Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Currently Reading Manga - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
1317 replies to this topic

#376 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 20 November 2008 - 00:00

Αρχισα να διαβαζω το samourai executioner και ειμαι στον 3ο τομο καθως ταυτοχρονα διαβαζω και το shaman warrior το οποιο πραγματικα τα σπαει και ειμαι στον 4ο τομο.Παντως μετα το Berserk ολα σου φαινονται ρηχα:hahaha:
Posted Image

#377 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 24 November 2008 - 21:47

.........................

Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:38.

#378 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 24 November 2008 - 23:49

Yotsubato v1 : kawaii yotsuba is kawaii, jumbo is huuugee Και ο πατερας ειναι αλλου :D . Οσο περνανε τα chapters γινεται πιο χαριτωμενο και αστειο, ενω κολλας με τη yotsuba.
Αντε να βγει στο εμποριο ο 2ος τομος γτ εδω και 2 μηνες δε μπορω να τον βρω πουθενα .... Zetsuboushita.

#379 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 25 November 2008 - 09:46

το μονο που εχω διαβασει ως τωρα ειναι το blade of the immortal και μονο το 1ο κεφαλαιο.μου αρεσε σαν ιστορια αλλα θα προτημουσα αν ηταν με χρωματα.αν και απο οτι μου ειπαν αυτο ειναι απο μονο του αδυνατο.γιατι αληθεια?

γιατι ΟΛΑ τα μανγκα ειναι ασπρομαυρα .
Posted Image Posted Image

#380 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 27 November 2008 - 20:42

....................

Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:38.

#381 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 28 November 2008 - 01:37

Legeon, δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/4341-%C8%E1-%F3%E1%F2-%DC%F1%E5%F3%E5-%E1%ED-%F4%E1-manga-%DE%F4%E1%ED-%DD%E3%F7%F1%F9%EC%E1-%3B.html .
Ξεκίνησαν ασπρόμαυρα επειδή ήταν πιο φθηνά, και κατέληξαν πλέον ως νοοτροπία.

E5VV38U.jpg

#382 Monty

Monty

Bring Out Your Dead

• Members
  • 13 posts

Posted 03 December 2008 - 05:36

Περιμενω το Full Meatl Alchemist γιατι σκαλωσα πολυ με την παρτη του(και το berserk)
Bleach+Naruto ,τα καινουργια καθε βδομαδα,Basilisk(δεν μου πλυ αρεσει αλλα ειμαι στην αρχη),Hellsing μιας και εχω δει μονο το anime.
Posted Image
Still waitng 4 The new Full Metal Alchemist Chapter
Spoiler:

#383 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 09 December 2008 - 20:19

i am reading

all the shounen ...

and ''chii's sweet home ''

take this :

Posted Image Posted Image

#384 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 December 2008 - 11:32

well μιας και κατι εχει ο οργανισμος μου και κοιμαμε 2 μερες non stop και μετα μενω ξυπνιος 2 μερες και repeat, + εκατσα και εκανα test ολους τους σκληρους (8 hours+) εκατσα και διαβασα σημερα το πρωι μερικα manga.

Battle Angel Alita Last Order vol 7-9 (και re read 6 για να θυμηθω): ενα flashback στην ζωη ενος απο τους χαρακτηρες του manga, τελειο στορυ, καθε φορα που πιανω ενα τομο απο αυτη τη σειρα ευχαριστιεμαι καθε δευτερολεπτο.

Gunslinger Girl vol 5-6: μεγαλη εξελιξη στη σειρα με κατι που δε περιμενα να δω στο vol6,ενω το 5 εκλεισε? μια μεγαλη μαχη αν και αφησε πολλα ανοιχτα για το τι και ποιους μπορει να ξαναδουμε

GTO vol 5-7: χουμ χουμ αρχιζουμε και εχουμε καποιες διαφορες απο το manga? παντως σε χαρτι η σε οθονη ο onizuka kick's ass hard! ( and multiple times xD)

#385 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 14 December 2008 - 17:11

διάβασα το Koukou Debut και η αλήθεια είναι οτι πέρα απο την υστερικιά πρωταγωνίστρια και τον emo πρωταγωνιστή είχε φάση.Δεν τρελάθηκα κιόλας...:yawn2:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#386 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 15 December 2008 - 20:29

μολις τελιωσα τα επεισοδια(86) του claymore.
ιστορια-9/χαρακτηρες-10/σχεδιο-8
τα επεισοδια του μανγκα ειναι τοσα ή απλως αργουν να βγουν?

#387 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 15 December 2008 - 20:33

τα επεισοδια του μανγκα ειναι τοσα ή απλως αργουν να βγουν?

τα λενε κεφαλαια και το claymore συγκεκριμενα ειναι μηνιαιο.
καθε μηνα νεο κεφαλαιο.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#388 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 15 December 2008 - 20:48

τα λενε κεφαλαια και το claymore συγκεκριμενα ειναι μηνιαιο.
καθε μηνα νεο κεφαλαιο.

κεφάλαια λέγονται?α καλα συγνωμη.
μηνιαία?whyy?:despair:

#389 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 16 December 2008 - 00:41

Διαβάζω τώρα τον τόμο 15 του Fushigi Yugi και παρόλο που το λάτρεψα νομίζω πως θα έπρεπε να τελειώνει στον τόμο 13 :if:.

Έχω ξεκινήσει και το Ranma 1/2 που αποφάσισα να το διαβάσω αφού έμαθα πως το anime που μου άρεσε πάρα πολύ είναι 8 σεζόν και η ιστορία δεν τελειώνει.. όχι πως σταμάτησα να το βλέπω :hahaha:.
Σίγουρα θα τελειώσω το manga πριν από anime αλλά και τώρα ακόμη που διαβάζω τα όσα έχω δει είναι πολύ ευχάριστο.

Spoiler:

#390 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 16 December 2008 - 01:35

Αυτη την περιοδο διαβαζω:

Gantz: Απλα τα σπαει.
Beck: Ειναι κοντα στο τελος, περιμενω πως και πως να δω πως τελειωνει.
Bokura ga ita: Κατααααααθλιψη:zetsubou::zetsubou:
School rumble Z: Απογοητευση....

Ερωτηση: Απο που τσεκαρουμε αν ενα manga ειναι on going και αν ειναι κατα ποσο κοντα ειναι στο τελος?

Edited by Sonic13, 16 December 2008 - 03:29.