Hellsing - Τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο. Από τις κλασσικές περιπτώσεις που το fanservice
σκοτώνει κυριολεκτικά μια υπέροχη ιστορία. Χ€$€ μέσα το τέλος...
Soul Eater (volume 2) - 2 LOL, και 3 OMG, όταν το διάβασα στην αρχή δε το βρήκα τόσο αστείο, αλλά τελικά έχει πολλή πλάκα! Death the Kid και τα μυαλά στην ταράτσα, στον κήπο, στο πληντύριο και όπου αλλού γουστάρετε! Και αν γίνεται καλύτερο στη συνέχεια, όπως μου λένε πολλοί, θα πορωθώ άσχημα!
Bakuman (chapter 8 ) - Κορυφή! Θα αρχίσω να το μαζεύω κι όλας, και όχι μόνο να το διαβάζω online! Ο κόσμος θέλει Bakuman, δώστε Bakuman στο λαό!!
Vampire Knight (κάπου...) - Το εν λόγω Manga που χαλάει τώρα κόσμο είχα αρχίσει να το πρωτοδιαβάζω όταν είχε πρωτοβγεί κι αυτό. Δηλαδή... τρία χρόνια πριν... όχι, πιο πολλά! Πέντε; Δε μου έκανε καμία εντύπωση, αντίθετα το βρήκα τόσο κλισεδάδικο vampire shoujo που πήγα να αυτομαστιγωθώ. Ήρθε το σήμερα, η πόρωση άρχισε και αναρωτήθηκα μήπως τελικά το αδίκησα. Κατέβασα κάτι, το διάβασα... και τό'σβησα. Δεν είχα άδικο που το παράτησα τότε. Βρικόλακες με τριαντάφυλλα... not my cup of tea, sorry.
Οι βρικόλακες τύπου Ann Rice ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνουν, τέρμα και τελείωσε! Berserk - ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι το διαβάζω, αλλά με το ρυθμό που βγαίνει, θα το περιμένω παρέα με τα εγγόνια μου...
xxxHolic - Ααααχ... Yuuko...