Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 19:18
Angel Sanctuary (vol 10/20) : συνεχιζει πολυ καλο με αμειωτο ενδιαφερων.Μαμημενη εξεταστικη
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2009 - 21:50
τι να πω, οτι και να πω θα φαει censoring xD, οι πιστοι των δυνατων ecchi βουρ
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2009 - 23:21
angel sanctuary finished τις απόψεις μου παραθέτω στο αντίστοιχο thread αλλά θα πω και δω δυο λόγια.Πολύ ωραία ιστορία πολύ καλό σχέδιο καταπληκτικοί χαρακτήρες και πολύ καλή εξέλιξη της πλοκής αν και σε κάποια σημεία με κούραζε.Το μόνο που δεν μ΄άρεσε ήταν ότι περιείχε δυσνόητες λέξεις ή εκφράσεις και πολλές φορές κολλούσα σε ορισμένα σημεία ή δεν μου γίνονταν αντιληπτά με την πρώτη.Να ναι καλά το translator που βοήθησε.
school rumble 4/20 volumes.παρόλο που χω δει το anime είπα μετά το A.S να αρχίσω κάτι ανάλαφρο και μιας και δεν έχει προβληθεί η τρίτη σεζόν του επέλεξα αυτό.To γέλιο είναι ασταμάτητο και o Harima θεός.
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 12:09
xxxHolic.. ευτυχώς το άρχισα αφού βγήκε και το 12 και έτσι διάβασα 12 τόμους με τη μία.. ένα έχω να πω..στο τέλος του δε θα ξέρουμε που να κρυφτούμε (υπο την προυπόθεση ότι τους πονάμε τους ήρωες), θα είναι πολύ δυνατό τέλος.. πιστεύω αλλά και ελπίζω.
Και κατά τ'άλλα Ranma 1/2 τόμος 13 γιατί είναι ευχάριστο και κάτι πρέπει να διαβάζουμε πριν κοιμηθούμε ή όταν κάνουμε διαλείμματα από το διάβασμα για τη σχολή , για να γελάμε και να ξεπήζουμε.
Και τώρα πίσω στα μαθηματικά..

Α.. άρχισα και το Tramps Like Us..λίγο μεγαλίστικο σε σχέση με όλα τα άλλα έχω να πω από τις πρώτες σελίδες που διάβασα..
αλλά το άφησα για αργότερα για να έχω λιγότερες τύψεις αν τα αποτελέσματα της εξεταστικής δεν πάνε όπως θα ήθελα.
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 13:06
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 13:39
έχω αρχίσει και το old boy αλλα no money no honey και προς το παρόν δεν μπορώ να ξοδέψω σε αλλα manga

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 13:56
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 19:10
Τελείωσα τον πρώτο τόμο, και είχε τρελό γέλιο σε αρκετά σημεία. Πολύ καλή δουλειά από την Del Rei, με σημειώσεις στο τέλος, για κάποια σημεία που ίσως να μην καταλάβει ο δυτικός αναγνώστης.
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 00:48

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 10:15

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:02
τώρα διαβάζω το lone wolf and cub, από τις καλύτερες σινί σειρές imo. πολύ σοβαρή αλλα και με το πετσόκομμα της και ιστορικές αναφορές.
έχω αρχίσει και το old boy αλλα no money no honey και προς το παρόν δεν μπορώ να ξοδέψω σε αλλα manga
Αν σε ενδιαφέρει ψάξε να βρεις και τις 6 ταιανίες live-action (ακα. με ηθοποιούς) απο την εποχή εκείνη ('70-'80). Οι δύο πρώτες είναι και καλές και πιστές και η τελευταία τρώγεται

Αγορασα τους δυο πρωτους τομους alive καλουτσικο αξιζει πιστευω τν προσπαθεια το εχει διαβασει κανεις ??
Εγώ, εγώ, δεν τρελάθηκα όμως...
ΥΓ: δεν είναι μόνο δύο τόμοι;;;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 10 Φεβρουάριος 2009 - 20:10
merged
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:06
naruto
kenshin
shaman king
blade of the immortal
fairy tail
bakuman
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:11
έχουν βγει και 3 seasons σειρά, με ηθοποιούς. μόλις τελειωσα την πρώτη! τις ταινίες θα τις κατεβάσω κάποια στιγμήΑν σε ενδιαφέρει ψάξε να βρεις και τις 6 ταιανίες live-action (ακα. με ηθοποιούς) απο την εποχή εκείνη ('70-'80). Οι δύο πρώτες είναι και καλές και πιστές και η τελευταία τρώγεται
Για μένα είναι από τα καλύτερα manga που έχω διαβάσει ολόκληρα!

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 16:18

Προσπάθησα χθες να μετρήσω τα ongoing που έχω ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και έπαθα την πλάκα μου. Ίσως ήταν λάθος να ξεκινήσω τόσα πολλά, γιατί δε μπορώ να τα παρακολουθώ όλα και μέχρι να βγουν νέα chapter ξεχνώ τι είχε γίνει στα προηγούμενα. Την κατάσταση επιδεινώνει το γεγονός ότι σε πολλές σειρές τα releases από τους scanlators γίνονται σε άτακτα χρονικά διαστήματα (ή και από τους ίδιους τους mangaka ⇒ Αχ, Miura, τι καψώνια μας κάνεις!). Συχνά μεσολαβούν μήνες.
Έχουμε και λέμε (αλφαβητικά):
Asclepios (ok, αυτό μας τέλειωσε)
Bakuman
Berserk
Doubt (dropped!)
Fullmetal Alchemist
Hajime no Ippo
Holyland
Naruto (εξακολουθώ να μένω μίλια μακριά από το anime!)
Suicide Island
Vagabond
Vinland Saga
Είμαι σίγουρος ότι ξέχασα 2-3...

Από τα παραπάνω ξεχωρίζω τα Berserk και Vagabond... Το πρώτο είναι απλά ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ και νομίζω μάλιστα ότι η κρίση αυτή, όσο υπερβολική κι αν ακούγεται, είναι αντικειμενική. Μπορεί από manga να έχω ελάχιστη πείρα, αλλά η σύγκριση με οτιδήποτε άλλο έχω διαβάσει ποτέ είναι συνθλιπτική: Το Berserk υπερέχει σε ποιότητα σχεδίου, σε ανάπτυξη χαρακτήρων, σε σενάριο. Το μόνο "προβληματάκι" είναι ότι με το ρυθμό που το πάει ο Kentaro Miura θα χρειαστεί μια ακόμα δεκαετία για να το τελειώσει. Το δεύτερο, το Vagabond, είναι ένα διαμαντάκι με πολύ καλό σχέδιο και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, αν και το σενάριο ίσως φανεί σε κάποιους ότι είναι αργό ή ότι κάνει κοιλιές. Επίσης το scanlation αργεί τραγικά. Σίγουρα όμως θα του άξιζε να είναι περισσότερο γνωστό.
Το γεγονός ότι τα δύο παραπάνω είναι seinen δεν είναι τυχαίο, καθώς αυτή η κλάση manga/anime με έλκει αρκετά. Από πιο shonen ξεχωρίζω τα Vinland Saga και Fullmetal Alchemist.
Από completed διαβάζω αυτόν τον καιρό το 20th Century Boys. Να δω πότε θα βρω χρόνο να το τελειώσω...

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 02:38