαίο, καθώς αυτή η κλάση manga/anime με έλκει αρκετά. Από πιο shonen ξεχωρίζω τα Vinland Saga και Fullmetal Alchemist.

Από completed διαβάζω αυτόν τον καιρό το 20th Century Boys. Να δω πότε θα βρω χρόνο να το τελειώσω...
:sigh2:

#435 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 02:38

Ξαναρχισα το one piece που ειχα κοψει για λογους ανωτερας βιας.Το cp9 αρκ απλα τα σπαει

qzMHWHd.png